שאלה

luli29

New member
שאלה

הייתי בימי מיון לא מזמן ולמרות שאמא שלי וכולם אומרים שזה בית ספר טוב אני לא אהבתי בכלל. אני מבינה שזה בית ספר צבאי והכל אבל מתנהגים לילדים כמו לחיות, כשמפקד נכנס כולם שותקים כי כבודו מדבר [זה עוד בסדר] אבל הם לא נותנים לך לנשום, אני בטעות צחקתי על משהו ומפקדת אחת באה אליי עם פרצוף מאיים והתחילה לצעוק עליי, אני עוד לא לומדת שם והיא לא מורה שלי ומה היא בכלל צועקת?! "תיזהרי! זכרתי אותך!" כזה זיכרון הם משאירים לך בימי מיון מהבצפר? ה' אדירים מי ירצה לחזור לשם. כל הילדים שאני מכירה מהטכני אומרים שזה בית ספר הכי גרוע בעולם ושהם עשו טעות גדולה שבאו לשם, אבל עכשיו הם לא יכולים לעבור כי ממצוע הצייונים שלהם כ"כ נמוך עד שהם צריכים ללמוד ביחידה. שלא נדבר על זה שילדים צריכים לשתוף כלים מדי פעם לכל בית הספר. ולא, כיתות ט לא לומדים עד 1 כל יום, הם לומדים 4 ימים עד אחד[או אחד וחצי] ויומיים עד 3:50. ועכשיו השאלה, מה כ"כ טוב בבצפר הזה?!

יהללל

New member
כל מה ששמעת משוחרים בטכני זה שטות

אחת גדולה. התירוץ של "לא יכול לעבור" הוא תירוץ שתם זמנו, הוא פשוט לא נכון. את יכולה לשמוע מה אומרים לך שם ומצד שני את יכולה להסתכל על העובדות. אני מכירה לא מעט אנשים שעזבו אחרי שנה, שנתיים, וגם באמצע יב', אף אחד לא אוהב לענות את עצמו ואם להשאר בטכני היה באמת עינוי אנשים היו עוזבים. מי שתלמיד טוב נשאר תלמיד טוב. אין פה משחקים. הטכני לא הגורם לירידה בלימודים של אף(!) אחד. לאורך כל החיים תמצאי את עצמך כפופה למישהו, בין אם זה לבוס, למפקד או אפילו להורים. אני לא חושבת שיש רע בללמוד לכבד אדם שממונה עליך. להפך, יש בזה איזה הכנה לחיים. מה כל כך טוב בבית ספר הזה? יצאתי מהבית ספר הזה עם כלים לחיים. אני יודעת מה המשמעות של חברות, עצמאות, אחריות, נחשפתי לדברים שלא נחשפים אליהם ילדים שלא למדו במסגרת הזאת. ילדים לא שטפים כלים לכל הבית ספר. הם עושים תורנות ולוקחים אחריות על המקום שהם חיים בו. את אוכלת בצלחות האלה, את שותה בכוסות האלה. מה יקרה אם פעם בשנה תכניסי אותם למדיח? זה בדיוק מה שלומדים אחרי 3 שנים בבית ספר, לתת יד. לעזור. תאמיני לי שלא מתים מזה.

luli29

New member
=\

בקשר ללכבד וזה ... את צודקת אני מסכימה אבל עם אילו כלים חדשים שאני אצא לשם? אמרת חברות, חברות יש בכל מקום, בבית, ברחוב, בבית ספר, בעבודה בכל מקום. עצמאות ואחריות אני בכלל לא מבינה איך זה קשור... כל בית הספר פשוט בהמות[סליחה על המילה] על כל דבר קטן מענישים אותך אני ראיתי את היחס שנותנים לילדים ולדעתי זה לא מתאים לילדים בגילאי 14-18 זה יותר מתאים לחיות פרא. הנוער צריך לדבר, לשמוח, ללמוד בכיף אבל בבית הספר הזה יש כללים נוקשים ולא נותנים לך לנשום. לדעתי כל הבולשיט על זה שזה בית ספר טוב וכד'... זה פשוט מה שאמרתי מקודם...בולשיט. מה ההבדל בין זה שאני אקבל תעודת בגרות בבית ספר רגיל לבין טכני? אין הבדל, ואין מורים טובים יותר זה תלוי כמה משקיע הילד, אני מכירה אישה שעשתה בגרות מלאה וקיבלה ציונים טובים ועכשיו? היא עובדת כמוכרת בBIGBOX, אמרו שיש בריכה בבית ספר. סבבה התלהבנו, עד שגילינו שהיא פתוחה פעם ב... ולילדים אין בכלל זה ללכת לשם כי כל מה שהם עושים זה חורשים בשיעורים שנתנו להם. זהו.

luli29

New member
....

לא זוכרת אבל מי שצעקה עליי אפילו לא הייתה המפקדת שלי=\

יהללל

New member
אז אני רוצה להגיד לך שהחברויות שאני

ראיתי בטכני והרצון לעזור אחד לשני לא נמצא בהרבה מקומות. עצמאות? אחריות? תראי לי ילד בגילך שיש לו,לדוגמא, מסדרים על הראש. לא ראיתי הרבה ילדים שצריכים להיות כל כך אחראים על המעשים שלהם,. מי מהחברים שלך יקבל שבת על הברזה מבית ספר? אני לא יודעת איזה יחס ראית, אני יכולה לספר לך שקיבלתי יחס טוב מאוד במיוחד מהסגל הבכיר. מעולם לא ביקשתי או הערתי לגבי משהו ולא ניתנה לו התייחסות בדרגים הכי גבוהים. את אומרת שההצלחה תלויה בכמה משקיע הילד, זה לא ממש מסתדר לי עם מה שאמרת קודם לגבי עודם ילדים שהדרדרו בלימודים בגלל הבית ספר ולא יכולים לעזוב. אני לא זוכרת שחרשתי. אני זוכרת שנהנתי כמו שלא הרבה נהנים במסגרת הבית ספר. אני בכל אופן זוכרת את הטכני כמקום שמאוד נהנתי ללמוד בו.

zilby

New member
:]

"אני לא זוכרת שחרשתי. אני זוכרת שנהנתי כמו שלא הרבה נהנים במסגרת הבית ספר. אני בכל אופן זוכרת את הטכני כמקום שמאוד נהנתי ללמוד בו". להזכירך מותק, הרבה פעמים חשבת ואמרת שהטכני זה חרא של מקום, המדריכים והמורים גרועים ולא יודעים ללמד. מוזר איך אחרי שסיימנו, אנחנו פתאום מבינים שהטכני לא היה כזה רע.

לולי

שלום אנו מקפידים על כבוד בין אדם אדם .אם קיבלת יחס משפיל את מוזמנת לבוא ולהאיר את עינינו , אך אל תתבלבלי בין משמעת להשפלה. כן אנחנו מקפידים על משמעת ולכן ילדים רוצים לבוא ללמוד אצלנו כי משמעת טובה משפיעה על נעשה בכיתה ועוזרת ללמידה. את עדיין לא במקום שאת יכולה להבין כמה בית ספר כמו הטכני יכול לתרום לך, ולכן הקשיבי לבוגרים שכבר סיימו. נכון תעודת בגרות מקבלים בכול מקום ,אך לא עם עזרה ותמיכה כמו שיש אצלנו. אם תתקבלי, ניפגש בטקס סיום יב' ואז נדבר. בהצלחה.

סליחההה../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

"הטכני לא הגורם לירידה בלימודים של אף(!) אחד" זה אני לא מסכימה.. הייתי תלמידה של 100
..בביצפר הקודם שלי..איך שבאתי לטכני והתחילו כול יום הנסיעות האלה השעות המאוחרות שהייתי חוזרת הביתה..וגם המורים..טוב נו רק מורה אחד..שזו השנה הראשונה שלו בטכני אולי שניה אבל מה שבטוח אין לו ניסיון בכלל מורה למטמתיקה..הוא גם ישראלי יש מצב שגם בגלל זה הוא לא יודע כלום..כול הציונים שלי ירדו הייתה לי כבר אזהרה לימודית ואני ככה קרובה לועדת הערכה בתחום הלימודי..אז אל תמכור סתם סיפורים שזה לא משפיע בלימודים..מלא ילדים שאני אישית מכירה שהיו לומדים מעולה
פשוט ניכשלים בטכני...ולא לכולם יש כסף למורים פרטיים..אי נעל החיים של החונכות באות מתי שבא להן עושות מה שהן רוצות..העיקר הן יושבות במד"ר ומחלקות פתקי הפרעה ואיחורים על ימין ועל שמאל עם פרצוף חכם.. וluli29..אני במקומך אם איזו מדריכה הייתה צועקת אלי במיונים..הייתי קמה וצועקת אליה בחזרה..כוס עמק הביצפר אין לה שום זכות לצעוק אליך..ולאפחד אין זכות לצעוק אליך
...חצופה עלק זכרתי אותך..

Pikachuu

New member
לא נשמע לי הגיוני....

לא הגיוני שהמפקדת סתם צעקה עלייך.. אני בטוח שעשית באמת משהו מטופש.. אלה אם כן את תגידי לי אחרת.. וכשאת אומרת שבני 14-18 צריכים לשמוח , את מתכוונת לעשות שטויות לא? כי את החיוך והצחוקים את לא תפסידי בבית ספר הצבאי..

MirkuSH

New member
עלללק?

אז למה בכלל עשית מבחנים לטכני? אם את כל כך מלאה דעות קדומות אז מה את עושה שם בכלל? לכי ללמוד במקיף רגיל ותהני מהחיים שלך. הערה: לכל איש מהסגל מותר להעיר לך על מעשה שעשית בלי קשר אם הוא המפקד שלך או לא. ועוד הערה: הם פשוט כל הזמן מנסים להפחיד את הטטניקים החדשים. שתדעו יישר מההתחלה שיש משמעת.

spider001

New member
הטענות שאת מעלה שטוטיות.

מה את צריכה לקחת בחשבון שסה"כ לא תיהיה לך קהילה חברתית נורמאלית בשנות לימודייך בטכני (90 אחוז בנים) , מדים עלייך בגיל צעיר וסיכויי סביר לשירות "טוחן" בחה"א. ועניין המשמעת הוא אחד הדברים שדווקא טובים בכל המוסד הנ"ל שנקרא הטכני של חה"א.

../images/Emo41.gifוואי אוקיי אז יש לי משו להגיד לך

"כשמפקד נכנס כולם שותקים כי כבודו מדבר" ? יופי מותק ככה זה במסגרת הזאת ובדוגרי אין לי מושג למה באת למבחנים בכלל אם זה מה שמפריע לך וכן במבחנים יש הרבה מדריכים שאוהבים לעשות כאלה דברים אבל אין מה לעשות ככה זה. מפריעות לך השעות ? אז יעי את מצפה להתחיל כל יום ב8 לסיים ב1 , 12 למה לא כע ? יש הרבה ביטולים בט' ות'אמת הלוואי עליי עכשיו מערכת כזאת. זה מה יש בבצפרלא מתאים לך ? אל תבואי בכלל גם אם תתקבלי. זה מעצבן כבר לשמוע כל אחד בוכה כמה זה לא טוב לו וכמה זה לא טוב לו. אם כ"כ רע לכם תעזבו , אל תרשמו, אל תבואו אבל חלאס להתבכיין כל החיים בא לי להקיא כבר מכל זה.

Esko1

New member
../images/Emo8.gif

עוד כמה ימים נפגשים עם ה
ג'ף ג'ארט שולט!!!11

romanb1

New member
נפגש עם ה../images/Emo155.gif ועם ה../images/Emo94.gif

רק אל תביא
למה
יכעס....
איך ה