שאלה

כפירי

New member
שאלה

עשיתי את הדבר הבא: on *:notify:{ /msg # $nick is on chat } אני רוצה לעשות שזה יכתוב לי גם את האי.פי של המשתמש ליד השם מה אני צריך לעשות בהודעה ? תודה מראש, כפירי

Mr Boggy Man

New member
אמממ בלה....

איי פי אתה לא תשיג בקלות כל כך. בדרך כלל רשתות הirc מצפינות את האיי פי (אני לא מבין למה. מצד אחד מי שיודע מה הוא עושה ישיג את האיי פי בכל מקרה, ומצד שני מי שלא מבין בזה, לא ידוע מה לעשות עם האיי פי). בכל אופן, בכל אופן, אם אתה בכל זאת רוצה לנסות אז פשוט תעשה ככה:
קוד בלה בלה בלה /echo [ $+ $address $+ ] $nick Bla bla bla bla​

Sandro

New member
אתה מדבר שטויות

תחשוב למה הרשתות מצפינות את ה IP... אני אעזור לך: ip זו דרך קלה לפריצה, ולא לא כל מי שיודע מה הוא עושה ישיג את האיפי בכל מקרה. שנית, אם היה ניתן לגלות את האיפי חופשי, מעטים מאוד היו מתחברים לIRC כי כמות הפריצות הייתה פי 100,000 בלי להגזים, ממה שיש עכשיו. מה שנתת לו זה דבילי למדי, זה יתן לו מקסימום במקרה הטוב את החברה שממנה הוא מחובר אלא אם הוא לא שינה הוסט. ביחס למי ששאל תשאלה: ניתן או לא ניתן לעשות דבר כזה - אני לא חושב שתקבל פה את מה שאתה רוצה לקבל.

Mr Boggy Man

New member
לא!

$address עד כמה שאתה לא יודע זה ההוסט...ובגלל שהרשתות מצפינות תאיי פי אתה הכי הרבה יכול להשיג תהוסט! וגם אם הרשת לא מצפינה אז האיי פי רשום בהוסט! חוץ מזה, רשתות לא מצפינות את ההאיי פי בגלל הפריצות! אלא בגלל שלכל אחד יש איי פי משתנה...אלא אם אתה רוצה איי פי לא משתנה...

Mr Boggy Man

New member
נ.ב

איי פי זה לא דרך קלה לפריצה! איי פי זה כתובת 111.111.111.111 , לדוגמא זה המחשב שלך ו123.123.123.123 זה המחשב שלי... אם אתה רוצה לפרוץ אלי אתה צריך לחפש חור אבטחה, במקרים מסויימים לבנות אקספלוייט ואז לפרוץ...

havlaz

New member
ואני אף פעם לא מצאתי את הסיבה

למה חושפים את האי פי ברשתות.. זה לא שמסובך לחסום.. חשיפה שלו אומר התקפות, אומר ניוקים (ישן אבל עדין פועל..) זה אומר הצפות, זה אומר לחפש על המחשב כניסות מסויימות בIRC אי אפשר להשיג אי פי סתם, אז כך שברגע שמגינים עליו זה הגנה..

^SliM^

New member
עכשיו אחרי שקראתי..

סנדרו אני חושב שיש לך טעות.. האייפי שאתה מקבל ב IRC זה האייפי היחיד שאתה יכול להפיק ממנו תועלת דרך ה IRC.. כלומר השרת שאתה מחובר אליו יודע על האייפי שלך בדיוק כמו האחרים שמחוברים לשרת (אלא אם כן השרת מצפין.. משהו שראיתי כמעט ורק ברשתות ישראליות..) ובקשר לפריצות.. זה בעיה של המשתמש כי IP נהיה דבר מצוי בכל פרוטוקול..

Sandro

New member
אי פי היא כן דרך קלה לפריצה

זה רק תלוי ם אתה מבין או לא. מהאי פי קל מאוד לסרוק פורטים, ומיציאה אחת מספקת ממש לא בעייה לפרוץ. שנית: כולכם טועים האי פי לא רשום בהוסט, אלא רשום רק בחלקו, אם באי פי המשני! לדוגמא, אם הי פי שלך הוא 111.111.111 אז ההוסט יהיה: 111.111.*Servername*,*connection* או אי פי חלופי.

spheonx

New member
תגיד לי,

איך נותנים לאנשים כאלה להסתובב חופשיים?!

^SliM^

New member
חברה תתעשתו

לא יודע מה קורה איתכם.. מה זה כל התשובות האלו אבל מה שאתה צריך לעשות זה להוסיף $SITE בסוף וזהו כלומר on *:notify:{ msg # $nick $site is on chat } אני אומר לך איך לעשות את זה מפני ש IP לבד לא יעזור לך לפרוץ (אני חושב שידבתרם על פריצה איפשהו פה.. ראיתי בחצי מילה)

Mr Boggy Man

New member
מה ההבדל בין $site ל $address מלבד

גודל המילה
סתם לא, ב$address זה נותן תאיידיאנט וב$site תהוסט...(הוסט = איי פי מוצפן) וכל מי שקרא, אתם תסכימו איתי שאין בעיה להשיג כיום איי פי בirc. כמעט כל אחד כיום יש איזה פייל סרב קטן וגם אם אין הdcc תמיד לרשותנו! ניוק חבלז, זה ישן, וגם זה לא כל כך עובד... כיום מישהו ראה ניוק שממש עבד לו? אני ראיתי 3 חברה עם adsl פושטים עם ניוק על ילד מסכן אחד, שכתב דברים רעים בצ´אט. וילד זה בעל 56k. איך הוא ניצל מזה? פשוט פייר וואל קטן שנקרא zone-alarm. שזה לדעתי עוד אחד הפייר וואלים הלא טובים שקיימים הוא מאכלס בתוכו את רוב הפס שלך, מאט את האינטרנט. אך התוצאות עדיין טובות.

למעלה