שאלה

bazmaster

New member
שאלה

איפה אני יכול למצוא מילים לשיר "גוסט קנט ראן אווי"? של ההרכב של ברי וספורטיס מ89? שכחתי קצת את השם.... תודה אמיר

קיר קמט

New member
בתוך האלבום.

ולהרכב קוראים פוריין אפייר.. בחנות הדיסקים הקרובה לביתך..

bazmaster

New member
אהמ...

אני לא אקנה אלבום בשביל מילים של שיר... אין אתר שיש בו את המילים? ועוד שאלה, איפה אני יכול למצוא אקורדים לשיר הזה? תודה אמיר

bazmaster

New member
טוב תראו אני מבין לאן זה חותר...

אבל אני לא מוריד שירים באינטרנט , אין לי אפילו תוכנת הורדה ולא קניתי צרובים אני פעם בחודש קונה דיסק ושלם עם זה אני מוסיקאי בעצמי אז בכלל הדבר האחרון שאני ארצה זה שמישהו יוריד דיסק שלי רק ביקשתי מילים ואקורדים של השיר ולדעתי אין פה שום דבר לא חוקי אני לא אקנה דיסק רק בשביל המילים שלו ואני לא מבין מה הבעיה פה. אמיר COOL

קודם כל תרגע

אף אחד לא כעס עליך ולא התעצבן עליך, נתתי לך בדיוק את התשובה שאתה צריך. השתמשתי במילה "חוקי" בדיוק מהסיבה שאתה טוען, לא קונים דיסק בשביל המילים שלו ובגלל ריבוי התשובות הללו לשאלות מהסוג שלך. לא צריך להתחרפן ולהתבכיין מכל דבר.

joseph987

New member
המילים לשיר

פר להרכב פוריין אפייר ברי היה חבר בלהקת מינימל קומפקט, שהוציאו 6 דיסקים בין השנים 1982-1988. ביניהם היה השיר ghosts can't run away. אין לי מושג אם מצאת בסוף את המילים או לא אבל הנה בכל מקרה: lt's not our place we'll have to move god knows to where there isn't much that we can do but wait maybe go out some place we knew or choose a shooting star to believe that for you it can change everything won't you play now, won't you play now now the autumn is near and for you l'll throw a coin or two don't be sorry don't be sorry ghosts can't run away don't be sorry don't be sorry ghosts can't run away where is home now where is home now ghosts can't run away what it good now? What is bad now? What is good? We didn't care who called the shots And who obeyed Who opened pandora's box we feared Lt's like an empty feel to fill Your heart will always want to forgive But for you it can't change anything Won't you play now, won't you play now Now the winter is here And for you l'll throw a coin or two Chorus תהנה.... ולמי שרוצה עוד מידע על ברי או רמי, המייל שלי [email protected], אל תתביישו, אני יכול לעזור בהרבה דברים בנוגע לברי ורמי.

למעלה