שאלה

angelwings1

New member
שאלה

אני לא בטוחה אם זה מתאים לכאן אבל חשבתי לנסות בכל זאת... מישהו מכיר את מדרג ההשפעות? (מורכב מ7 שלבים: חשיפה, ידיעה, אהדה, העדפה, נטייה לרכישה, רכישה בפועל ונאמנות). אני צריכה להחליט באיזה שלב מדובר במודעה המצורפת ומאוד מתלבטת- בעיקר בין חשיפה, העדפה או נטייה לרכישה (ואולי בכלל זה שלב אחר) תודה על כל עזרה....

CrazyCopy

New member
אני אומר..

יצא לי לראות את הדבר הלא מובן הזה מפורסם בתאי שירותים למיניהם.. בכל מקרה, אני הייתי הולך על חשיפה, למרות שאולי יש פה גם העדפה (על אבסולוט, סטולי או כל מתחרה אחר). כאילו.. למי שמכיר את הסוג וודקה כבר, אז זו העדפה, למי שלא (כמוני), זו חשיפה.. בכל מקרה, אני מקווה שאת לא שותה ועפה.. תמצאי מלאך תורן..

johny_abola

New member
אני די מסכים עם הבחירה שלך

עם דגש על העדפה / הנעה לרכישה

angelwings1

New member
האם הדגש כאן הוא לא על החשיפה?

כי בעצם מציגים כאן מותג חדש והמטרה היא ליצור מודעות כלפיו. גם מבליטים את המוצר עצמו, את העיצוב המיוחד שלו ואת שמו. גם הסיסמא שבכותרת- אולי המטרה שלה היא רק לחשוף את המוצר החדש לצרכנים... נראה לי מבלבלים מדי כל השלבים האלה...

johny_abola

New member
זה לא חדמ"ש

קודם כל, בדוגמה שנתת יש יותר משלב אחד במדרג. לכן אין כאן אמת אחת. ברור שיש גם חשיפה, למרות שלא מדובר במותג חדש, אלא בכזה שנמצא כאן כבר כמה שנים. לכן כתבתי שאני מסכים עם הבחירות שלך. וכן, תמיד שנאתי לנתח פרסומות תכלסיות עם כלים תיאורטיים מלפני 30 שנה - כמו שנאמר: בתיאוריה, המרחק בין הבתיאוריה והבפועל הוא קטן. בפועל, המרחק בין הבתיאוריה והבפועל הוא גדול.

TIC

New member
חדמ"ש? תהיה בריא, אבולה

שעה אני מנסה להבין אם התכוונת ל"זה לא חד משמעי", או ל"זה לא חד מיני שעונה". TIC.

מהההההההההה ?!?!?!

מותג חדש ? את חייבת להסביר לי איך השתכרתי כל השנים האלו... זה מותג ישן, אבל הוא לא בדיוק בחירה פופולארית. אם נשווה אותו למותג רכב הוא כמו סאאב. ישן, מוכר למעטים, ורובם בקרב המעטים לא מכירים את האיכויות שלו. במילים אחרות אני חושב שמדובר ביחסיות. יש מקומות מסויימים שקטל היא הוודקה היחידה. אבסולוט למשל היא רק מוכרת ברדיוס אירופאי. בארה"ב זה סוג זניח מאוד של וודקה

angelwings1

New member
בשבילי זה חדש :)

ומי יודע ממתי מודעת הפרסום הזו בכלל....יכול להיות שהיא ישנה כבר....

angelwings1

New member
זה בסדר

נראה לי שהשגת את המטרה שלך...

dobo

New member
פרסומת מעולה ל...

למלחמה בתאונות הדרכים (או לחילופין למחלות כבד). זה נראה כמו אקדח.

למעלה