שאלה

ofir_y

New member
שאלה

שלום אני בן 17, קיבלתי רישיון לפני מספר ימים. רציתי לשאול אם ניתן ללמוד נהיגה מתקדמת או משהו בסיגנון הזה, ואם כן איפה? תודה, אופיר

sronis

New member
דדדדדדנננננננייייייי

סליחה אופיר, פשוט קראתי לדני, שישמח להסביר לך איפה לומדים נהיגה מתקדמת
בוודאי שאפשר ללמוד, אם כי לא ברמה מקצועית בארץ (אבל ברמה התחלתית מצוינת). יש בתי ספר לנהיגה מתקדמת כמו זה של ראם סמואל - מסלולים, או של איתי אלון - אלטרנתיבי (ויש כמובן עוד) מספרי טלפון יתנו לך אנשים אחרים, אני לא זוכר. רוני

ofir_y

New member
תודה, אבל..

אם יש לך מושג בנוגע לעלויות ומה בדיוק לומדים שם? אף אחד מההורים שלי לא ישמח לשמוע על עוד הוצאות חוץ מה2700 שלא מזמן הוצאנו על השיעורי נהיגה והטסט :)

sronis

New member
בקצרה

כי אפשר לכתוב המון. קורס בסיסי המלמד זיהוי מצבים מסוכנים ויציאה מהם, בלימה נכונה, עבודת הגה ותיקון שגיאות נפוצות - כ-600 ש"ח. קורסים מתקדמים יותר כוללים אימונים על סללום וג´ימקאנה (מסלול בין קונוסים) בנוסף יש קורס אחד על אחד עם מדריך. עלותו כ-800 ש"ח ברוב החברות והוא ל-4 שעות של נהיגה בכבישים מפותלים עם דגש על קווים נכונים, שימוש נכון בהגה, דוושות וכולי... אחרי זה יש קורסים לנהיגת ראלי על מסלול עפר שעלותם אלפי שקלים, וכן הלאה... רוני

ofir_y

New member
אני חושב

שאני אלך על הקורס הבסיסי [600 ש"ח] בתיקווה שהוא זה שימנע ממני את הטעות שתוביל לתאונה :) בכל מקרה, תודה

עתיד©

New member
לומר לך ת´אמת אחי ?

אין ספק בקשר ליעילותו של הקורס אבל הדרך היחידה להנצל ממצב - היא לא להכנס אליו !! אל תחשוב שאחרי קורס כזה אתה יכול להביא את האוטו למצבים גרנדיוזים ובום להשתלט עליו זה לא הולך ככה - יש מצב שמקרה ברמה מסויימת שלפני הקורס לא היית מטפל בו נכון - אחרי הקורס אתה תשרוד אבל אתה לא מחוסן !!

B.M.F

New member
מה אתה אומר אחי ?! באמת ?!

בבקשה תלמד אותי מחר כדי שאני גם אוכל לעבור קורס כזה. תודה אחי.

עתיד©

New member
יא עז מפגרת../images/Emo3.gif

זה היה אומנם בשירשור...אבל זה היה מכוון לבחור ששאל את השאלה לך גם אלף קורסים לא יעזרו

be_roo

New member
המלצה קטנה

אמרת שהוצאת רשיון לפני מספר ימים. ההצעה שלי היא לחכות מספר חודשים לשם צבירת נסיון והשתפשפות בכל מה שקשור לתפעול הרכב ונהיגה בתנאים מציאות, לא כשמורה יושב לידך.

למעלה