שאלה...

אז החלטת להוציא את העצבים עלינו...

שבטח גם בזה את מאשימה אותנו.. מעניין אותי איך הצלחת להחזיק מעמד חודש (או כמה שלא יהיה) בלי חשמל. האוכל במקרר לא התקלקל? ואם כל כך רע לך, ואת חיה בעוני כל כך גדול, אז תחזרי לקיבוץ.

תודה על הדאגה..

את האוכל שמתי אצל השכנה. האמת היא שלא כלכך רע לי, לפחות לא עד כדי חזרה לקיבוץ. בכל אופן, אני לא מוצאת מקום אחר אשר עונה לדרישותיי האינטלקטואלים.

אם הכסף חזק יותר

מאדיולוגיה, למה את לא רואה רבבות של ישראלים שמשתפים פעולה עם החמאס ומוכרים להם נשקים/מידע?!!??! תפסיקי לבלבל ת'שכל...

frost73

New member
כי אולי...

אולי... ואולי אני טועה, אבל רוב הסיכויים שמכירת הנשקים/מידע האלה לחמאס יגרום להשמדתם של אותם אנשים... (?!?!?) אז מה שווה הכסף אם אתה מת?

אז כנראה...

שאדם שכסף זה המניע הראשי שלו - לא מעניין אותו את מי זה הורג !!! הוא מבחינתו מוכר ובורח!!! הטענה שלי אומרת שזה ממש לא נכון שכסף תמיד חזק יותר מאדיולוגיה, יש לכך עוד הרבה הוכחות. ברור שתמיד יש יוצאים מהכלל, כאלו שגם היו מוכרים את אמא שלהם תמורת כסף, אבל לרוב זה לא ככה...

תשובה...

אהלן, אומנם אני אישית לא החזקתי בדירה או בכל נדל"ן כזה או אחר במוסקבה או בכל מקום אחר בברית המועצות, אבל דבר ראשון, העולים ממוסקבה הם אחוז קטן מכלל העולים מברית המועצות ארצה. רוב העולים באו ממקומות שונים בכל רחבי ברית המועצות בין אם כפרים/ערים נידחות/מדינות שכנות וכו... דבר שני, רוב האנשים שעלו ארצה עשו זאת מסיבות של ציונות/שייכות/וואט אבר וגם בגלל הרצון העז לברוח מהגיהינום עלי אדמות שהתחולל שם עד נפילת המשטר הקומוניסטי. אני בטוח שאנשים לא חשבו לעצמם "ממממ...אולי נחכה עוד איזה 10 שנים , בטח יום יבוא ונוכל למכור ת'דירה שלנו במליונים" תאמיני לי שמי שחשש שיש לו מה להפסיד, השאיר לעצמו נכסים ודיי בטוח שהיו הוא קוטף ת'פירות. ושוב, אני חושב שאין בכלל על מה להתחרט, מי שעלה ארצה עשה זאת בעיקר ממניעים שאינם קשורים לכסף ואלו שכן בטח ובטח לא גרו באזורים האלו במוסקבה אחרת הם לא היו הופכים את העולם כדי להגיע ארצה ולשטוף בנינים בלוד, כרמיאל וכו.. למילה "מהגרים" יש קונוטציה שלילית, "עולים" נשמע יותר טוב...

הרשה לי לצטט את יוסוף איסלאם...

Now maybe you`re right and maybe you`re wrong But I ain`t gonna argue with you no more I`ve done it for too long. במילים פשוטות, אני לא מסכימה איתך בנוגע לסיבות ההגירה ארצה(ומכאן נובע שימושי במילה 'מהגרים'), אך אין לי חשק לדון עוד בכל מה שנוגע לסוגייה זו.

מן הסתם ששילמתי את החשבון.

עד כמה שאני ובני נהנו ממכת החושך שפקדה את דיזינגוף פינת ז'בוטינסקי, מסתבר שקריאה עם נרות היא עסק מסוכן ונורת היידרו לא עובדת על בטריות. אל דאגה , אני מתכננת סיבוב שני בקרוב מאוד, אבל בשביל זה צריך פעמון, והוא בצורה פרדוקסלית עובד על חשמל.

B o o o o M

New member
את יודעת

לא כל המהגרים ממוסקווה גרים באשדוד, לוד , הקריות ושאר ערים זניחות בישראל. שמעתי שיש "כמה" בהרצליה פיתוח, תל אביב, ראשון לציון...

למעלה