שאלה

שאלה

היי קרן, שמי ליאור, נולדתי ב27 לספטמבר, 1984. כבר שנתיים וחצי שאני לא מוצא את עצמי, ולא מוצא עבודה. גם כשאני כן מוצא משהו, אני לא מצליח להחזיק בו יותר מיומיים... אני מרגיש באיזו שהיא צורה, שאני לא חלק מהעולם הזה ואני רק הולך ודועך... אני צריך לדעת מה צופן לי העתיד הקרוב, האם המצב ישתפר או שזה הגורל שלי וככה אני הולך לחיות את החיים העצובים שלי. תודה, ליאור.

היי ליאור ,

חייך בכלל לא היו קלים מרגע שאתה זוכר אותם . המון ספקות,התלבטויות ,מלחמות פנימיות והאמת ..... באת לעולם עם אתגרים לא הכי קלים , אך איתם יש ביכולתך לנצח אם רק תרים את הכפפה ולא תתעצל . יש בך נטייה לעצלנות ,קושי להתמיד במסגרות וכמו שאתה רוצה אותם ככה אתה לא יכול לסבול אותם והכי טוב עבורך בחיים הוא למצוא עיסוק שתוכל לעשותו לבד באופן עצמאי . עד יום הולדתך הקרוב ( ספטמבר הבא) זאת תקופה באמת לא קלה שבאה להכין אותך בעצם להתחלות חדשות ולכן זרוק הצידה את כל מה שכבר לא פועל למענך , החל מחברים ומעבודות ודע ששנה הבאה תיראה אחרת לחלוטין . חשוב מה היית רוצה ללמוד , נסה לדמיין מה היית רוצה לעשות וקח את הזמן רק לחשוב על זה . ממליצה לך להתחבר לקורס מודעות עצמית וחשיבה חיובית כי זה יעשה פלאים לחייך . בהצלחה וחג שמח,קרן

למעלה