שאלה

Mrs.jones

New member
את הפרק

שכולם קיבלו עונש להישאר בספרייה. הוא מבוסס על הסרט "ארוחת בוקר בטיפאני´ס" לפי מה שהבנתי. וגם הפרק שהם עשו כמו "צעקה". לקווין וויליאמסון(לא בטוחה בקשר לשם) יש נטייה לשחזר דברים!

CokaCola

New member
אההה

קווין ויליאמסון. כן. :) הסרט נקרא "מועדון ארוחת הבוקר" ו-Breakfast at tiffanys זה רק השיר מפס הקול של הסרט.. זה אותו פרק שאני אוהב.. "הריתוק"... ולא יודע הפרק "פול מון ריזינג" די שנוי במחלוקת אצלי... לא אוהב לראות את דוסון סובל..

אהבתי נורא את הפרק הזה

זה הפרק שג´ק וג´ואי מתנשקים ויש את השיר שהם מוצאים על השולחן by moonlight many years ago my true love did I know and by this moon I begged her wait but that night did she go so young lovers heed my words don´t squander love away the moon is changing ever still soon comes the light of day (אין לי שמץץץץ איך אני יודעת את זה בע"פ) ואני ממש אוהבת את הסוף שיש את השיר של JEWEL... חוץ מזה אני אוהבת את הפרק הזה שפייסי בוכה בו... אני חושבת שזה היה הפרק האחרון של העונה הראשונה. וגם את הפרק האחרון של העונה השלישית, שדוסון אומר לג´ואי שהיא יכולה לנסוע עם פייסי ושהוא אומר לה שהוא לא יעצור אותה כמו שהוא מנע ממנה לנסוע לפריז... ועוד פרק נחמד זה הפרק שהם לומדים למבחן ביחד.

CokaCola

New member
גברת..

הפרק האחרון בעונה השנייה היה קורע, שפייסי נפרד מאנדי, זה ממש היה עצוב, ובפסקול יש שיר מממש עצוב שהם רוקדים לו... Heather Nova- papercup ושהם אומרים "הבטחנו בלי פרדות" פשוט פרצתי בבכי... חבר´ה, בואו נשמור את זה פה. :) וגם שדוסון בכה בכיתי... שג´ואי הלכה... אין מה לעשות, אני "דוסונאי" :)

../images/Emo13.gif

לא הפריע לי ממש שאנדי ופייסי ניפרדו.. היה יותר עצוב כשהיא חזרה והוא לא ידע שהיא בגדה בו... ובאמת היה עצוב כדוסון בכה כשג´ואי עזבה... במיוחד בגלל מה שהוא אמר לה I stopped you from going to Paris, Pacey is this year´s Paris and I won´t stop u again או משהו בסגנון... אני לא זוכרת איזה פרק זה היה אבל אני חושבת שזה היה הפרק האחרון בעונה השניה (שכולם בכו) שהיה אחד הפרקים הכי עצובים. שפייסי בכה (אי אפשר לא לבכות כשהוא בוכה
חמודון) כי אנדי עזבה, כשג´ואי אמרה לדוסון שהיא לא רוצה לראות אותו יותר כי היא לא תוכל לסלוח לו בחיים על מה שהוא עשה בקשר לאבא שלה, כשג´ק עבר לגור עם ג´ן וסבתא שלה... MEMORIES...

nas

New member
הכי אהבתי../images/Emo9.gif

אתה הפרק שאני הכי אהבתי היה לא מעונה הראשונה אני לא זוכר בדיוק זה היה הפרק שגואי ןפייסי הפליגו בסירה הייתי כל כך שמח בשביל פייסיזה סןף אחד העונותזה היה ממש ממש ממש טוב וגם עצוב בשביל דוסון

shirakl

New member
גם אני

ממש אהבתי את הפרק האחרון של העונה השלישית. את הקטעים שסבתא של ג´ן לוקחת אותם ל"תיקון טעויות", ואת הקטע עם דוסון וג´ואי, וכמובן את הקטעים עם ג´ואי ועם פייסי המדהים! ממש חבל לדעתי שאנדי עזבה את הסדרה, היא היתה מדהימה, ממש אהבתי אותה...

פלאית

New member
לא סבלתי את אנדי הזאת../images/Emo153.gif

עוד לא ראיתי בחיים שלי מישהי יותר מתוסבכת ממנה שהופכת מקדושה מעונה לביצ´ית וחזרה! וגם אני הכי אהבתי את הפרק האחרון של העונה השלישית! ובכיתי אבל כמעט כל פרק היה שם קטע עצוב! וכל הזמן רציתי שכבר הכל יסתדר שם לכל החבורה אבל מצד שני אז לא היה המשך לסדרה!

shirakl

New member
לא בטוחה

אם אהבתי את השמות, או שסתם השחקנית ששיחקה את אנדי היתה ממש מתוקה... וד"א: נורא התאכזבתי מהפרק האחרון של העונה הקודמת, שכן בהשוואה לפרק הסיום של העונה שלפניה, הוא לא היה מרגש, לא מדהים, ואפילו לא משאיר טעם של עוד... הוא היה דבילי ולא הביא לשום מקום, ולא יצר אצלי שום ציפיות מיוחדות לעונה החדשה! אבל לא משנה - העונה החדשה מקסימה בינתיים ומסתמן שיפור בסדרה!

נצחית

New member
אמיליה.... יש לנו אותו הטעם בפרקים

בא לך לתרגם? את הקטע הנ"ל?

roadkiller

New member
איזה שטויות

זה ממש שני סרטים שונים ארוחת בוקר בטיפאני´ס זה סרט קלאסי ומפורסם על חבורה של אנשים אינטלרטואילים שאוכלים במקום הזה ארוחות בוקר. מועדון ארוחת הבוקר זה סרט מפגר על ילדים שקיבלו ריתוק.

Mrs.jones

New member
אוקיי..אז טעיתי.

אני יכולה להישבע שקראתי את זה איפשהו.

Die † dIE

New member
כן כן!!!

גם אני אהבתי את הפרק שהם נשארו בספרייה ושיחקו אמת או חובה! והיי אני חדשה פה! ונראה לי שהעונה הזאת תהיה פשוט טובה!! וברור לכולם שאין כמו צ´רלי! :)

למעלה