שאלה..

כן..יש לו ברירה?

שלומית אמרה לו שהכי כדאי עם היא תהיה עם הילדים היא צודקת, מה לעשות גלית היא עדיין האמא שלהם ולה אין תחליף אבל הם לא יהיו באותו חדר, ומיטה.

swirrrly

New member
דוקא

כאשר דורון הציע לאתי לראות ת´ילדים שלו חשבתי שיקרה שהיא תהיה המטפלת שלהם או משהו..

swirrrly

New member
לא,

הוא בטח תוך כדי שיחה חשב: "אויש, הנה הזדמנות לרדת על אשתי הגועלית (לא שאני באמת חושבת ככה, אני מצטטת את המחשבות שלו), אפילו אם אני אוהב את אתי קשות ועד מעל לראש אנצל את שמה בשביל קצת לעלות ת´פיוזים לאשתי הכביכול אשתי."

אני בטוחה שזה בול מה שהוא חשב...

אבל על תדאגו אני אדאג לזה שאתי ויונתן עוד יהיו ביחד!!!

swirrrly

New member
אמממ... טוב יש לך נקודה.

אבל בעצם כל הנשים כאן שיש להם ילדים הן המטפלות הראשיות. אחרי הכל סדרה שוביניסטית או לא? ואם כבר קיבלתי צומי: סמיילי22 בואי לפורום. מתה לשמוע נאומי פמיניזם! תמיד מרנן את הלבי האפל! אוהבת,מכבדת,מעריכה,מעריצה,ומוצצת שיר
י

אמממ...טוב יש לך גם נקודה.

אבל תראי את סמדר!!! אשת קריירה לא צריכה אף אחד ומנצלת את כולם. ושום מילה על עצמי....

שלא תעז....!!!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יונתן בחור טוב ( אתי סיפרה לי כשלא ראיתם...) ואני לא מאחלת לו אחת כמו סמדר...!

dor_

New member
אבל הוא יודע מה זה סמדר...

הרבה יותר טוב מדורון.. ואם הוא יודע והוא רוצה אז היא מגיעה לו! והוא יקבל אותה..

לאאאאאאא..........

היא אוהבת את דורון...וגם עם כן היא תהיה בכלא על רצח איריס אחרי שהיא תיפרד מדורון (ואני אהיה איתו ואקנה לו מלתחה חדשה) ובכל מקרה לא תהיה להם הזדמנות!

יכול להיות ש...

שלומית מחזירה את גלית הביתה כטובה(!) על זה שהיא (גלית) "גילתה" לה על הרומן של ורדה ואלכס! לא מצאתי שם.

למעלה