שאלה.

N0KIAman

New member
שאלה.

שלום. יש ילדה שקצת נלדקתי עלייה, וכדי לעורר לה חשדות אני רוצה לשלוח לה משהו. לפני כשנה הצעתי לה חברות, אך עקב פרידה מחבר או סיפור אחר היא סרבה ללא היסוס. לפני מספר ימים היא הוסיפה אותי לרשימת המשתמשים שלה בIcq. אז אני קצת חושב עלייה, וחושב שאולי היא פתאום נדלקה עליי. רציתי לנסות לה לשלוח לה הודעה בלי כוונה , כדי שהיא תחשוד או משהו כזה. אני רוצה את חוות דעתכם והאם כדאי לי באמת לעשות את הדבר הזה. אז זה הטקטס: LoL‎‎ (‏PM‎ ‏03:23)‏ : היא כוסית אתה יודע כמה אני חושב שהיא יפה.. ממשש למשמש (‏PM‎ ‏03:23)‏ : כן אה.. LoL‎‎ (‏PM‎ ‏03:24)‏ : אבל בוא נגיד תכלס היא לא אוהבת אותי ואתה ידוע אני לא יכול לוותר על האהבה שלי אלייה.. אבל אני לא חושב שהיא שמה עליי בכלל.. LoL‎‎ (‏PM‎ ‏03:25)‏ : אתה ידוע מי עושה לי את זה? ממשש למשמש (‏PM‎ ‏03:25)‏ : מה מי? אחי ספר... LoL‎‎ (‏PM‎ ‏03:26)‏ : עזוב אני יגיד לך מחר אני לא רוצה פה... לא נעים לי =\ אני רק מקווה שהיא לא גולשת פה.. עצות או תיקונים יתקבלו בברכה. תודה רבה לעוזרים.

smagi

New member
תשלח לה משהו כמו:

את יודעת כמה אני אוהב אותך/מת לצאת איתך נכון??? ותחכה לתגובה אם היא תענה בחיוב תמשיך הלאה ואם ההיפך פשוט תכתוב ואאווו העברתי אליך את ההודעה בטעות היא היתה מיועדת למישהי אחרת...... מצטער...

N0KIAman

New member
אחלה רעיון, אבל יש בעיה קטנה.

נניח ואני אשלח לה את זה, אז מה אני אעשה אם היא תגיד לי: "מה, מי זאת?" ? ואני אגיד לה לא משנה בטעות. היא יכולה לחשוב שאני לא אוהב אותה. במידה והיא כן אוהבת אותי. מה עושים?

פשוט תתחיל עם..

"היי מה נשמע? מה את מתכננת לחופש?" ותזרום עם זה... אל "תפול" עליה ישר.. תן לה הזדמנות להכיר אותך..

אמממ

אם אתה מוצא חן בעינייה אתה יכול לשאול אותה מה נשמע והשיחה כבר תזרום לבד ואם השיחה תיתקע היא תנסה לשלוח לך הודעה ולהתחיל שוב "נושא חדש" אם אתה לא מעניין אותה , היא פשוט לא תזרום איתך בשיחה ולא תתעניין בך ואז אתה תצטרך להגיע להחלטה אם לוותר או לנסות להרשים בדרכים אחרות ולא באי סי קיו . בכל אופן לדעתי אי סי קיו זאת הדרך הכי קלה להתחיל עם מישהי , עם זאת היא עלולה להרוס לך כשתרצה לדבר איתה פנים מול פנים פתאום תתקעו כי לא יהיו נושאים . באינטרנט השיחה על נושא אחד היא יותר ארוכה כי לכל אחד בבית שלו יש מספיק זמן לחשוב על מה לענות וגם עונים במשפטים קצרים יותר , בחיים האמיתים אפשר לסגור נושא אפילו עם מילה אחת . צריך להיזהר לא לטשטש את ההבדלים .

sh53

New member
איך הוסיפה אותך לרשימת משתמשים שלה?

מה קרה לפני כן או יותר נכון מה הוביל לכך?

sh53

New member
הגעתי לא ממזמן

אני אוהבת את שישי-שבת, אווירה אחרת, הזדמנות לנוח אחרי שבוע לחוץ (תמיד ככה בתקופה האחרונה).

sh53

New member
לחוץ נפשית

לומדת פעם בשבוע עד 19:00 חמישי-שישי עוזרת לאחותי (ברוב הפעמים זה כולל עבודות פיסיות כי אין לה זמן/כוח כי היא בבי"ח), כי אחיין שלי חולה כבר מעל חצי שנה

אוי ואבוי

איזה בית חולים ? צריכה עזרה אין לי בעיה לבוא בערב לעזור לכן !!! מה את לומדת ? בואי לבירה נשחרר אותך מהלחץ הנפשי

N0KIAman

New member
אז זהו. אני גם שאלתי את עצמי את זה.

חשבתי אולי שהיא אוהבת אותי, אבל לא כדאי לפתח צייפיות סתם. מה קרה לפני כן? שום דבר. פתאום איכשהו היא הוסיפה אותי לרשימה. אין לי מושג מה היא רוצה, ואני מקווה שהיא רוצה להיות חברה שלי\להתידד. ובנוגע לשירשורים למטה, אנחנו דווקא מנהלים הרבה שיחות באייסיקיו, אבל בחיים האמיתיים אנחנו בכלל לא מדברים. ניסיתי לדבר איתה, אבל היא עם חברות שלה או הולכת מהר, ולא נעים לי לעצור אותה פתאום. דווקא היום היה לי נושא לדבר איתה, אבל לא הספקתי. כנראה שאני אדבר על הנושא הזה באייסיקיו... חבל... למישהו יש רעיון איך להתחיל איתה? אנחנו ידידים לא הכי טובים כבר מיום שלישי-שני. מתי כדאי לי להציא לה לבוא לצאת איתי ועם חברים שלי? תודה.

sh53

New member
לפני שאתה מציע לצאת עם חברים שלך

קודם כל כדאי שתצאו יחד שניכם לבד, או שאולי קודם כל תהיו ידידים כי בינתיים המצב ביניכם שאתם ידידים רק דרך האי סי קיו ובמציאות אולי אתם מתביישים/נבוכים אחד מהשני, אם כי יש מצב שאם היא הוסיפה אותך "סתם" אז היא רוצה להיות איתך בקשר ולא סתם קשר של התעלמות

N0KIAman

New member
אני אנסה להתידד איתה יותר.

אבל מה אני עושה? כל פעם שאני בא לדבר איתה היא באמצע פעולה. היא לא תחשוב שאני נודניק אם אני אפסיק אותה באמצע או אעצור אותה? ובנות, איך מתחילים עם בנות? זה לא שאני לא יודע, פשוט אני פונה אליכן בגלל שאתן יודעות איך הכי טוב להתחיל. תודה !

orirulez

New member
אני מצטרף לנוקיהמן בבקשה הנרגשת

לבנות- איך הייתן רוצות שיתחילו איתכן?!!?!?! ברור שכל אחת שונה, אז שכל אחת תכתוב מה היא הייתה רוצה שבן יגיד/יעשה כשהוא מתחיל איתה...

sonic15

New member
כדאי שתיזהרו לגביי דברים כאלו

אני נידלתי על מישהיא שלמדתי איתה בסטודיו וקניתי לה מתנה ליום הולדת ביום שהיא קיבלה תמתנה אני הרי גם כתבתי לה מספר טלפון ושאני רוצה לצאת איתה לדייט ולא ידעתי שיש לה חבר היא לא אמרה לי אז הוא התקשר אליי ומממש פחדשתי ממנו אחריי זה היא הסבירה לו שאניר ק ידי וזהו אני כב רלא מדבר איתה ניתקתי איתה את הקשר היא גם לא ממש דיברה איתי תמיד אבל היא נחמדה מאוד אז תבדוק קודם שאין חבר אחריי שבדקתי ואין חבר השטח בהחלט פנוי בשבילך למישהוא קרה מה שקרה לי?

למעלה