שאלה...

v rossi

New member
שאלה...

בגלל תקציבי הדל ובגלל ההעדפה שלי לאופנועים..(סליחה), אני הולך לראות היום פורד אסקורט 87, אוטומטית נראת טוב לאללה. עכשיו השאלה- מה אני צריך לבדוק? אני הולך עם אבא שמבין טוב.. איפה להתסכל? על מה לשים לב כשאני נוסע? תודה...

חיים_K

New member
אתה באמת רוצה להעניש את עצמך ?

אסקורט ? 87 ? אוטומטית ? בטח גם תגיד לי שהיא 1300. גיר אוטומטי במכונית כל כך ישנה שאינה יפנית הוא פתח לצרות. השילוב של מנועים חלשלושים וזוללי דלק, עם גירים אוטומטיים מיושנים ועצלים הוא מתכון לקצב תנועה עלוב ביותר. יכול להיות שהאמינות הכוללת של המכוניות האלה לא רעה, אבל זה נשמע לי כמו עונש אמיתי. אין לי מושג מה המחיר אבל גם אם אתה ממש לחוץ בכסף, בוודאי יש אופציות טובות יותר.

אמירחמו

New member
כמה היא תסגור?

120 קמ"ש בירידות!?!? גג...וגם זה...עם תהיה לך ירידה באורך 30 ק"מ... חמו...מתבדח על הלילה

v rossi

New member
אז על מה אתם מציע??

תראה, אם אני מצליח למכור את האופנוע, אני מאמין שאני יכול לקנות משהו ב-10,000. מה יכול להיות מעניין? אם אני לא מצליח למכור, אני מחפש משהו בסביבות ה-5,000. אפילו פחות. שוב- מה יכול להיות מעניין? תודה.

חיים_K

New member
לא קונים

בכל הכנות, אין שום הצדקה לקנות מכונית ב 5000 ש"ח. בכל מקרה זו תהיה גרוטאה ישנה שתעלה לך הרבה כסף מאורח יותר. עדיף לחסוך לסכום גדול יותר, זה ישתלם בהמשך. ב 10,000 ש"ח אתה כבר יכול להתחיל לחפש משהו - איביזה, אונו, רנו 5, פייסטה. בלי אוטומט וכמה שפחות שכלולים.

עתיד18

New member
ב10 אלף יש עוד אופציה

שמשום מה אף אחד לא חושב עליה - תתביישו לכם מיני מינור !! מקסימום תמורה - למינימום כסף

למעלה