שאלה...

שאלה...

כמה עונות יש לסדרה? כמה פרקים יש בכל עונה? יודעים איזו עונה תיהיה האחרונה? ומי שעונה לי בבקשה שיגיד איך הוא רואה את הסדרה...תודה!

нгс.

א. CSI וגאס משדרים אכשיו את ה 7 בארה"ב , CSI Miami משדרים את ה 5 בארה"ב, CSI NY משדרים את השלישית בארה"ב. ב.בכל עונה יש בערך בין 22-25 פרקים. ג. אני אישית עוד לא שמעתי שהכריזו על עונה אחרונה של אחת מהסדרות. ד. אני מוריד את הפרקים אחרי שמשדרים אותם ורואה אותם בזמני החופשי P: מקווה שעזרתי.

יש משהו שלא הבנתי..

מה זה הקטע הזה שיש מיאמי, ניו יורק ולאס וגאס? חשבתי שזה אומר שלכל עונה יש שם אחר... אז זה אומר שיש שלוש סדרות, ולכל סדרה יש 7 עונות? לא ממש הבנתי.. אפשר הסבר יותר מפורט?? ועוד משהו: איך אתה רואה את הסדרה, באימיול? כי גם אני רואה סדרות אחרות באימיול, אבל לא הצלחתי להוריד את CSI , ועכשיו אני מבינה גם שיש 3 סדרולת שונות? או שלא... לא יודעת, הבלבלתי מכל העניין!!! בקיצור השאלה שלי היא לגבי 3 הסדרות השונות... תודהה רבה!

CapitanSparrow

New member
אוקיי [:

CSI לאס וגאס היא הסדרה המקורית שנוצרה בשנת 2000, שנתיים אח"כ בגלל ההצלחה של הסדרה יצרו סדרת בת שהיא CSI מיאמי ואחרי שנתיים ב2004 יצרו את CSI ניו יורק. לCSI לאס וגאס יש 7 עונות לCSI מיאמי 5 ולניו יורק 3

אני רוצה להוסיף גם...

שבאמת אין שום ידיעה על עונה אחרונה לכל אחת משלושת הסדרות. פשוט מצלמים עוד עונה ועוד עונה ועוד עונה. בהוט אקסטרה אין לי מושג מה קורה כי אין לי הוט. אבל בקשר לערוץ 1. אז ככה: רביעי- 22:45 csi לאס וגאס. מוצ"ש- 23:00 csi מיאמי. בערוץ 1 כמובן. וכע, כל סדרה היא סדרה אחרת בפני עצמה עם שחקנים שונים.

CapitanSparrow

New member
בhot זה ככה

ימי ראשון-חמישי CSI לאס וגאס ב16:15 וב19:00 ביום שני ב22:00 יש CSI ניו יורק

FeLL67

New member
ולגביי ערוץ 1

תדליקי 10 דקות לפני הזמן [ברביעי לפחות] ואל תתפלאי אם הם יזכרו לשדר את התוכנית חצי שעה אחריי הזמן S: סנילים מחורבנים.

booshi

New member
חחח

מסכנים.. הגיל הזה קשה.. כבר לא שומעים לא רואים ולא זוכרים.. עצוב=[XDDDD

bar167

New member
עוד משו..

נראה לי שראיתי פעם CSI ניו-יורק 4... לא זוכרת איפה.. ובקרוב באקסטרא הוט מיאמי 5.. ושכחתם להגיד שיש גם בVOD את מיאמי 1-2 וניו-יורק 1-2

CapitanSparrow

New member
לא הגיוני.

הם אפילו לא קרובים לסוף העונה השלישית ולא מצאתי מידע באינטרנט על עונה רביעית.

CapitanSparrow

New member
זה לא קשור.

לא מפרסמים פרומואים של העונה הבאה, כשהעונה הנוכחית עוד לא נגמר וגם יש הרבה זמן הפסקה בין עונה לעונה.

bar167

New member
../images/Emo207.gif שאלה.. ?

ב CSI מיאמי 2 יש איזה בלונדינית אחת שקשורה לאח של הורישיו ולשוטרת השניה המטולטלת (סורי אני גרועה בשמות!) ולבלונדינית יש ילדה קטנה שהיא כל הזמן מביאה אותה והורישיו עוזר להם והבלונדינית הייתה מכורה לסמים או משו כזה.. מישו יכול בבקשה לעזור לי ולספר את הסיפור שלהם בסדר הגיוני כי אני כבר מבולבלת :S ועוד שאלה קטנה.. יש באיזשהו פרק ב CSI מיאמי 2 שמראים בסוף הפרק מישהו פותח תיקיה ומראים שם כל מיני האשמות על הורישיו ובפרק שאחרי לא אומרים על זה כלום.. מישו יודע אם אולי בעונות שאחרי אומרים על זה משו.. ?! אני חייבת לדעת אני במתח.. :]

קבלי תשובות.

בקשר לבלונדינית והילדה יילנה והוריישיו. אז הסיפור הוא כזה: [אני אנסה הכי בקצרה כי זה ארוך] ריי [אח של הוריישיו] היה שוטר סמוי, מתוקף תפקידו הסמוי כסוחר סמים, הוא "יצא" עם בחורה בשם סוזי. מפה לשם, יצא שהוא שכב איתה, ונולדה להם בת. עכשיו ריי היה נשוי ליילנה, ויש לו בן מיילנה. ואז היה את כל הקטע שכאילו ריי "נהרג" והוריישיו לא יידע מה האמת אבל הוא הבין שיש משו מסריח בכל העסק הזה. כלומר, הוא לא יידע שריי הוא שוטר סמוי והוא לא יידע שהוא בכלל לא נהרג והכל מפוברג. בקיצור, הוא כן יידע שיש קשר בין סוזי הבלונדינית לריי ושהילדה היא ביתו של ריי בגלל זה הוא הרגיש צורך עז כביכול לעזור לאחיינית שלו, ביתו של ריי. במקביל הוריישיו הסתיר מיילנה את האמת, מי זאת סוזי ולמה הוא עוזר להם כי הוא לא רצה להרוס את ליבה בזה שהוא יספר לה שריי בגד בה ויש לו עוד ילדה. יילנה הלא היא גיסתו של הוריישיו, [אישתו של ריי] והבן של יילנה הוא האחיין של הוריישיו. וזה דפק אותו מכל הכיוונים בזה שהוא צריך לדאוג לשניהם, ולהסתיר את האמת מיילנה. עד שיום אחד הוא נישבר והוא סיפר לה הכל. שריי "בגד" בה עם סוזי ונולדה להם בת. ושבעצם לריי יש עכשיו שני ילדים, מיילנה וסוזי. אותו דבר להוריישיו, 2 אחיינים. והוא צריך לדאוג לשניהם. עד שהגיע הקטע בסוף העונה השלישית שמשפחת ריי התאחדה והוריישיו שלח אותם קיבינימאט לברזיל. זה הכל.. חחח מקווה שעזרתי.

למעלה