שאלה

eranavni

New member
שאלה

מישהו יודע איפה אפשר לקנות את החלק של 3310 אני צריך את החלק הפנימי הוא נקרא מוח זה לוח כזה שעליו יש מספר iemi?????

geostant

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |!!!!|

אני נחנק מרוב צחוק... פויייייי.... איזה קטעים איתך יוכסושלוק אולי אתה רוצה גם מעבדת סלולארים ניידת במארז מהודר ?

d@r121

New member
מה אתם לא יודעים

ערן פותח מעבדה הוא רוצה להיות כמו שוקו ולבעלי קליטת פלורוסנט... המקום היחידי שאפשר לקבל את "המוח" זה בארץ הייצור (החביבה עליי... ביינתים) פינלנד או בכל מפעל נוקיה ד
ר

geostant

New member
ד../images/Emo56.gifר מה רציתי לדעת על החברה...

שאני עובד בה ? לא ממש הבנתי חץ-קשת ? נננההההה קשת-חץ ? נהההההההה קשת וחץ ? נההההה חץ חץ וקשת ? נהההההההה א. א. א. א. קשתות ? נההההההההה לך תראה עמוד הבית בכ"א שלי... זה רשום שם.

eranavni

New member
תאמת שאלתי את זה בשביל חבר שלי

נהרס לו הקפתור למעלה שאיתו מדליקים תפלאפון ומה תם צוחקים אני רציני

geostant

New member
מה הקשר בין הכפתור ללוח ???

זה כולה חתיכת גומי מסכנה... ואם אתה מתכוון ממש שכל הרכיב האלקטרוני הלך אז אין הרבה מה לעשות חוץ מביטוח, ואם אין ביטוח... התהליך אפילו יותר פשוט... לקנות* טלפון חדש אלא מה ? * רצוי בלי SIM על מנת להעביר את ה-SIM מהטלפון הישן...

eranavni

New member
אין לו ביטוח

המעשיר מחו"ל ויעלה המון כדי לבטח וחסר לו הכתור לא הגומי אלא את מה שהגומי לוחץ עליו והוא בנוי על הלוח

eranavni

New member
תשמע קטע

קודם כל זה של חבר שלי שנית כל המכשיר מחו"ל שלישית כל וזה הקטע הוא קיבל 5110 ואת ה 3310 ( כשהוא היה כבר הרוס ) בתמורה ל מוטורולה טיימפורט

AndreyS

New member
יוכסושלוק בע"מ

מכירת בטלפונים סלולאריים - בחלקים. זו כזו חנות אי שם בתל-אביב רח, יוכסושטיין 3. אתה תראה יש שם שלט ענק ועליו מצוייר מעגל ירוק כזה. יש שם אחד קוראים יוכסי הוא העל החנות תגיד לו שאנדרי שלח אותך הוא ייעשה לך הנחה.

AndreyS

New member
מעגל...

חשמלי... איך אני קרא לזה פלטה... ריבוע ירוק עשוי פלסטיק ועליו שבבים.

eranavni

New member
נו ביחיית תענו לי

אני צריך תכפתור העליוןהזה וכאשר פתחתי תמכשיר ראיתי שזה מחובר ללוח אז למי יש אותו

נו באמתתתתתתתתתתתת

הרכיב שאתה מדבר עליו נקרא "פקד הדלקה". בשביל ל"הרכיב" רכיב כזה-צריך מיומנות מאוד גבוהה בהלחמות. ובכלל-אם אותו פקד נפל-90% שגם ה"פדים" נתלשו ואז המכשיר טוטל לוס.. אם תוכל לסרוק לי את הלוח הראשי,עם פוקוס על הפקד-אוכל לדעת אם לחבר שלך שווה בכלל לטרוח ללכת לתקן אותו. תשכח מזה להחליף את אותו רכיב בעצמך!

למעלה