שאלה..

~לין~

New member
שאלה..

טוב לא יודעת אם זה נכון לכתוב פה... בכל אופן, אני בת 16 עוד מעט, ואני תמיד נמשכתי לבנים ובלה בלה, אבל כאילו באופן טבעי תמיד היה לי קשר יותר קרוב עם בנות וחברות וזה.. ויש לי ילדה בכיתה ואני מרגישה כאילו היא פשוט מושלמת וכאילו אני ממש אוהבת אותה, ממש לא מבחינה מינית אלא אני כאילו רוצה להיות החברה הכי טובה שלה ושהיא תסמוך עליי ושאני אכיר אותה.. וזה קורה לי לפעמים נגיד שאני מרגישה שאני ממש אוהבת מישהי, אבל זה ממש מינית, רק רגשית... אז מה אני ככה?

עצת ביניים

אהלן לין אני מניח שהכוונה שלך היתה לקבל את חוות דעתן של נשים/בנות שחוות שאלות דומות ותהליך של גיבוש זהות מינית. אז עד שהן תענינה, רק רציתי להוסיף בינתיים את דעתי. מושג שמאוד חזק בקהילתנו (ואני מניח שגם במקומות אחרים) הוא לזרום. את שואלת ´אז מה אני ככה´, ונדמה לי למרות שכל אחד ואחת בסופו של דבר רוצים לדעת מה הם, נראה לי שזה לא צריך להטריד אותך יותר מדי. כלומר: נניח שמהדיון שיתפתח כולם יחשבו שאת לסבית, או דו-מינית, או קצת דו-מינית, או לגמרי סטרייטית, זה באמת ישנה לגבי מה שאת רוצה מחברתך לכיתה? בקיצור - עצתי היא שתעשי מה שאת מרגישה שנכון לך, לא מתוך מה שאנשים יחשבו עלייך או יקראו לך, אלה כי לך זה עושה הכי טוב. אגב, ברוכה הבאה
יונתן

למעלה