שאלה....

mabutu19

New member
שאלה....

אני מחפש פדאל אוברדרייב נחמד ופדאל קורוס. לא משהו מטורף - רק נחמד.... (משכורת צבאית...) א. אשמח לקבל המלצות לגבי 2 הפדאלים - אני מנגן בעיקר בלוז ורוק קלאסי ב.מה ההבדל בין TS-9 ל TS-808? הם נשמעים לי כמו אופציה טובה לסאונד שאני מחפש (ניסיתי את ה TS-9 - אני לא סתם אומר וה TS-808 זה SRV.....) ואני רוצה לדעת מה ההבדלים... ג. בפדאלים של קורוס אני לא מבין בכלל....יצא לי לבדוק 2 פדאלים בכלי -זמר אילת בסופ"ש האחרון (אני חייב לציין לטובה את היחס לקונים בחנות שם - ואת המחירים.) ולא כ"כ אהבתי אותם - אחד של איבנז שהיה ממש מוזר ועוד אחד של MXR. אני מחפש משהו שהוא רק קורוס - ני האלו היו מושלבים עם פלנג'רים ופייזרים (פדאלים לקמצנים?) אני מחפש קורוס נקי ודי בהיר משהו שיתן לי צליל נקי ונחמד להופעות - בעיקר לאקורדים בקלין.

grassus

New member
בקשר לקורוס

יש קורוס של ELECTRO HARMONIX שנקרא SMALL CLONE שהוא אחלה קורוס מאוד פשוט גם לתפעול קניתי אחד כזה לפני 3 חודשים בערך ואני מרוצה מכל דקה

mabutu19

New member
ראיתי שיש שני סוגים שלו...

איזה אחד מהם קנית בדיוק?

grassus

New member
כן

אמממ..יש סוג אחד שהוא הננו ויש את הרגיל ההבדלים ביניהם הוא שבננו אין את הסוויצ' שנקרא דיפ.. למעשה אלא אם אתה לא משתמש בקורוס 90% מהנגינה שלך אני לא חושב שאתה צריך את הסוויצ' הזה

RoieL

New member
לא סתם נחמדים

יש להם את הקורוס אנסמבל 2 שהוא קורוס אנלוגי שיוצר בשנות השמונים ואני אישית עוד לא ניסיתי אותו אבל הוא נחשב לאחד הקורוסים הטובים.

סמול קלון.

וההבדל בין הTS9 ל808 הוא לא קטן. הTS9 הוא ריאישו שבעוד ה808 אמור להיות המקורי. יש ביניהם הבדל של 70 דולר. ממליץ לך גם לשמוע את הGV-2 של מארשל.

mabutu19

New member
תודה רבה+עוד שאלה...

ראיתי משהו שכתבו שה 808 הוא רק למגברי מנורות כי הוא אמור לתת בוסט למנורה במגבר. אני לא בטוח אם זה בכלל אפשרי דרך פדאל מבחינה פיזיקלית - אבל אני מעוניין לדעת אם יש דברים בגו... יש גם ריאישו של ה 808.... שמעתי גם את ה GV 2 ואהבתי יותר את ה טיובסקרימר.. למרות שגם המרשל ממש נחמד.. כרגע אני משתמש באחד כזה של חבר שלי... איזה פדאלים נחשבים כרמה אחת מעל הפדאלים האלו?.

למעלה