שאלה:

שאלה:

יש לי שאלה קצת מטומטמת! נכון יש את הקטע הזה שמשטרה באה לעצור מישהו. אז היא מפעילה את הזמבורה. אז השאלה היא למה ? בשביל מה ? שהגנב או כל מי שעושה עברה שומע את הזמבורה ויברח ?! הרי רוצים לתפוס אותו ושלא יברח!! לא מצאתי שם שלא הצליח לנסח את השאלה יפה!

IC4

New member
אויש נו ../images/Emo98.gif לדעתי

[למרות האויש נו בהתחלה , דווקא שאלה חמודה] תחילה חשבתי שזה כדי שהאזרחים המסכנים שלא קשורים לנושא ייזהרו וידעו שקורה משהו כזה לידם. אולי גם יועילו בטובם לפנות נתיב למשטרה
אבל לדעתי זה ענין של לתת לפושע את הסיכוי שלו שלא לברוח כלומר שלא להגיע למצב של RESISTING ARREST וחוץ מזה גם ככה השוטרים באים אלוי עם מדים ומקריאים לו זכויות לא נראה לי שהפושע יוצא מופתע מזה "לההההה! הייתי בטוח באתם לקחת אותי לשעשועון מי רוצה להוית מיליונר" אם היה חשוב למשטרה לעשות דברים בצורה יותר סמויה - הם היו משתמשים בשוטרים סמויים במדי אזרחים. אבל יש נוהל לדברים מסוימים שמייצג את הסדר בשביל החברה. מה מבהיל יותר לראות שני שוטרים עוצרים פושע = מרגיע שהמשטרה עושה את עבודתה; או לראות שני אנשים שבאים למישהו ודופקים אותו אל תוך המכונית שלהם = גורם לך לרצות להתקשר למשטרה. הזמבורה הזאת (אתה על סמאק או משו ? מה זה "זמבורה"
) מופעלת רק אחרי שיודעים איפה הפושע ולכן הסירנה לא באה כדי שהוא יתחיל בפור :) --- אייסיפור שמחפש דרך להרדם בקלות

גלי®

New member
שאני אסביר לך ? נראה לך שבשביל

משכורת של שוטר , שווה להם גם להסתכן בעימות ? ככה כמעט כולם מרוצים : השוטרים שלא מסתכנים , הפושעים שלא נתפסים , והאזרחים , בעיקר האימהות הפולניות שיכולות לומר לילד "אם לא תאכל , יבוא שוטר ..."

למעלה