שאלה

שאלה

כן, גם אני מקשקש על מכוניות משופרות... אבל השאלה שלי היא, למה כל רכב משופר הופך אוטומטית לערסמוביל תקני? סה"כ אימפרזה עם ספוילר זה יותר יפה מאימפרזה בלי, נכון? הרי בשביל זה הומצא הספוילר, לא? (אז נכון שזה בשביל להשאיר רכבי ספורט אמיתיים על הכביש, אבל אתם מבינים את הכוונה) בארה"ב אין ערסים, ועדיין כולם משפרים למכוניות שלהם את הצורה... גם חולי הגה וכאלה שאוהבים לכסות את המפלצת שלהם בפלסטיקים, וגם כאלה שרק רוצים להוסיף לרכב. זה כמו פלאפונים במידה מסוימת. האיקונים והפנאלים ושאר הבבלת, זה נמכר, וטוב, ואין שום קשר פה לערסים. אין פה ערסופון (אע"פ שאפשר להגיע גם לזה) מה אני אומר? נכון, שאני אשפר את הרכב לא בא לי להיות מזוהה כערס, אלא כאחד שרוצה את הרכב שלו כמו שהוא אוהב אותו, ולא כמו שהייצרן רוצה שיאהב אותו. וזהו בערך. אבל מצד שני, מה מזיז לי מאנשים כשתהיה לי איזו חיית פרא כזו או אחרת...

sronis

New member
אני אישית חושב שאימפרזה רגילה

עם ספוילר כמו של אימפרזה טורבו, או יותר גרוע, הונדה סיוויק עם ספוילר כזה - זה פשוט מגוחך... זה הכל. וחוץ מזה, הרכב הספורטיבי שלי יכול בקלות להחשב כסתם עוד קומפקטית שלוש דלתות רגילה (כל עוד לא שומעים את האגזוז) ואני אוהב אותו ככה, לא יותר מדי בולט, בלי כל מיני ספוילרים, מדבקות ותוספות. רוני

Alfa156 GTA

New member
צודק 100% !, גם לדעתי

ספוילר זה מהמם, לא רק זה גם הכרחי! ויש עוד דברים שיש בערסמובילים ונחשבים יפים, אבל אנחנו לא נשים אותם כדי שלא נחשב ערסים. Alfa156 GTA שלמען האמת חושב שהניאון מתחת לרכב גם יפה.

sronis

New member
אז אתה ערס!! ../images/Emo8.gif

אני לא אשים אותם כי אני חושב שזה לא יפה, בלי קשר לאם זה נחשב ערסי או לא. יש אנשים שיגידו שהגבות אצלי ברכב הן ערסיות, אני חושב שהן מוסיפות המון למראה, ולא מעניין אותי מה יגידו. חוץ מזה, אם היית מכיר אותי היית יודע שאני הבנאדם האחרון שיכול להחשב ערס
ונאון מתחת לרכב?? גועל נפש!!!!!! רוני

אילן די

New member
יש רכבים שהספוילר לא מוסיף להם כלום

גם מבחינה אסתטית. אימפרזה היא אחת מהם. לא משנה אם זה STI או 1.6

t0mer

New member
בארהב יש ערסים

הכושים בלי לעשות הכללות הספרדים כנ"ל כל אלא שבשכונות

Alfa156 GTA

New member
לדעתי גבות זה כן ערסי!!!

עזוב ניאון, מה על הלדים בשפריצרים ?? את דעתי אני יתן אח"כ

be_roo

New member
מאפייני המשפרים והשיפורים

ויסלחו לי כולם על השימוש בכינוי ערס. המטרה של הערס בשיפורים זה להראות לכולם כמה כסף הוא השקיע באוטו וששלו "יותר גדול". זה לא מספיק לשפר את האוטו שלך בשביל שתוכל להנות ממנו יותר, אתה צריך להראות את זה לאחרים. זה הגיע לכזו רמה, שאנשים שלו יכלו להרשות לעצמם לשפר, התחילו לקחת רק את "השיפורים" הקומסטיים כדי שיחשבו שיש להםא ת הכסף. וכמה שיותר תוספות יותר טוב. מכאן באה הסטיגמה של תוספות חיצוניות מוגזמות כדי להוציא עיניים בלבד, מבלי שיש להם איזשהו ערך מוטורי. לקחת סובארו רגילה, לצבוע בשחור (כי זה צבע מהיר), לשים ספויילר של WRX (כי זה מדביק טוב לרצפה ב-50 קמ"ש), להדביק מדבקות של מותגי יוקרה שיחשבו שיש לך, זה מאפיין ערסי. לא כל מי שמשנה את המראה החיצוני של האוטו הוא ערס, השאלה היא למה הוא שינה. האם בגלל שהוא חושב שזה יפה, או כדי שאחרים יחשבו שזה יפה (וואלה אחי כמה עלה לך? אתה לא מפחד שיגנבו את הספויילר?) האפיון הזה הוא ישראלי באופן כללי, להראות לאחרים שיש לך כסף, אבל משום מה המאפיין הערסי מוסיף לזה נופך נוצץ וגדול (משהו כמו לאס וגאס) ואם לקחת פלאפונים לדוגמא, אומנם, דווקא הישראלים מחליפים הרבה מכשירים כדי שתמיד יהיה להם את ההכי חדש או קטן או משוכלל. אין לי מושג בקשר לערסים בתחום, אני בדר"כ לא מספיק קרובה כדי לדעת איזה מכשיר יש להם. בעיני אישית, 90% מהתוספות האלה ממילא מכוערות, 99% מהן חסרות רלוונטיות לביצועי הרכב. לי לא ממש אכפת איך האוטו שלי נראה, אלא איך הוא מתנהג, ואני באמת מעדיפה שהוא ימשוך כמה שפחות תשומת לב (חוסך כאב ראש עם המשטרה, וגם הזמנות לרייסים, למרות שבתור בחורה אין לי הרבה כאלה) אם אתה אוהב משהו, אל תמנע מלעשות אותו רק בגלל מאפיין ערסי, זו בדיוק הבעיה. אתה עושה (או לא עושה) משהו בגלל מה שאחרים יחשבו. תעשה מה שטוב לך, מה זה משנה אם הבנאדם ברחוב שעכשיו עברת לידו יחשוב שאתה ערס, בחיים לא תפגוש אותו ולא תראה אותו שוב. גם לאימפרזה טורבו יצא יחסית (יחסית
יחסית
אל תצעקו עלי) שם של מכונית ערסים לפתיחות, ויש הרבה אנשים שנמנעים מלקנות אותה בגלל זה, וזה דבילי. לוותר על האוטו שהכי מוצא חן בעיניך ונותן לך בדיוק את מה שאתה רוצה, בגלל מה שאחרים יחשבו.

תמירי

New member
אימפרזה -ערסים???????????

במפגש של האימפרזות ביום שישי לא היה ולו ערס אחד! כולם אנשים נחמדים שפשוט אוהבים לנהוג ואוהבים את האימפרזה טורבו. אני לא שמעתי על מישהוא שנמנע לקנות בגלל "הפתיחות" אם כן אז הוא לא רציני. אני בכל אופן שהתחלתי בסובארו לפני 15 שנה חזרתי לסובארו ואני ממש לא מצטער להפך החיוך חוזר אליך וחדוות הנהיגה גם.

be_roo

New member
חבר´ה תרגעו

תקראו שוב אני לא חושבת ולא טוענת שאימפרזה טורבו היא אוטו של ערסים. אני יודעת, לא מאדם אחד, שהיא קיבלה קצת תדמית כזאת. לא אמרתי שזה לא אוטו ספורטיבי נהדר, ובוודאי שלא אמרתי שהתדמית שאולי יצאה לה היא סיבה לא לקנות. אתם מתפרצים לדת פתוחה.

The-Viper16

New member
תראי

לפי דעתי אימפרזה טורבו שחורה ספויילר גבוה וגאנטים זהב זה פשוט משהו מהמם אם תהיה לי כזאת אני אחשב לערס?!? למרות העבודה שאני שומע מזרחית וטראנסים?!? אני יכול שתהיה לי כזאת מכונית ואני לא יהיה ערס

The-Viper16

New member
חחחחחחחחח

אבל אני לא ערס
אני לא נראה כמו אחד לא מדבר כמו אחד וממש לא רוצה להיות אחד

לא ערס, ערסוואט...(ע"ע מיני ערס)

אני נכון להיום עוד מתגלגל ביונדאי של אמאל´ה... החלטתי שהרכב הראשון שלי יהיה משהו שאפשר לשפר באמת (מאזדה כלשהי, הונדה, פורד פוקוס, ועוד כל מיני) ואז לשפר אותה כי זה יהיה הרכב שלי. (אמא שלי באמת נחרדה ברגע שאמרתי שאני רוצה לשפר את היונדאי. והחלטתי לשהלחם איתה, ואז לשרוף כמה מאות שקלים על ספוילר, שיכול להיות שיגנב, ברכב לא שלי, זה באמת לא רעיון משהו) הבעיה זה איך לשמור את הרכב בחתיכה אחת? (סמלים, פלסטיקים מסביב, פלסטיקים מבפנים...:) ) יש באמת מערכת אזעקה שמתריעה רק על קרבה לרכב, עוד לפני שנוגעים בה בכלל? אז עכשיו שמתי מטוס קטן כזה שמפזר ריח על המזגן, משהו סמלי...:)

be_roo

New member
אזעקות

אם אתה רוצה שאפילו לא ינשמו לך על החלון כדי לראות את הקילומטרז, אתה יכול להתקין גלאי זעזועים ולכוון אותו לרגישות גבוהה, ככה שכאשר תעבור ליד האוטו המשאית זבל בבוקר הוא יצפצף. מטוס
אתה לא חושב שזה מוגזם ליונדאי
מקסימום הליקופטר

be_roo

New member
תיקון אזעקות

אם אתה רוצה התראה לפני שנוגעים אתה צריך גלאי שטח, אבל אז כל חתול שינסה להתחמם מתחת לאוטו שלך יפעיל אותה.

sagi500

New member
אפשר להבין רק דבר אחד

לערסים יש טעם טוב אבל בגלל שהם ערסים אפחד לא ישתמש במה שהם משתמשים כדוגמא הספויילר שאמרת והאולטרה מתחת לאוטו והשפריצרים הכחולים\ירוקים\אדומים

למעלה