שאלה מישהו/י יודע/ת באיזה תחום שרה מתמחה? תודה רבה
ש שלומי ביתרי New member 12/3/07 #3 יש רפואה, גם בהזרקות סמים היא הייתה מתמחה בזה פעם, עם הזמן זה הפך למתן סיוע לפושע חחח, חדירה ופריצה, המלטויות נועזות, ונראה לאן זה יתפתח הלאה... ממש אקסטרים זאתי חחח...
יש רפואה, גם בהזרקות סמים היא הייתה מתמחה בזה פעם, עם הזמן זה הפך למתן סיוע לפושע חחח, חדירה ופריצה, המלטויות נועזות, ונראה לאן זה יתפתח הלאה... ממש אקסטרים זאתי חחח...
ה הכינוי בחיפושים New member 12/3/07 #4 נצל"ש- פאנפיקים? מישהו יודע איפה אפשר למצוא פאנפיקים (אם יש בכלל כאלו..) של מייקל ושרה?
G gozala New member 13/3/07 #13 יש סירטונים של מייקל ושרה אנשים משקיעים בעריכת קטעי וידאו של השניים האלה.
ה הכינוי בחיפושים New member 13/3/07 #16 אממ.. הסרטון שהבאתי לי- עד איזה פרק הוא? כי כרגע אני רק בפרק 14 של העונה ה-1. יש לך המלצות לסרטונים שלהם שאין בהם ספויילרים מעבר לזה?
אממ.. הסרטון שהבאתי לי- עד איזה פרק הוא? כי כרגע אני רק בפרק 14 של העונה ה-1. יש לך המלצות לסרטונים שלהם שאין בהם ספויילרים מעבר לזה?
ה הכינוי בחיפושים New member 13/3/07 #9 נצל"ש- יש איזשהו פרק ספיישל לנמלטים? קראתי איפשהו שיש פרק כזה- זה נכון?
G gozala New member 13/3/07 #10 ../images/Emo207.gifWentwort: The human stain חלק מהשיגעון הוא שרואים סרטים בהם Miller Wentwort שיחק (לא הרבה) אז את זה ראיתי היום.הבחור יפיפה, אין ספק! משום מה אני לא מצליחה להוריד תמונות מסך מהסרטים האלה, אז השימוש הוא במצלמה... לא ממש מוצלח מבחינה טכנית.
../images/Emo207.gifWentwort: The human stain חלק מהשיגעון הוא שרואים סרטים בהם Miller Wentwort שיחק (לא הרבה) אז את זה ראיתי היום.הבחור יפיפה, אין ספק! משום מה אני לא מצליחה להוריד תמונות מסך מהסרטים האלה, אז השימוש הוא במצלמה... לא ממש מוצלח מבחינה טכנית.
M Moreiro New member 13/3/07 #15 חיחי היה איזה קטע בסרט שאמא שלו אמרה לו "you're acting like a prisoner", ומהזה התחרפנתי הוא כזה טובי מגוויר פה
חיחי היה איזה קטע בסרט שאמא שלו אמרה לו "you're acting like a prisoner", ומהזה התחרפנתי הוא כזה טובי מגוויר פה
G gozala New member 15/3/07 #19 Ghost Whisperer - Wentworth Miller Ghost Whisperer - Wentworth Miller