שאלה

חמודהה2

New member
שאלה

אני רוצה לדעת אינפורמציה על התפקיד של מש''קית חוויה ואני לא מוצאת את זה באתר עולים על מדים , מישהו יודע אולי איפה אני יכולה למצוא?

Y M C A

New member
הנה פה

רכז/ת חינוך וידיעת הארץ (רכז/ת חווי"ה) התפקיד פתוח לבנים ולבנות קוד במנילה לבנות: 0701 קוד במנילה לבנים: 5701 שיבוץ: ביחידות צה"ל השונות מה זה אומר? ליווי מפקדים בתחום החינוך ביחידה. תכנון, ארגון ויישום פעילויות חינוך בתחומי תרבות, הסברה, מורשת קרב, ידיעת הארץ וערכים. ניהול משרד חינוך יחידתי, הדרכת סיורים והפקת אירועים חינוכיים. עבודה עם מפקדים ברמות שונות בכל יחידות צה"ל. התפקיד שייך לחיל החינוך והנוער, שזה אומר שבשורה התחתונה התפקיד שלכם הוא לחנך, להעמיק ידע ולעשות את זה בצורה מעניינת. כדאי שתהיו אינטיליגנטים וסקרנים בעל צמא לידע ורצון לשתף אותו עם אחרים. בטחון עצמי, כושר עמידה מול קהל ורהיטות בדיבור הן תכונות שלא רע אם יהיו לכם. מעבר לזה, השירות קל וכיפי והיציאות בדרך כלל לא רעות. הכשרה: 10 שבועות. טירונות: כלל צה"לית הערות: איתור קדם צבאי לבירורים: 08-8617833/4 פקס 08-8617848, ד"צ 01240 - יחידת מיונים. מיונים: נכלל במיון לאשכול חיל החינוך. סימולציות קבוצתיות, נאום קצר, שאלון אישי, ראיון ושאלון ידע כללי שכולל בין השאר השלמת פתגמים ומפה עיוורת. מתוך האתר "שבוז"

Drorrrrrr

New member
אני רואה את מש"קית החינוך שלנו

ואני חושב שהיא נהנית מהתפקיד וגם אנחנו נהנים מהתפקיד שלה [בעיקר כי היא מבצעת אותו על הצד הטוב ביותר]. התפקיד בעקרון הוא לתכנן סיורים, הרצאות, טיולים וכל היוצא בזאת כדי להעשיר את תרבותם של חיילי צה"ל המסכנים. התפקיד נשמע מעניין בהחלט [רק שבקורס המשמעת קצת קשה, אבל זה גם נגמר אחרי עשרה שבועות].

a 90s Noah

New member
תפקיד שכונה בסה"כ

בד"כ מאוד אוהבים את המש"קית חינוך. עד עכשיו היו לי 3 והן היו ממש אחלה. חמודות, מתאמצות בשביל החיילים, ותולות דברים מעניינים על הדלת של השירותים
אם המש"קית יוזמת ועושה אז מאוד יעריכו אותה, בסה"כ זה תפקיד נחמד ולא הכי לחוץ בעולם, שאפשר לשאוב ממנו הרבה סיפוק.

חמודהה2

New member
אמ...

מש''קית חינוך זה מש''קית חוויה? והתפקיד שלה זה רק לתכנן ולארגן או גם להעביר הרצאות ..?

למעלה