שאלה..

ronnin

New member
שאלה..

מישהו מגיע היום..? להופעה בראשון? בכל מיקרה אני אהיה שם בחוץ לא נראה לי שאני אכנס..

ronnin

New member
אני שם כי אני גר 200 מטר מישם..

ולהכנס אני לא בטוח.. זה לכ מקום להופיע בוא.. וגם חרא של סאונד..

B bas

New member
אני אהיה שם.

בתקווה שלא יהיה ילדים קטנים ומגעיל=/

ronnin

New member
קיצר הייתי שם..

וגם נכנסתי חינם.. והכנסתי את שתי הידידות שלי.. והיה נחמד מאוד למרות שאני לא אוהב את הסאונד שם.. נהנתי מאוד

matanky

New member
השמיעו לי בפלא =]

כמובן הקול מהמם!!! והסאונג שם שמעו בפלא שלא משהו
חחח אחלה הופעה
למרות ששמעתי רק שתי שירים

מורביט

New member
לא זוכרת תשם שלו

אבל שאלתי את עילי והוא אמר שזה לא לתמיד פשוט היה ליונתן הופעה עם מירי מסיקה.. אבל הוא ימשיך לנגן עם עברי

bibi23

New member
אמנם באיחור אבל.....

הייתה הופעה פצצה חוץ מהדחיפות והלחכות שעתיים עד שתתחיל הופעה היה מדהים הגעתי לשם בשעה 7 וההפועה התחילה ברבע ל11 אבל הצטלמתי עם עברי ודיברתי איתו יואו כמעט התעלפתי איזה מישהו בשם רועי החליף את יונתן כי הוא היה בהופעה של מירי מסיקה אבל לא נורא גם הסרטתי אותו בשלושה שירים אבל אני לא יודעת איך להעלות אותם אההה וגם קיבלתי מפרט מג'נגו וגם מעיליי איזה כיף לייי בקיצור יחסית ל20 שקל היה פצצההההה חפרתי חג שמייייח

B bas

New member
../images/Emo149.gif

חבל שהגעת ב7...אמרו שההופעה תתחיל ב10 וחצי. אמנם הופעת להיטים,אבל הופעת להיטים מעולה.=]

bibi23

New member
............

למה חבל תסבירי תהודעה שלך כי לא הבנתי אותה חחחחחח

ronnin

New member
אה.. זאת אתת שהכנסתי מאחורי הקלעיים

נחמד לדעת שאת פה בפורום

bibi23

New member
יואו אני מה זה מודה לך...

חשבתי בהתחלה לא תכניס אותי ותצא מבאס אבל יצאת ג-ד-ו-ל ראית בסוף לקחתי מפרט מג'נגו (אין אני מלכה) אבל תודה רבה לך חשבתי בהתחלה אתה עובד עליי שאמרת שאתה קשור לעברי עוד מתחילת ההופעות שלו אבל עובדה שלא!!
בשבילך

ronnin

New member
תודה..

אבל לא יצאתי גדול.. אבל אם כבר את מזכירה את זה.. אז לא מגיע לי משהו??

ronnin

New member
אממ

דייט לא נראה לי שיהיה.. כי את קטנה מידי.. בגיל.. נראה לי לפחות אבל את מוזמנת להתקשר ונדבר ונראה כבר..

למעלה