שאלה..

G i r l i s h

New member
שאלה..

עקב וויכוח עם ידיד אביתר בנאי סובל ממחלת מאניה דיפרסיה? |תגידו לא|

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם הייתם יודעים את הסימפטומים של מחלת המאניה דיפרסיה לא הייתם נכנסים לויכוח בכלל.. אביתר יצא מתקופה לא נחמדה ונכנס לתקופה מאוד נחמדה (
) תפסיקו לחפש לילד פתולוגיות
ממש בא לי להביא עכשיו את החומר של פסיכופתולוגיה ולהראות לכם כמה הטענה הזו מופרכת מיסודה.. אבל אני לא בבית ולא מהמחשב שלי למזלכם אז אני אחסוך
בכל אופן, לא, ממש ממש לא, הבחור סה"כ התיישב, מצא ייעוד (או יותר נכון החליט שהוא שלם עם הייעוד שהוא מצא עוד קודם..) ומצא משהו שמעניין אותו והחליט להתעמק בו וללמוד אותו, מה הבעיה עם זה? למה להמציא פתולוגיות לילד? הלוואי עליי להגיע למצב שלו ולשקט והשלווה שהוא מפגין כרגע
עזבו את הילד כבר.
סליחה, הוצאתי תסכולים
בכל אופן, אני זזה, אני אחזור מתישהו מחר
אני רואה שאתם מסתדרים מצויין בלעדיי

G i r l i s h

New member
מה.

אחותו אמרה לו את זה וזה נשמע קצת הגיוני בגלל כמה שירים .. (מתנות, יש לי סיכוי, אבות ובנים..) העיקר שאני צדקתי :)

אני מניחה

שאחותו לא הייתה אומרת כזה דבר בפורמט תקשורתי אם זה היה נכון, לא? אם לא למען הכבוד של אחיה, מתוך פחד ממני..
מה נראה לכם? למה שהיא תגיד כזה דבר על אחיה הקטן במקום שכולם יכולים לשמוע/ לראות אם זה היה נכון? אם היא אמרה את זה בפורמט תקשורתי מן הסתם היא צחקה!
מסכנה הבחורה, כשהיא אומרת משהו ברצינות בטוחים שהיא צוחקת ועכשיו כשהיא צוחקת בטוחים שהיא רצינית?
(אני יוצאת מתוך נקודת הנחה ששמעתם את אורנה אומרת משהו.. אני מניחה שאת אפרת לא יצא לכם לשמוע לאחרונה..) בכל אופן, תחשבו טיפה, היא לא תחשוף פרטים אישיים על בני משפחתה בטלויזיה/ רדיו/ אינטרטנט/ עיתון וכו'.. ואם היא אמרה כזה דבר זה היה סתם כבדיחה.. לא שמעתי את ההקשר וזה ברור לי לחלוטין, לא מובן לי למה לכם זה לא היה ברור אבל שיהיה..
גם למשפחות "מפורסמות" יש גבולות.. יש פרטים שגם הם לא יחשפו.. במיוחד הם
כאילו, הם שומרים על הפרטיות שלהם בקנאות שלא תאמן (או שזו אני עושה את זה?
) אז כאלו דברים נאמרים בצחוק..
את "הכביסה המלוכלכת" באמת אני מבטיחה לך שאת לא תשמעי.. מקסימום דרך פפרצ'י, לא דרך אחיותיו/ אחיו.. יש גבול

TEENAGER1

New member
שתהיי בריאה עם התיאוריות שלך../images/Emo6.gif

הכוונה הייתה לאחות של הידיד שאמרה את זה, לא לאחות של אביתר...

TEENAGER1

New member
אם יש לך טענות לגבי הניהול שלי,

אתה בהחלט מוזמן לפנות במסר (או פשוט לענות על האחד ששלחתי לך). לא על גבי הפורום בבקשה. לילה טוב.

א. זו לא תאוריה, זה הגיון בריא../images/Emo70.gif

ב. מאיפה אני אמורה לדעת על איזה אחות היא מדברת
לאורנה יש נטייה לפעמים לזרוק בדיחות לכיוונם, זה לא כזה מופרך
יש לי היגיון בריא
שקט

למעלה