חברה שלי רשמה אותי ועוד אני אשכרה מסבירה לך!!למה אני עושה את זה?
P princes15 New member 28/2/07 #51 דווקא יש לי אני מתווכחת כי אתה מתווכח, לי צריכה להיות המילה האחרונה
M M e n s R e a New member 28/2/07 #52 העיקר שבמלה האחרונה לא יהיו שגיאות כתיב, או הרבה אותיותתתתתתתתתתתת
P princes15 New member 28/2/07 #54 היית מת בחיים אין לי שגיאות כתיב, הרבה אותיות עכשיו אני יעשה בכוונה אני רואה שזה כייף לךךך
A alternativeulster New member 28/2/07 #56 הרגע היה לך שגיאת כתיב, מצטער וואלה תפסיקו לריב חבר'ה זה לא יפה, אני מרגיש שחלק מה"בוגרים" פה מתנהגים בגיל של פרינסס...
הרגע היה לך שגיאת כתיב, מצטער וואלה תפסיקו לריב חבר'ה זה לא יפה, אני מרגיש שחלק מה"בוגרים" פה מתנהגים בגיל של פרינסס...
P princes15 New member 1/3/07 #69 אף אחד לא רב זה פשוט נראה לי מטומטם המצב הזה... אני אומרת לכם שאני אוהבת את הלהקה הזאת ואתם כאילו בכח מכריחים אותי לשמוע משהו אחר
אף אחד לא רב זה פשוט נראה לי מטומטם המצב הזה... אני אומרת לכם שאני אוהבת את הלהקה הזאת ואתם כאילו בכח מכריחים אותי לשמוע משהו אחר
M M e n s R e a New member 1/3/07 #67 ../images/Emo45.gif טעות נפוצה אצל מי שכל עולמו התרבותי מתמצא בכתיבה בטוקבקים.
P princes15 New member 1/3/07 #72 איך ידעת? אתה אומר את זה כי...אתה מכיר אותי כ"כ הרבה ויודע מה אני עושה 24 שעות ביממה...?
P princes15 New member 1/3/07 #79 שגיאת תחביר נראה לי... לא זוכרת אבל זו לא שגיאת כתיב...שגיאת כתיב זה שאתה תכתוב אלכוהול עם ק'...
H hkatsman New member 1/3/07 #82 שגיאת תחביר זה לומר: ''אני הולך אתמול'' או משהו כזה. שגיאת כתיב זה לא רק באותיות שנשמעות אותו דבר.
A alternativeulster New member 1/3/07 #76 אני לא בא נגדך, ולמען האמת עד לפני כמה שנים לא הייתי שם לב בכלל לפסיק, ולשגיאות כתיב. אבל וואלה זה כן שגיאת כתיב. הצורה הנכונה של גוף ראשון עתיד עשה זה עם א' ולא עם י', מה שאומר שהייתה לך שגיאת כתיב..
אני לא בא נגדך, ולמען האמת עד לפני כמה שנים לא הייתי שם לב בכלל לפסיק, ולשגיאות כתיב. אבל וואלה זה כן שגיאת כתיב. הצורה הנכונה של גוף ראשון עתיד עשה זה עם א' ולא עם י', מה שאומר שהייתה לך שגיאת כתיב..