שאלה!?

princes15

New member
בעעע שונאת מזרחית

לא רוצה להשוויץ או משהו אבל אני טובה באנגלית והמילים של השירים שלהם מרגשים!! אתה צריך להבין את המשמעות של השיר כדי להתרגש וכדי לאהוב אותם באמת...

«Jimmy Page»

New member
*מרגשות. D:

ואת צודקת, אני לא מעריך אותם בגלל שאני לא יודע אנגלית. אני עושה 7 יחידות אנגלית, אז בואי ניפטר מהעניין הזה, אוקיי? ומלים מרגשות? אני מבטיח לך שלכל להקה שתוזכר בפורום הזה, ולא תיכלל בז'אנרים האימו-פאנקיים למיניהם, יש שירים עם עומק ליריקה גדול פי כמה מזה שבכל השירים של MCR או וואטאבר. ועזבי מלים מרגשות... מה עם המוזיקה? רוצה לשמוע מלים מרגשות? לכי לערבי דיקלום שירה או משהו כזה. MCR זו לא התשובה.

«Jimmy Page»

New member
ולצורך העניין...

לא, גם אני לא סובל מזרחית, אבל אני די בטוח שבשיר ממוצע של שרית חדד יש מורכבות מוזיקלית רבה מבשיר ממוצע של MCR. כן כן.

princes15

New member
עכשיו באמת הוכחת לי

שכל מה שאתה מנסה לעשות זה לקטול אותי... אני אמרתי "שירים מרגשים"!!!אתה רוצה להגיד לי שאומרים "שירים מרגשות"? תחשוב שוב.. מה הבעיה עם המוזיקה?אתה מתכוון הלחן?הלחן הוא לחן רוקיסטי אם לא שמת לב... אין לי בעיה שללהקות אחרות יהיו שירים עם מילים מרגשות או אפילו יותר מרגשות מ-MCR, פשוט אמרתי שלMCR יש מילים מרגשות...לא עשיתי פה השוואה בכלל

«Jimmy Page»

New member
חחחח.

בואי נשחזר. "...המילים של השירים שלהם מרגשים!! " I rest my case. לחן רוקיסטי? חחחחחחחח. כן, אני רואה שיש עוד זמן עד שיופיעו שבבי התקווה הראשונים. אני אוותר לבינתיים, תשתוללי לך עם הגרין דיי-מיי כימיקל רומאנס-פאניק אט דה דיסקו ושאר הלהקות עם הלחנים הרוקיסטיים.

M e n s R e a

New member
כפכף יותר אינטיליגנט ממך

אני שוב שואל-איך את טובה באנגלית ויש לך שגיאת כתיב בניק? ואת עוד אומרת שאת לא רוצה להשוויץ, אבל יש לך אנגלית טובה...ושרית חדד שמה בכיס הקטן את להקות האימו שלך

princes15

New member
אם תלמד להקשיב גם לאחרים

היית מבין כבר מקודם-שזו לא אני שרשמה את הניק, אלא חברה שלי רשמה אותי. ושוב, שרית חדד ולהקות אימו זה עניין של טעם. אני לעומתך לא אתווכח איתך מה אתה אוהב לשמוע כי זה נראה לי דבילי

M e n s R e a

New member
אימו זה קיצור של אימו פאנק

סגנון מסריח לטעמי, שהלהקה המובילה בו כיום היא MCR. תשמע את השירים שלהם, יבוא לך להקיא

Gal Levy16

New member
אבל יש כל מיני סוגים של אימו, לא?

כאילו... כמו אימו מטאל... וכאלה?..

M e n s R e a

New member
למה סתם?

ממש לא. אין "אימו מטאל". אימו זה קיצור של אימו פאנק. ואין כל מני סוגים של אימו. מדובר בסגנון, או לפחות הגדרה חדשה יחסית. אגב, יש גות' מטאל. זה משהו אחר.

Gal Levy16

New member
אבל אימו זה מילת תואר..

זה אומר כאילו רגשני!! כמו שיש פאנק רגשני יכול להיות גם מטאל רגשני לא?!? (קיצור של emotional)...

M e n s R e a

New member
נכון, ולא

אימו זו מלת תואר, קיצור של רגשני. אבל לא משייכים אותה לכל ז'אנר. ברור שאפשר למצוא תחום במטאל ולומר עליו שהוא רגשני, אבל זה לא קורה.

Gal Levy16

New member
חח כן הא...

כי חשבתי ששמעתי שאנשים אומרים "אימו מטאל"... לא חשוב.. =\

oneman2

New member
לא

זה טעמקור

Anuerysm

New member
אימו זה לא בדיוק משהו עם תשובה

כאילו, אם תשאל רובוט מה זה אימו הוא יגיד את מה שכולם אמרו אבל איך שהחברה מגדירה אימואים (בדרך כלל בנים, בדרך כלל הגבריים שבינינו) זה משהו אחר אימואים הם אנשים עם תסרוקות מטורפות שדורשות הרבה עבודה, את זה כנראה עושים כדי שיזהו אותם מיד הם ידועים בתור אנשים שפשוט צריכים צומת לב, החיים שלהם לפני זה היו משעממים או משהו (בלי להעליב, אולי זה לא כולם) והאימו הפך אותם למעניינים במיוחד, כשהאימו יעבור האנשים האלה יחזרו אל הצללים ואל הרצון להתאבד כי אין להם חברים. והם גם בדרך כלל אנשים שהחיים שלהם יכולים להיות נהדרים, הם אשכנזים עשירים עם שני הורים בריאים ודואגים (אבל לפעמים הם קצת מניאקים כי הם לא מרשים להם לחתוך לעצמם את הורידים) בכל אופן, לפי ההודעה הזאת אתה יכול להבין שאני עצמי שונא הומואים ואתה מבין עכשיו את הסיבות, אם יש כאן סניגור לצד האפל, אני אשמח אם הוא/היא י/תדבר, כי אנלא רואה שום דבר טוב יוצא מזה.

תגיד מה זה השטויות האלה

זה כמו שכל מי ששומע רוק הוא פריק חותך ורידים סוגד לשטן.. אתה משחק פה בסטריאוטיפים. אתה מדבר הרבה שטויות, לוך.

למעלה