שאלה!?

Mercury Dogi

New member
שאלה!?

כל הזמן אני שומע על המושג הזה "אימו"(EMO) הבנתי שהוא מתקשר לילדים דכאוניים עם נטיות התאבדות או משהו בסגנון ... אשמח עם משהו יסיבר לי על המושג הזה קצת יותר לעומק מה הוא מייצג ואיזה להקות או ז'אנר מסויים של מוזיקה מאפיין את התופעה הזו

mEllie

New member
אמ...

אני אישית לא יודעת את המשמעות הספציפית לאימו.. אבל לא חושבת שהם נוטים להתאבדויות וכל אלה.. היום זה ניהיה' סוג של סטיי'ל ליהיות פריק/אימו/רוקיסט או כל דבר אחר שרק נראה להם סבבה.. בעיקר אם תשים לב, בעיקר בלהקות האימו.. הם נראים כמעט אותו דבר.. פוני ארוך/קצר לצד, שיער בעיקר שחור ו... הם סוג של פריקים.. אין לי מושג אם תצליח להבין מזה משהו :D אבל מקווה שזרתי

epitaph

New member
emo זה קיצור...

ל- emotional, רגשי או רגיש בעברית. מכאן אתה יכול להבין איך זה מתקשר בדיוק לדיכאון. אני לא ממש בקיא בנושא, אבל בעיקרון הסגנון התחיל מפאנק (דבר שלא כל כך מסתדר עם הסגנון אבל גם זה קורה) נראה לי עם Huskar Du (הלהקה הכוונה) אבל אני לא בטוח בקשר לזה במאה אחוז אז אל תתפוס אותי במילה.

1uLtRaSoNiC1

New member
Husker*

ואומרים שזן ארקייד (הענק) שלהם הוא אלבום האימו הראשון... למרות שמבחינת סאונד זה ממש לא דומה, האסקר דו עשו הארדקור...והם לא מרחמים על עצמם.

princes15

New member
אני רק יכולה להוסיף

לכל הנאמר פה שיש להקת אימו גאוניתת שנקראת My Chemical Romance ויש להם שירים מדהימים אתה תתמכר...

Mercury Dogi

New member
חחח כן אני מכיר אותם...

והם פשוט גרועים המוזיקה שלהם גורמת לי להקיא אני כלכך לא מתחבר לסגנון הזה.

princes15

New member
חח לא נכוןןן

דיי אל תגיד את זה בטח שמעת קצת שירים שלהם..רוב השירים מעלפיםםם

yotamn9

New member
אני צריך להבין משהו

מה הקטע לכתוב את אותה אות עשר פעמים? לא רק שזה פחות ברור מכתיבה רגילה, זה גם ממש מעצבן.

princes15

New member
אני צריכה להבין משהו

מה קרה כולם עצבנים עלי??חח עשיתי משהו?כל אחד קם עליי כאילו לא יודעת מה קרה... אה כן??זה מעצבן אותך?אוייי מסכן פשוט אל תסתכל אתה לא חייב... זה קטע כי זה יותר משדר את מה שאני אומרת...טוב עזוב אל תנסה להבין אותי

yotamn9

New member
אין לי שום דבר אישי נגדך

זה פורום, ואני נמצא בו כדי לקרוא דברים שאנשים כותבים, ובד"כ אני רוצה שהם יכתבו בעברית נורמאלית, ולא בעיוות מטומטם וחסר טעם של מילים.

yotamn9

New member
אין לי בעיה לא להסתכל

אבל אני לא מבין, מה הבעיה לכתוב בצורה נורמאלית ובוגרת?

princes15

New member
אם אני כותבת את אותה אות

כמה פעמים זה לא בוגר?וואלה לא ידעתי

M e n s R e a

New member
כן, שמתי לב לזה

חסר לך פסיק

princes15

New member
אוי כמובן איך יכולתי לשכוח?!?

איזו טעות חמורה עכשיו אני לא אוכל לסלוח לעצמי בחיים!!איך עשיתי דבר כזה?פשוט בושה!

למעלה