תגידו, זה רק אצלי או שה"תאורה" בחלומות שלכם מושפעת מהכמות האור שיש באותו זמן במציאות? כי למשל שמתי לב, שכשאני הולכת לישון בלילה אז בד"כ החלומות שלי חשוכים כאלה, כי זה לילה.. ולמשל כשאני ישנה בצהרים אז החלומות "מוארים" יותר, וכאלה...
דנה זה נכון מאד מה שאת אומרת, למרות שגם בלילה חשוך לגמרי יכולים בהחלט להיות לך חלומות מאד מוארים עם שמש והכל, אבל זה נכון שתאורה חיצונית באופן מאד ברור יכולה להשפיע על התאורה בחלום בדיוק כמו שחתול שמיילל בחוץ יכול להופיע לך גם בחלום בתור חתול מילל חלומי, כשאת ישנה במקום מואר או מואר חלקית, זה מאד יכול להשפיע על החלום וליגרום לו באמת להיות יותר "מואר", זה כמו שהמכשירים ליצירת חלומות צלולים ( DreamLignt לדוגמה ) מבזיקים לך ניצנוצים של אור אדום מול העיניים, ובחלום את רואה את הניצנוצים האלא בתור שמש או להבות של אש או יהלום נוצץ. בקיצור זה ממש נכון מה שאמרת
אם שמת לב או יצא לך במקרה לראות, כשמישהו חולם אז העפעפים שלו מאד רועדים וגם במצב כמעט חצי פתוח, זאת אומרת שהאישונים רואים דיי ברור את מצב התאורה בחדר בזמן החלום, אני באופן אישי שמתי לב שגם אם החדר לא חשוך לגמרי והמנורת הולוגן בתיקרה עם טיפונת אור ( לא לגמרי סגורה ) אז גם אז יש לי חלומות עם הרבה אור ושמש. LucidGuess