שאלה.. מדוע מזמינים לראיון עם מפקד לשכת הגיוס?
J jeka2007 New member 22/2/07 #6 הוא רק ביקש ממני לספר על עצמי.. וזהו.. ואמר שלפי זה הם ייראו אם לגייס אותי או לא.. אם הזמינו אותי לשיחה איתו אז יש סיכוי שפשוט הם לא רוצים לגייס אותי ובגלל זה עשו ראיון עם המפקד? :\
הוא רק ביקש ממני לספר על עצמי.. וזהו.. ואמר שלפי זה הם ייראו אם לגייס אותי או לא.. אם הזמינו אותי לשיחה איתו אז יש סיכוי שפשוט הם לא רוצים לגייס אותי ובגלל זה עשו ראיון עם המפקד? :\
א אפרשקסית New member 22/2/07 #7 מה כתוב על הזימון? ראיון סף גיוס? יש עוד סיבות אבל לא יודעת אם מותר לפרסם פה קיצר תדע כשתגיע לזימון
J jeka2007 New member 22/2/07 #8 כבר בעגתי לשם והוא רק ביקש שאני אספר על עצמי.. וזהו.. על הזימון לא רשום כלום.. רק רשום להגיע בתאריך מסויים ושעה.. הגעתי וזהו אין לי מושג מה יוצא להם מזה בגלל זה אני שואלת כאן
כבר בעגתי לשם והוא רק ביקש שאני אספר על עצמי.. וזהו.. על הזימון לא רשום כלום.. רק רשום להגיע בתאריך מסויים ושעה.. הגעתי וזהו אין לי מושג מה יוצא להם מזה בגלל זה אני שואלת כאן
א אפרשקסית New member 22/2/07 #9 אה את בת לאיזו לשכה את שייכת? בטח זה היה ראיון סף גיוס, או כי יש לך נתונים ממש נמוכים ושוקלים לא לגייס אותך, או כי יש לך 45 נפשי...
אה את בת לאיזו לשכה את שייכת? בטח זה היה ראיון סף גיוס, או כי יש לך נתונים ממש נמוכים ושוקלים לא לגייס אותך, או כי יש לך 45 נפשי...
S sharondrm1111 New member 23/2/07 #17 אי אפשר לדעת... זה יכול היות אלף ואחת סיבות והוא גם לא יגיד לך למה בכל מקרה אם אתה רוצה להתגייס תתכונן טוב לראיון הזה וסמי ממש חמוד אז אל תדאג...
אי אפשר לדעת... זה יכול היות אלף ואחת סיבות והוא גם לא יגיד לך למה בכל מקרה אם אתה רוצה להתגייס תתכונן טוב לראיון הזה וסמי ממש חמוד אז אל תדאג...