שאלה

idomenta

New member
שאלה

איזה שירים הוציאה בריטני מאז האלבום אין דה זון? איך קראו לחבר הילדות איתו התחתנה בריטני לכמה שעות בלאס ווגאס?

Britney Style

New member
שלושה שירים

My Prerogative 'Do Somethin [יצאו כסינגלים מתוך אוסף הלהיטים של בריטני] (Someday (I Will Understand [יצא כסינגל בודד]

idomenta

New member
ומה עם and then we kiss?

זה שיר מתוך האלבום? ואיך קראו להוא שהיא התחתנה איתו בלאס וגאס? ואז ביטלה את הנישואין אחרי כמה שעות?

היא לא הוציאה איתו רשמית

אבל הוא השתחרר באסיה אם אני לא טועה כדי לקדם את מהדורת הרימקסים שבריטני הוציאה.. אני רואה שאתה קצת לא בעניינים ... אז תראה.. אלבום ראשון(1999) ...Baby One More Time אלבום שני(2000) Oops!...I Did It Again אלבום שלישי(2001) Britney אלבום רביעי(2003) In The Zone אוסף להיטים(2004) Greatest Hits: My Prerogative סינגל בודד(2005) (Someday (I Will Understand מהדורת רמקסים(2005) B In The Mix

tali44

New member
היא התחתנה עם -

ג'ייסון אלכסנדר, והחתונה שלהם הייתה 55 שעות.

YugiBoy

New member
../images/Emo207.gif עם איזה ג'אסטין היא התחתנה?

או יצאה? מישהו יכול להגיד לי קצת רקע על כל הקטע הזה?

tali44

New member
את בטח מתכוונת לג'סטין טימברליק...

ג'סטין היה חבר בלהקת הבנים אנסינק. כשבריטני פרצה היא הייתה "זמרת החימום" של הלהקה(היא השתתפה בכמה הופעות שלהם, לא יודעת איך להגדיר) וג'סטין היה חבר בלהקה. (עד שהם התפרקו והוא פתח קריירת סולו וכפי שבטח ידוע לך הוא הוציא לא מזמן אלבום מצליח.
) הם הכירו והתאהבו והם הפכו לצמד חמד "הזוג הראשון של עולם הפופ" הייתה להם דירה משותפת....והם נפרדו ב-2002. (היו 3 שנים ביחד, או 4?) עכשיו לגבי זה שהם נפרדו עדיין לא הבנתי מה קרה שם. חלק אומרים שבריטני בגדה בג'סטין ואני עדיין לא הבנתי מה הלך שם. |עזרה Help!!
תיקונים יתקבלו בברכה או פרטים חסרים.

יש עוד שירים שיצאו פה ושם, אבל

לא כסינגלים. Guilty I've Just Begun (Having My Fun) Chaotic Mona Lisa Over to You Now Just Yesterday / Little Me (קטע קצר) Rebellion (קטע קצר) ובגזרת הסינגלים - מה שבריטני סטייל כתב לך + And Then We Kiss

Kryptonite

New member
And Then We Kiss לא שוחרר כסינגל

הוא שוחרר כפרומו לתחנות רדיו בשביל האלבום רימיקסים.

למעלה