-שאלה-

• פותח הנושא il90
  • פורסם בתאריך

il90

New member
-שאלה-

אני משתמש בVIsual Basic 6 ואני רוצה שיהיה אפשרות לשמור את הטקסט דוגמא: אני רושם נגיד בText1 מילה והמחשב ישמור את מה שכתוב בText1 בכונן C איך עושים את זה

il90

New member
אני סך הכל ביקשתי

איך אני יכול לשמור על קובץ TXT זה הכל

מס1

New member
נכון וזה מה שעניתי

לא ניתן לשמור בלי לדעת איך כותבים לקובץ אני מקווה שלא התכוונת שנכתוב עבורך את התוכנית

אנשים חייבים להפסיק עם היחס הזה...

במקום, להגיד לו "לך תקרא!", אולי תפנה אותו למאמר בנושא? אם כולם היו עונים לכל שאלה ב"לך תקרא בספר!", לא היינו צריכים את הפורום הזה, נכון? קיצר, בנימה חיובית יותר - http://www.profsr.com/vb/vbless08.htm זה לא יאכיל אותך בכפית, אבל זה ילמד אותך את הבסיס.

וקצת יותר מפורט

אפשר על ידי FSO שזה ראשי תיבות FileSystemObj ויש עוד שני דרכים שידועות לי, אך זה הכי פשוט. נ.ב. אפשר על ידי ה FSO ממש לעשות נפלאות... צריך רק לחשוב בגדול!

כך

OPEN '"c:\myfile.txt" FOR OUTPUT AS #1 Print #1,"may the force be with you - allways....." close #1​
ולקריאה....
dim str as string open "c:\myfile.txt' for input as #23 input #23,str close #23​
לא הרצתי את זה נדמה לי שזה יעבוד בלי יותר מדי "צעקות" מהקומפיילרה. #23 או #1 הוא handler לקובץ בהצלחה אביב

il90

New member
לא זה ולא זה

קודם כל תודה על התשובה אביב שנית לא הראשון ולא השני עבדו לי או שאני לא יודע איך להפעיל את זה או שיש שגיעה בקוד אז אני יסביר לך מה עשיתי בניתי כפתור CMD והעתקתי את הקוד אליו והמחשב נתן שגיעה בקוד וככה גם הקוד השני אני יסביר לך בדיוק מה אני רוצה כנראה לא הבנת אותי כל כך טוב אני רוצה לרשום משפט נגיד בText1 והמחשב ישמור את מה שכתבתי בלי שהוא ישאל אותי עם לישמור את השינויים יענו בלי שאני ידע בכלל שהוא שומר משהוא

תיקון לקוד

Open "c:\myfile.txt" For Output As #1 Print #1, "may the force be with you - allways....." Close #1 Dim str As String Open "c:\myfile.txt" For Input As #23 Input #23, str Close #23​
האם תתן כפתור save? אם לא תתצטרך להתלבש על שיגרת האירוע ב-textbox ולהכניס את הטקסט אות אותב- append לא מומלץ.... אביב

il90

New member
אני הייתי צריך את זה

בגלל תוכנית מסויימת שאני מכין אבל גם הכפתור של Save יכול לעזור לי הרבה מאוד בהמשך התוכניות שלי בעתיד תודה מראש...

il90

New member
-עוד שאלה- ואחרונה

לשאלה הקודמת רק יותר משודרגת אביב נתן לי את הקוד שהייתי צריך עכשיו אני רוצה שיפוץ לקוד שהייתי צריך לדוגמא: Open "C:\1.txt" For Output as #1 השאלה השנייה שלי: אני רוצה שבימקום ה"C:\1.txt" זה ישר ישלח את מה שכתוב שם לשרת שלי איך עושים את זה תודה מראש...

למעלה