שאלה...

שאלה...

אם הבן זוג שלכן היה אומר לכן בוקר אחד-"תארזי כמה בגדים,נוסעים לחופשה". האם הייתן ספונטניות או חושבות יותר מדייי? מה הייתן בוחרות-צימר בצפון או מלון באילת? מה החופשה הכי רומנטית שביליתם עם הבני זוג,ומתי זה היה? היכן הייתם יחד בחול? ושאלה לא קשורה-מה המשפט הכי רומנטי ששמעתם מהם היום?

צומיש

New member
אני יענה...

בלי חבר
ברור שנוסעים רק שיציע.... צימר בצפון ברור לא
הממ בליתי הרבה בחו"ל עם האקס נראה לי שהטיול בתאילנד ניצח הכל...(היינו בספרד, לאוס, סרי-לנקה, תאילנד, פראג וצימר) אני יכולה לומר מה המשפט שבעבר אמר היום לא אמר כלום.. "כל בוקר שאני קם ורואה אותך ליידי אני מחיך ומבין בשביל מה אני חיי את האור בחיי" ויש עוד הרבה... אבל היום זה סתם בולשיט וקלישאות...

nate2000

New member
לא יודעת

עד כמה שרוצים להגיד כן זה לא תמיד פרקטי ומתאים. מה גם שאני לא ממש ספונטנית ולא אוהבת דברים לא מתוכננים. צימר או בית מלון, גם את זה וגם את זה. החופשה הכי רומנטית. טיול קמפינג לצפון. עדיין לא היינו יחד בחו"ל אבל מתכננים לטוס לפראג במאי.

הממ

אם היה מציע לי לצאת עכשיו לצאת לחופשה לא הייתי מסוגלת....אני לא ספונטנית
יש עבודה, יש עניינים. אני לא יכולה לשים הכל בצד וללכת. מה הייתי בוחרת- זו התלבטות. אם זה רק סופ"ש- צימר בצפון, לא משנה התקופה. אם זה לשבוע- רצוי בקיץ ולאילת. קשה להיות באילת בחורף. החופשה הכי רומנטית-הייתה אמורה להיות אחת, אבל היא נקטעה באמצע
אם הייתי עם בן זוג בחו"ל- סיני נחשב? לא שמעתי משפט רומנטי כבר הרבה זמן

yoli

New member
כן!

ברור אני אגיד כן. לקוחים חופשת מחלה מאחותי הרופאה ויש חופש :) ברור לצפון, או להודו. שניהם יחסית בזול.. אני לא יוצאת עם גברים רומנטים ואני ממש ממש לא חובבת קיטש. אבל האקס הסופר קשוח שלי אמר לי פעם: "תחזרי אליי אני לא יכול לחיות בלעדייך.. פשוט לא" לשמוע את זה מסרן פוקר פייס זה כיף לא נורמלי.. מאז עברו 3 שנים וכול מה שאמרו לי לא היה נשמע טוב.. אז בנים קדימה מה קורה..:)

כפי שמכירה את עצמי...

וכפי שקרה כשהבחור שלי הפתיע אותי בנופש באיילת ביום הולדת- אני חששתי מאוד ונלחצתי שאולי כדאי לקחת יותר בגדים וכו', כי הרי רק הכנתי בגדים לסופ"ש אצלו ולא ממש שמתי בגדי יציאות, וגם הבגדים שאני ישנה איתם בד"כ לא היו בתיק אלא אצלו בבית, אבל הוא הכיר אותי ודאג לכל... אני מתה להיות ספונטנית אבל מצד שני, חייבת לדעת שהכל מתוכנן ומתקתק ורק ככה אני רגועה
החופשה הכי רומנטית.. הממ... היינו ב-2 חופשות עד כה: אחת באילת ואחת בת"א במלון ביום הולדת שלי, ואני חושבת שהכי רומנטי היה בת"א, כי באמת הצלחנו שנינו להירגע ופשוט להנות וזה היה מחווה רומנטית שהפכה את כל הסופשבוע הזה לרומנטי, במיוחד כשזה נגמר בהופעה נפלאה של קרן פלס. לגבי צימר או מלון באילת- דפנטלי צימר, האמת שאני רוצה לארגן נופש כזה מתישהו ולהפתיע אותו אבל כרגע מבחינה כלכלית לא יכולה הוצאה כזאת, אז זה יידחה. המשפט הכי רומנטי: זה היה אחרי שסיפרתי לו שאיזה מישהו שהיה בדוכן של "מעריב" בסמינר איפה שלומדת רדף אחריי באיזה יום וכל הזמן ניסה להתחיל איתי, אז הוא כתב לי משפט ששמור עד עכשיו:"זה כי יפה ומקסימה כ"כ! כולם רוצים אותך... (רק מראה איזה מזל יש לי)" וזה שתבינו היה שבועיים בדיוק שאנחנו ביחד. לא הפסקתי להסתכל ולהראות לכולם את המשפט הזה שהוא כתב

ChilD SouL

New member
תשובות.

הייתי נוסעת, אני נורא ספונטנית ואוהבת כל מיני הפתעות שכאלה. קרו לי הרבה מקרים כאלה כשהוא בא אליי ופתאום עשה "יאללה בואי, נוסעים לכנרת סופש" - ארזתי תיק עם בגדים, כמה דברים לאכול ונסענו ככה באמצע החיים לסופש בכנרת. אין לי בעיה לא עם מלון ולא עם צימר, אבל אני מעדיפה צימר... נראה לי יותר רומנטי ויותר נחמד וכייפי. הכי רומנטי לדעתי זה כשהיינו בצימר בצפון או בדרום בקיבוץ נחמד... רק שנינו, בדירה אחת, עם כל הספייס שבעולם והשקט, כ"כ כיף.
לא הייתי עם אף בנזוג בחול, אולי בעתיד. לא שמעתי היום שום משפט רומנטי היות ואין לי בנזוג.

האמת ש...

אין לי כרגע בן זוג, אבל אם היה לי והוא היה מציע לי בספונטניות לנסוע לחופשה לא היתי חושבת אפילו דקה וזה לא משנה אם זה אילת או צפון או חו"ל. החופשה הכי רומנטית שביליתי עם אחד האקסים שלי שהיינו ביחד יותר משנתים היא כשהוא בא אלי בספונטניות ביום האהבה לפני שנה. חשוב לציין שיש לי 10 דקות בבוקר בין השעה שאני מתעוררת לבין השעה שאני יוצאת לעבודה וזה 6.40-6.50. נסענו צפונה ובילינו יום מקסים בטיולים ובהליכה רומנטית על חוף הים. זה היה אפילו יותר רומנטי משבוע בתורכיה ו-5 ימים בברצלונה שבילינו ביחד. איזה נוסתלגיה.... ועכשיו צריך לחזור למציאות ללא אהבה וללא רומנטיקה

yoli

New member
היי יש לי עידכון

לגבי המשפט הרומנטי.. אתמול סוף סוף אמרו לי אחד חדש....: הוא: "צריך לייצר עוד כמוך" אני: "למה מה , אני לא מספיקה" הוא: "כן רק שאת החיים לא תסכימי לחזור אליי, הייתי מטומטם , אידיוט , בקיצור- גבר, חושבת שיש לי הזדמנות שניה". נו.. אז מגיעה לו הזדמנות שניה?....

yoli

New member
אםםם..

זה לא הכי נגמר אבל הבעיה העיקרית היא המרחק... אי עברתי לת"א והוא נשאר בקיבוץ והיו המון תלונות הדדיות.. טוב הוא התקרב קצת הוא לומד עכשיו בטכניון..

אני גם אוסיף..

לגביי משפטים שעושים חיוך ,אז אתמול קיבלתי סמס : "אחרי השיחה איתך ישנתי כמו תינוק,הרגשתי חבוק בזרועותייך"
ובפון שבא אחריו..""רק רציתי לשמוע את הצחוק הזה על הבוקר..שיהיה לך יום קסום"

../images/Emo39.gif

אם הבן זוג שלכן היה אומר לכן בוקר אחד-"תארזי כמה בגדים,נוסעים לחופשה". האם הייתן ספונטניות או חושבות יותר מדייי? הוא יודע שאין הרבה מקום בחיים שלנו לספונטניות מסוג זה כרגע,אז הוא לא היה מציע.אבל אם היה נותן לי הודעה כמה ימים מראש הייתי קופצת על המציאה.
מה הייתן בוחרות-צימר בצפון או מלון באילת? אחרי שכבר היינו בצימר לפני חודשיים נראה לי שהפעם דווקא בא לי על אילת. בדיוק דיברנו על זה שילשום- שנלך לשנרקל באילת.
מה החופשה הכי רומנטית שביליתם עם הבני זוג,ומתי זה היה? הצימר לפני חודשיים. 24 שעות של ביחד בלי הפרעות, עם הרבה פינוקים ובלי לדפוק חשבון לאף אחד.
היכן הייתם יחד בחול? היינו לפני שנה וחודשיים בתורכיה. לא כל כך התרגשנו מהארץ הזו.
ושאלה לא קשורה-מה המשפט הכי רומנטי ששמעתם מהם היום?- "אני יכול לעשות בשבילך משהו?להביא לך משהו?לא? טוב, תקראי לי אם את רוצה משהו".

אמממממממ

ספונטניות, אין מה לחשוב יותר מדי לגבי צימר או מלון באילת זה לא משנה כל עוד אני מבלה אם אדם שאני אוהבת , החופשה הכי רומנטית הייתה לנו באילת לפני שלוש שנים ( מאז לא היה לי קשר רציני), בחו"ל לא היינו יחד...

haley

New member
איזה שאלה נחמדה../images/Emo13.gif

הייתי מתנהגת בסופנטניות ונוסעת איתו ישר, הייתי בוחרת צימר בצפון, לא היינו ביחד בחו"ל, שנינו בצבא, והמפשט החמוד ששמעתי ממנו היום היה ב-SMS כי לא יצא לנו לדבר עדיין-" אוהב ומפנטז".

האמת היא ש...

בדיוק לפני שלושה שבועות, הוא העיר אותי בוקר אחד ואמר את אותם המילים: " יאללה, תארזי כמה בגדים, נוסעים לחופשה, יש לך שעה" וזו הפעם הראשונה שהייתי הכי ספונטנית בעווווולם ! וזה היה כ"כ כיף פעם אחת לתת לאחרים לתכנן בשבילי, לזרום, נטו להנות בלי לחשוב יותר מידי. מסתבר שהוא תכנן את כל הטיול, נסענו לצימר הכי יפה שאיי פעם ראיתי בצפון הרחוקה, ארוחת ערב רומנטית מדהימה, ארוחת בוקר מפנקת וטיולים מהנים. בחו"ל עדיין לא היינו, בקרוב מתכננים משהו. מקווה שיצא לפועל. המשפט הכי רומנטי שהוא אמר לי...האמת היא שהיו כמה: 1) "את שומעת את זה?" ושם לי את היד על הלב...ולא הבנתי מה הוא רוצה אז אמרתי "כן אני שומעת, למה?" והוא אמר "זה הלב שלי שפועם ואומר אני אוהב אותך אני אוהב אותך אני אוהב אותך". 2) "בכל פעם שאני רואה אותך יש לי זיקוקים בלב" 3) "כמה כיף לי שזכיתי בך, אני מאחל לכל גבר בעולם שתיהיה לו בחורה כמוך". אגב, סורי שככה השתחלתי לכם לפורום, אני מהפורומים השכנים :)

למעלה