שאלה מזה closing down? ושווה לעשות את זה במנג'ר 2007
X X Slider New member 19/2/07 #4 שיטת המשחק שלך אופן המשחק (חוץ, סתם משחק, משחק בית, גביע וכ'ו). תוצאת המשחק, משחק גומלין. זה כבר תפקיד שלך בתור מאמן להחליט מתי יותר ומתי פחות.
שיטת המשחק שלך אופן המשחק (חוץ, סתם משחק, משחק בית, גביע וכ'ו). תוצאת המשחק, משחק גומלין. זה כבר תפקיד שלך בתור מאמן להחליט מתי יותר ומתי פחות.
X X Slider New member 20/2/07 #6 ואם אתה מוביל 3-0? בשביל מה לאמץ את השחקנים סתם? זה יכול לגרור גם הפקרה בהגנה והשארת שחקן פנוי, יציאה למתפרצות וכ'ו.
ואם אתה מוביל 3-0? בשביל מה לאמץ את השחקנים סתם? זה יכול לגרור גם הפקרה בהגנה והשארת שחקן פנוי, יציאה למתפרצות וכ'ו.
R ran819932 New member 20/2/07 #7 כן שמתי לב אבל על איזה שחקנהים כדי לעשות לחץ? על שחקני הגנה של היריב או על שחקני ההתקפה של היריב?
R ran819932 New member 20/2/07 #9 אבל יש גם הוראה ספציפית.... הנה תראה תמונה.(אל תתיחס לזה שזה עם בית"ר כי פשוט עם ברצלונה סיימתי עונה אז אני לי משחקים בזמן הקרוב) אז למי עושים לחץ לשחקן הגנה או שחקן התקפה?
אבל יש גם הוראה ספציפית.... הנה תראה תמונה.(אל תתיחס לזה שזה עם בית"ר כי פשוט עם ברצלונה סיימתי עונה אז אני לי משחקים בזמן הקרוב) אז למי עושים לחץ לשחקן הגנה או שחקן התקפה?
X X Slider New member 20/2/07 #11 לא זכרתי אם יש ../images/Emo13.gif ומן הסתם יותר הגיוני לעשות לשחקן התקפה... תפעיל קצת כשוריך כמנג'ר
R ran819932 New member 20/2/07 #12 זה גם הגיוני לעשות לחץ להגנה כדי שיאבדו את הכדור או שיעיפו אותו..... תחשוב על זה גם לשחקן הגנה זה טוב לחץ.
זה גם הגיוני לעשות לחץ להגנה כדי שיאבדו את הכדור או שיעיפו אותו..... תחשוב על זה גם לשחקן הגנה זה טוב לחץ.