שאלה

jenniecat

New member
שאלה

יש לי קוסמת חדשה שבטעות שמתי לה בסטטים 7 DEX ו-7 STR זה ממש קריטי או שזה לא כ"כ נורא? כי אני פשוט ממש לא רוצה למחוק אותה

ToryMaster

New member
תראי

לי יש לוחמת בINT וLUK שלה יש 5 ו6, אז כביכול חסרות לי שלוש נקודות STATS, מה שמוביל לזה שברמה 25 אני לא יכולה לקנות את הנשק שאני צריכה, כי הוא דורש 85 STR ולי יש רק 82. מינימום הבעיה שתהיה לך, הוא שתהיי כאילו שתי רמות מאחורי מה שאת אמורה להיות, וזה ישפיע על חוזק המכות שלך וכן הלאה. אבל זו ממש בחירה שלך, אני לא מתכננת למחוק ולהתחיל מחדש כי מבחינתי זה בקטנה, שלוש נקודות, אז אקנה את הנשק ברמה 26 במקום 25 ואהיה טיפטיפה פחות חזקה. לי זה לא משנה כי אני משחקת בשביל הכיף ובשביל להעביר את הזמן, לא בשביל להיות הכי טובה.

jenniecat

New member
טוב תודה

נראה לי שאני אשאר איתה כי באמת עבדתי המון בשבילה..

ToryMaster

New member
אה

אז אם כך, אני בהחלט מציעה שמכיוון שקלטת את זה כל כך מוקדם, תפתחי דמות חדשה. אני הבנתי את הדפקט רק כשהגעתי ל25
. באמת, שמונה הרמות באי מייפל זה ממש בקטנה, בעיקר כשאת כבר מכירה את המשחק ואת הקווסטים.

jenniecat

New member
הרמה זה לא הבעיה

הבעיה שסוף סוף הצלחתי לקבל בקווסט של קלאודיה תספורת נורמלית זה כבר הדמות ה-20 בערך שפתחתי פשוט כל פעם שקיבלתי תספורת מכוערת מחקתי אותה XD אני יודעת אני אובססית לתספורות...

ToryMaster

New member
טוב

אז תחשבי עם עצמך אם את מעדיפה שתהיה לך דמות טובה [עם הפרשים של שש נקודות זה כבר די הבדל] ועם שיער לא הכי יפה, או דמות עם שיער יפה, שבהמשך תעצבן אותך כי לא תהיה בנויה טוב.

sapir aloud555

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo121.gif

לדמויות שלי אמרתי שאם ייצא אפרו או מה שלא יהיה, תמיד יש כובע להסתיר את זה. רוב הדמויות שלי קיבלו תסרוקות נחמדות האמת. אבל הסטאט חשוב יותר מהמראה של הדמות לדעתי.

jenniecat

New member
לקחתי את העצה שלכם

מחקתי את הדמות ה"הרוסה" ופתחתי חדשה עם 4 DEX ו-4 STR עכשיו רמה 5 כמעט 6 באליניה עומדת לקבל עבודה 2 ואחרי זה אני אנסה לעשות את הקווסט של קלאודיה.. מקווה לטוב..

jenniecat

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

השיער הקצר היה מכוער מידי.. אפילו עם כובע.. הוא פשוט היה מכוער אז עשיתי עוד ניסיון והפעם קיבלתי קארלה

למעלה