שאלה

jeblesh

New member
יש לך הסבר מפורת

באתר הבית של הסימולתור תינבור שמה בFAQ

ShayAmar

New member
כלי 3D לעיצוב טיסנים והמרה ל-FMS../images/Emo91.gif

ישנה תוכנה לעיצוב ותכנון טיסנים בשם RcCad. התוכנה מאוד חביבה ויעילה. אבל בנוסף לתכנות הנפלאות שלה, ישנו בחור שפיתח AddOn אשר ממירה את התוצר המוגמר לפורמט של FMS. אני עובד עם תוכנה זו לעיצוב הטיסנים שאני בונה, כך שלמעשה את טיסת המבחן אני עושה טרם בניתי את הטיסן
בתהליך ההמרה באפשרותך להסתמך על הפרמטרים שבברירת המחדל, או לחלופין לערוך אותם בעצמך (כח מנוע, זווית החופש של הגגה כיוון וכו´). הדבר היחיד שלא קיים (הצתרכתי), זה זווית תושבת המנוע או לחלופין ציר המנוע. בקיצור, ישנם הרבה אפשרויות לעריכה של הפרמטרים, תלוי כמה עמוק אתה נכנס לזה. דרך אגב, הטיסן האחרון שבניתי, יעבור טיסת מבחן (אמיתית) בחג הקרוב. צרפתי את הקישורים הרלווטים

אבל איך אני מעצב

מנוע וגלגלים. ושניסיתי אותו הוא היה עומד באויר בלי קול ותמונה בתפריט בברכה, אמיר נבון.

oeldar

New member
תשובה

כדי להוסיף מנוע, גלגלים ועוד פרטים אתה צריך להוריד Part Adder: http://www.rccad.com/Setup_PartAdderV2.EXE כדי להשתמש בתוספת הזאת אתה צריך את הגירסה המלאה, לא את הדמו כדי להוסיף תמונה בתפריט אתה צריך לצייר/לצלם תמונה של הטיסן, לשמור איפה ששמרת את הקובץ של הטיסן - והחלק הכי חשוב, השם של התמונה צריך להיות: שם של הטיסן_prv.jpg כדי להוסיף קול אתה צריך להקליט את הקול של המנוע שאתה רוצה ולשמור אותו במקום ששמרת בו את הקובץ של הטיסן (*.mdl) גם כאן השם צריך להיות: שם של הטיסן.wav

נמני

New member
מישהוא יודע איפה אני יכול להשיג....

את הגרסה המלאה, או להשיג קראק לגרסת הדמו? תןדה רבה רבה רבה מראש עדי

למעלה