שאלה..

deja vu 23

New member
שאלה..

יוצא לכם לראות בנים מחזיקים ידיים? כי אע"פ שכבר 2007, ויש מלא גייז, ויותר התקדמנו וכו' וכו', לא רואה בנים מחזיקים ידיים, בנים מחובקים. או שאולי בת"א זה אחרת?

בספרד פעם ראיתי זוג מחזיק ידיים

בבית קפה וגם מתנשק- הם היו כה חמודים

גם אני

למרות שיוצא לי להסתובב בת"א, ראיתי רק פעם אחת זוג הומואים הולכים בסנטר דבוקים אחד לשני מלקלקים מאותה גלידה

eliormagick

New member
איכ

מה ללקק מאותו גלידה... גועל עם כל החיבה לבן זוגי (אם היה כזה) לעולם לא הייתי נותן לו מהגלידה שלי:p

../images/Emo88.gifאם תצא איתי ועם לירון לקפה

תראה. אבל זה בד"כ בת"א אחרת זה קצת מפחיד

פרבול

New member
אני מחזיק ידיים ..

לפחות הייתי מחזיק..כרגע חסר לי מכסה.. תקראו לי חי בסרט ורוד, אבל זה חשוב לי... בתל אביב זתומרת.. אני לא רוצה לחשוב יותר מדיי על זה .. מי יסתכל כמה ולמה.. .. אני עושה מה שעושה לי טוב ומי שלא נעים למישהו שימשיך ברחוב ושיהיה בריא.. כמובן שהכל בשכל ישר ואם רואים חבורת ערסים שתויים מרחוק מנתקים מגע בצרוף חיוך הדדי זתומרת הפיתרון שלי הוא חולמני, עם טאצ' למציאותי..

theUnheard

New member
ראיתי השבוע האמת במקס ברנר.

בת"א, זוג חמודים שהיו נראים מאוד מאוהבים. היה כיף לראות
[לא שלא הייתי רוצה גם
אבל היה כיף לראות
]

BabyBoy1

New member
../images/Emo41.gif אני דווקא כן ראיתי

שני חיילים מתחבקים ומתנשקים ליד הקריה, מול עזריאלי.

Image of me

New member
אחד מהם היה במקרה...

סמ"ר במודיעין והשני סגן בחיל האוויר?

BabyBoy1

New member
../images/Emo6.gif

אחד באמת היה סגן בחיל האוויר. והשני היה באמת ממודיעין, אבל לא ראיתי דרגות...(אולי הוא לא שם על המעיל)

יצא לי דווקא

ראיתי במקס ברנר בראשון לציון,רצו להתנשק באמצע התור לכניסה,אבל לא הייתי מבחין בהם בלי חברה שלי.בנות זה אחלה גיידאר

../images/Emo88.gifואי איזה יופי

להתנשק ב איזור תעשיה בראשלצ זה כמו להתנשק בכיכר העיר בשדרות באמצע עצרת של ישראל ביתנו יפה!

למעלה