שאלה

שאלה

זה לא קשור כל כך אבל אין פורום יותר מתאים מזה... הגדנ"ע- מה הולכים לעולל לנו שם? והכי חשוב- האם יש איזשהו קטע של הליכה במקומות גבוהים הרריים? תודה מראש לעונים..

risbo

New member
סתם שבוע כייף כזה

על היום הראשון יגידו לכם לקום ב- 6 נראה לי אבל יעירו אותכם ב- 5:30 יגידו שלפעמים מעירים לפני יש תורנויות מטבח ניקיון וכו' הליכה יש לא בשטח לא הרים וכאלו... וזהו בכללי נחמד אם אתם הולכים לשדה בוקר אז יש להם במטבח מוזיקה באמצע רוקדים חחחח סבבה נחמד בהתחלה אתם מתים לחזור הביתה בסוף לא רוצים לעזוב :)

וואי איך היה כיף בגדנע!

קודם כל זה תלוי איפה תהיו, אנחנו היינו בג'וערה היה ממש כיף! יש מין "מסע" קטן של איזה קילומטר בלילה, יש הרבה תיזוזים, ח' פה ח' שם אבל זה שטויות, יום ספורט, תחרויות בין הקבוצות,יש מטווח נחמד, אצלנו כל הבנות בכו במטווח זה היה מצחיק! מבטח(שלא תעיזי לוותר על המטבח, היה אחד הכיפים במטבח...) הרגשה של משחק, אין יותר מדי דיסטנס למרות שהם מנסים. זה בעיקר הזדמנות טובה להתגבש בתור שכבה. מבחינה פיזית זה לא אמור להיות קשה, גם אם אמרת שיש לך בעיות הכי קטנות בגב את תוכלי פשוט לשבת במסדרים וכאלה. פשוט תהני...

peppermint

New member
יו!

הדבר הכי כיפי בעולם(ו הצר של היא'ניק), לא לוותר וללכת בכל מחיר! אני לא רוצה להרוס לך עם כל הפרטים (דווקא התחלתי וחזרתי בי
), בגדול - אני לא יודעת בקשר לחבובים, אבל אם את בחורה - תחלקי אוהל עם עוד 10 בנות בערך, במיטות הכי לא נוחות בעולם, עם השמיכות הכי מסריחות בעולם. כןכן-תתקלחו ביחד, תרוצו כמה קילומטרים ביחד. כשהמקלחת אחרי הריצה כמובן. לימודי מטווחים, יישום החומר הנלמד
שדאות ושטח ומלאמלא רעל שלא ידעת שקיים בך. נוצרת חוויה בלתי נשכחת ועדיף להיות בין אלה שלא מנסים לשכוח אותה, אז לבוא עם גישה קלילה וטובה ובמטרה לעשות כיף טהור! זהו מה, בהצלחה

תוםםםם

New member
אוהל?

הייתי בגדנ"ע בבסיס צלמון... אין אחד שלא נהנה!!! (חוץ מכמה בנות סיסיות) ישנו בחדרים סגורים... והביצפר שהגיע קצת אחרנו... נדפק באוהלים :) קיצר, חוויה ממש מומלצת... רק צחוקים הולכים שם! אפילו המפקדים לא הצליחו להחזיק מעמד... הכי אהבתי ת'שיחת שבירת הדיסטנס בסוף :)

purple rose

New member
גם אנחנו היינו בצלמון

היה הכי כיף שיש.. ואני ממש לא בת סיסי חח גם אנחנו ישנו בחדרים :) זה כיף.. יש יום ש"מבלים" מחוץ לבסיס וישנים בחוץ...לומדים על נשק בסוף עושים מטווח... קיצור חבל"ז! וזה גם מגבש את השיכבה... אז מה רע

אחי תלך זה כדאי כייף

אני הייתי בגדנ"ע בשדה בוקר צמוד למדרשה של בן גוריון בקייץ בחודש 8 ממש בשבוע של תשעה באב היה כייף רצח עשינו שדאות באוהל סיירים עשינו כמו תימרונים כאלו נגד צוותים שונים היה כייף צחוקייים ישששש המון ולא לשכוח עם אתה מעשן קח איתך סיגריות שלא תתקע כי בדרך כלל לא מוכרים בשקם בבסיסי גדנע יעשו לכם תורנות מטבח וממש כמו צבא קטן אתם תעמדו כל הזמן בהקשב ידיים מאחוריי הגב בצורת יהלום ורגלים ב V תקבלו מדי ב" תעשו מטווח של 10 כדורים ברובה M16 ארוך מה חשבת קצר ורק בפקודת המפקד פלוגה אתם יורים אך ורק בבודדת תלך לזה אחי כייף ממש תכיר צעירים מכול הארץ זה ממש נחמד תפגוש יצורים שם בהצלחה ותעשה חיים המקלחות אגב שם זה כמו בבסיס צבאי לכל דבר

למעלה