שאלה

ybenor

New member
שאלה

אמממ אני רוצה לקנות 3 דיסקים של עברי לידר.. וכאילוו יש לי את הדיסק+דיוידי של ההופעה זה האחרון שיצא.. אזז כדאי לקנות מלטף ומשקר האנשים החדשים ומה עוד? וכמה כל אחד עולה בערך? תודה!!

ממליצה על...

"זה לא אותו דבר". אני ממש אוהבת את הדיסק הזה!! אממ המחירים משתנים ושוני אבל בד"כ זה בערך בין 70 ל-85 משהו כזה

booba 1

New member
אני ממליצה לך לקנות

את "יותר טוב כלום מכמעט" "מלטף ומשקר" "האנשים החדשים" שלושת האהובים. את האחרון פחות אהבתתי אבל הוא גם טוב תחדשיD:

אני ממליצה לך על...

"האנשים החדשים" "יותר טוב כלום מכמעט" "זה לא אותו דבר" את "מלטף ומשקר" פחות אהבתי

נועמופ

New member
../images/Emo12.gif

איזה דיסק עולה 80?

Noaik

New member
../images/Emo3.gifנה קשה מידי

ישלי את כולם. ואת כולם אני אוהבת.. אני לא הייתי מצליחה לבחור וזה

ybenor

New member
אממ ושאלה

ההופעה זה אותו שירים כמו זה לא אותו דבר? כי אזז זה לא יחדש לי כלום ועדיף את האחרים..

coral100

New member
...

ממש לא..בהופעה עברי שר רק את הלהיטים+מטייל אוסטרלי..אבל הרוב מהתקליטים הקודמים..

coral100

New member
אני ממליצה לך על..

*מלטף ומשקר-אלבום בכורה של עברי,אלבום מדהים ומרגש באלבום הזה עברי הכי הרבה שר על הקושי בהיותו הומו ועל חוסר קבלתו לחברה..באמת אלבום מדהים ממליצה לך בחום!! *יותר טוב כלום מכמעט-האלבום השני עם הרבה להיטים ושירים מדהימים ומצמררים..באמת אלבום טוב ,מרגש ו"חם" כזה.. *זה לא אותו דבר-האלבום האחרון שאם שואלים אותי הוא הכי טוב והוא חובה לכל אוהב הלידר..פשוט אסור לך לפספס אותו...יש בו כל כך הרבה שירים מרגשים ורגועים שנכנסים מהר ללב ולראש... האנשים החדשים הוא גם אלבום טוב אבל עם הרבה אלקטרוניקה..ופחות שירים מרגשים שיגרמו לך להצטמרר ולבכות מהם.. מקווה שעזרתי קצת.. קורל.

אוקיי ../images/Emo26.gif

דבר ראשון- שני הדיסקים שמבחינתי הם פשוט חובה- מלטף ומשקר, יותר טוב כלום|סלינק|.
בין זה לא אותו דבר, לבין האנשים החדשים זה כבר עניין של טעם- אם את מעדיפה שירים יותר קצביים, אז האנשים החדשים הוא כזה ברובו. אם יותר בא לך שירים שקטים אקוסטים כאלה, אז תקני את זה לא אותו הדבר. אם יש לך את דיסק-ההופעה שיש בו הרבה מהדיסק הזה, אז אולי עדיף שתקני את האנשים החדשים. בקשר למחירים- הכל תלוי איפה את קונה. יש חנויות ממש בחצי מחיר מהיקרות (ודיסקים מקוריים בדיוק כמו בחנויות היקרות!!). ראיתי שכתבו פה מחירים ממש גבוהים. הדיסקים הישנים בטוח לא מתקרבים ל80 איפה שראיתי! אני קניתי את שני הדיסקים הראשונים ב30 ש"ח כל אחד, במבצע ב"תו השמיני". (יש שני סניפים בירושלים- במרכז העיר בהלל ובקניון מלחה). אני יודעת שיש גם חנות דומה במחירים באילת, ואחת בדיזינגוף סנטר. אם תקני בחנות זולה, את יכולה לקנות 4 דיסקים, ויש מצב שזה יעלה פחות מאשר שתקני 3 בטווארקורדס או חנות דומה תהני!

GalGul000

New member
יותר טוב כלום מכמעט.

האלבום הכי טוב שלו. שירים מדהימים אחד אחד. חובה!! חוץ מזה את מלטף ומשקר והאנשים החדשים...

למעלה