שאלה

שאלה

ראיתי באתר שירונט שירים של שרית.. "בודדה שם למעלה" ביצוע: שרית חדד מילים: אבי טבוך לחן: לא ידוע אלוהים אלוהים שלי אני בודדה שם למעלה אני בודדה למעלה אצלך במרומים תן לי חיים אני צריכה אותם תן לי אהבה בית משפחה וילדים אלוהים תן לי בריאות אלוהים תן לי אושר אלוהים תן לי טוב "התמימות" ביצוע: שרית חדד מילים: דוד זיגמן לחן: לא ידוע התמימות כל כך קשה אני נואשת בתחילה תמימות של החיים אני תמימה אני קשה תגיד עלי מה שאתה רוצה "זה הזמן לסלוח" ביצוע: שרית חדד מילים ולחן: לא ידוע גירסה עברית: יואב יצחק עוד ארוכה הדרך אל האושר רצופה היא מכשולים רבים עת לחייך לשמוח גם לדמוע אך מה יפים יפים הם החיים זה הזמן לסלוח לוותר לשכוח גם אם זה קשה שנינו יחד את הכל עוד נשנה לא צריך לברוח את האמת למרוח אני ואת לא נשנה את העולם הזה את שתי עיני נושא אני למעלה מבקש תשובות לשאלות אין מענה ואיש גם לא יודע האם בסוף הדרך ניפגש זה הזמן לסלוח... "מחרוזת רועים" טוב זה שיר ארוך... חח.. ועכשיו לשאלה.. האם אלו שירים מהאלבום החדש??

לא, זה ישן ....אמממ.......

אני זוכר שאת "זה הזמן לסלוח" שרית שרה עם יואב יצחק בהיכל התרבות ביחד....

rubin16

New member
99 אחוז שלא...

תשמע, דבר ראשון את "זה הזמן לסלוח" אני מכיר, זה שיר מאוד ישן, והוא לא שלה במקור אבל היא ביצעה אותו פעם.. את שני השירים האחרים אני לא מכיר, אבל כמעט בטוח שהם לא מהאלבום החדש אלא שירים ישנים שלא נכנסו לאף תקליט, כי זה שהם לא מופיעים באף תקליט זה בטוח. כנראה כאלה שלא עלו, יש כאלה לכל זמר. בנוסף אני בטוח ב- 100%, לפי המילים, שזה לא מהחדש אלא ישן מאוד, זאת כתיבה מאוד עצובה ולא אופיינית לתקופה של שרית היום, היום היא כותבת ושרה רק שירים שמחים, מה שפעם היה הפוך, הרוב היו עצובים. היום בהופעות היא לא מוכנה לשיר שירים עצובים אלא רק שמחים, חוץ מ "שמע ישראל", שזה שיר אגדי... ככה שלפי המלל וצורת הכתיבה זה שירים ישנים.. מקווה שעזרתי... שרית, מת עלייך!!! תתחתני איתי!

לא זכור לי שהיא שרה אותם בכלל.....ו

וחבל.. כי הם נשמעים שירים יפים.. ולא יזיק לה לחזור אחורה.. לפי דעתי היא מתחילה לשכוח איך היא התחילה וממה.. איפה המזרחית??? מה רוק עכשיו?! עם כל הקבוד באמת השיר החדש יפה.. אבל לא מתחבר לי זה ושרית.. סורי..

תשובה כנסי:

מחרוזת רועים זה עם יהודית רביץ ושרית שרה אותו בהיכל התרבות 2000 זה הזמן לסלוח גם כן מהיכל התרבות 2000 שרית שרה אותו עם יואב יצחק התמימות ובודדה שם למעלה כל אחד מהשירים הללו יצאו בשני אוספים שניקראים חלון לים התיכון 1,2 בכל אחד מהדיסק מופיע אחד מן השירים באוסף אחד התמימות ובשני בודדה שם למעלה והמילים הללו שמופיעות שם זה לא השירים הנכונים זוהי טעות. בודדה שם למעלה הפיזמון זה למה את בודדה למעלה ילדה של לב זהב לה האל אותה קטף.... התמימות זה התמימות נעלמה התמימות נעלמה מצידי לך מחר גם אליה.....

MISS MUSIC

New member
עומרי../images/Emo45.gif

זה בדיוק מה שבאתי לכתוב

האמת שמסכים איתך../images/Emo8.gif

עם כל הכבוד לרענון ולסגנון החדש והיפה אין כמו לחזור למקורות ולמה שבעצם הביא אותה לגדולות וזה הסגנון המזרחי שתפור עליה!!! הלוואי שבאלבום החדש יהיה עוד כמה שירים מזרחיים שנראה ששרית לא שחכה מהם כי אין עליהים!!
שיהיה בהצלחה!!!
ולילה טוב!!

rubin16

New member
רגע רגע...

לגבי זה שהשירים הישנים הם ההכי יפים אין לי ויכוח, גם כתבתי את זה בהודעה מעל, אבל לגבי זה שזה שהחדש לא מתחבר ולגבי הפרסום דווקא יש לי. דבר ראשון, שרית לא הייתה מגיע לאן שהיא היום, לדעתי, אם היא לא הייתה מתרחבת לאופקים חדשים כמו שהיא עשתה, וכן גם רוק, אם היא הייתה נשארת באותו סגנון מוזיקה ההוא, שאני דרך אגב מת עליו, היא הייתה פונה לקהל יעד הרבה פחות רחב וככה מתפרסמת הרבה פחות. ודבר שני השיר החדש מתחבר עליה בול, זה בדיוק כל היופי! היא יודעת לקחת שיר שהוא לא מזרחי בכלל ולתת לו בדיוק את הנגיעה המזרחית שצריך כדי לפנות לכל קהלי היעד. זה שיר מדהים והוא מתאים לה פצץ, לדעתי בכל אופן.. ושוב, נכון שאין כמו פעם, ניצוץ החיים לדעתי זה אחד השירים אם לא ה-שיר.... שרית - מת עלייך!!! את המלכה!!!

יש משהו במה שאתר אומר אבל..

יש לי תחושה שהולכים להיות ממש מעט שירים מזרחיים בדיסק הקרוב אם בכלל לפי מה שפורסם עד עכשיו וזה כל הצער שלי בדבר ששרית בעצם תשכח את מה הסגנון שהכי הרבה הביא אותה לאן שהיא עכשיו... אם תשאל אנשים ברחוב תני לי אסוציאציה על שרית חדד רובן יגידו לך שירים מזרחיים או סגנון מזרחי ולא סגנון אחר ושירים קצת שונים שהתחילה איתם בשנה שנתיים האחורונות ככה שאתה מבין שאנשים מפנימים ואולי גם אוהבים יותר את הסגנון הקודם של שרית... לא שהסגנון החדש לא יפה הוא מהמם אבל עדיין לדעת רבים יותר הסגנון הקודם יותר הולם אותה.... אם כי אני כמו כל שנה מצפה להפתעות טובות מהאחת והיחידה בכל סגנון שהוא! חוץ מזה אם תסתכל רק על נתונים מספריים תראה שהדיסקים המזחריים של שרית הם אלו שהביאו להצלחה במכירות למשל "ילדה של הבאה" אם אני לא טועה הגיע ליותר מ-200,000 עותקים לעומת "מיס מיויזק" שאפילו מאופניין בחצי מזרחי או אפילו שליש ובכל זאת הגיע רק ל-80,000 עותקים.... ככה שרק לפי זה אתה יכול להבין איזה סגנון אוהבים יותר אצל שרית כפרה עליה
ערב טוב!

rubin16

New member
יודע מה..

שכנעת אותי.. יש הרבה במה שאתה אומר.. הלוואי ואמן שירבו השירים המזרחיים מהיום והלאה בעזרת השם... "רוצה את שרית קרוב בתוך ליבי, חבקי אותי חזק נשמה שלי" שרית, מת עלייך!!!

gilad music

New member
יש להבין דבר אחד חשוב מאוד..כנסו...

שרית חייבת לחדש את עצמה ולהמציא את עצמה מחדש נ-ק-ו-ד-ה
אם שרית תמשיך ללכת בכיוון של מוזיקה מיזרחית/ים תיכונית אז היא תמצה את עצמה ולא תיתחדש ותישמע מאולצת עובדה שהאלבום "חגיגה" שהוא הכי פחות "מסולסל" שלה ושנחשב בעניי רבים וטובים כאלבום המוצלח ביותר של שרית ב"חגיגה" שרית שידרגה את עצמה והראתה לכולם שגם עם שנוי מוזיקאלי (ח.ח הנרי ועברי לידר) אפשר להצליח ולהישאר בתודעה, לעומת זאת "מיס מיוזיק" היה ממוחזר, מעייף , לקח את שרית 5 שנים אחורה והמכירות הם ההוכחה לכך, , , הקהל שלא מעריץ את שרית אלא מאלה ש"אוהבים לישמוע" רוצה משהו אחר ומשובח יותר ולדעתי האלבום הקרוב ביכלל לא יהיה ים תיכוני, והסימן העיקרי לכך הוא השיר "עלייך ועלי" שכבר מסחרר את תחנות הרדיו וצפוי להגיע גבוהה מאוד במיצעדים....
זאת נקודה שצריך להשלים איתה שרית חייבת ליזנוח את ה"מיזרחיות" אומנם לא להתנתק לגמריי אבל לשנות, ודחוף!

גם אני מאוד אוהבת את השיר

ניצוץ החיים
הוא שיר כל כך יפה.. עם כל כך הרבה עומק ומזרחי........ אני מאוד רוצה להאמין שיהיו שירים כאלה ואחרים (מזרחים) באלבום החדש
אני מתפללת לזה עד עמקי נשמתי ש7*ת חדד אה2ת ח**
יומטוב לכולם

נכון, הוא שיר מדהים (ניצוץ החיים)

לפני חודשיים חרשתי עליו חרישת חיים...חחחח.....

לדעתי אתם טועים

למרות שעל טעם וריח אין על מה להתווכח וזאת מכיוון שברגע שזמר נשאר על אותו סגנון כבר לאנשים נמאס לשמוע.....ומה שאני אומר שעדיין חגיגה שהוא לא מזרחי כול כך מכר 120 אלף ולדעתי זה לא קשור למזרחי או לא כי אפילו השיר החדש כל מי ששאלתי אותו ממש אהב את השיר ואתה צודק שילדה של אהבה מכר המון ותסלחו לי הוא לא מזרחי ממש הוא יותר בכיוון פופי עם מזרחי ולגבי זה שאתם מדברים כל מזרחית יהיה שירים מזרחיים בדיסק ולמרות שברור שהם לא יהיו מזרחי כבד אבל מזרחי וזה לא משנה היא אפילו אמרה ותסתכל על הכותבים עדיין יש כותבים שכתבו לה פעם שזה אומר ששהיא לא בורחת מהמקור שלה זה תלוי בתקופה באנשים ובעוד מילין ואחד דברים ולדוגמה(ואני לא רוצה לעשות השוואות כי כל אחד בפני עצמו) תסתכל על מדונה שהרבה משווים בניהן ומדונה שרה מסול לרוק לפופ לשאנטי ועוד ועוד ואתם צודקים שהשירים המזרחיים יפים אבל החדשים לדעתי מאוד יפים עם לחן ומילים מאוד יפות ואפילו בשיר עלייך ועליי שמים לב שיש קצת כלי מזרחי בהתחלה ובאמצע ובסוף ובקיצור לדעתי אם השירים טובים גם הדיסק מוכר הרבה ואל תשכחו שצריך תמיד להתקדם בחיים וזה לא קשור מאיפה אתה בא ומי אתה ואם זה מה שפירסם אותה זה לא אומר שהיא חייבת לטחון את אותו הסגנון ןלדעתי השירים האלו עושים לה רק טוב....בקיצור זאת דעתי ואתם מוזמנים לחלוק עליה...(ושתדעו שגמני אוהב מאו מאוד את השירים המזרחיים שלה ויש לי אותם ואני חורש אותם ומת עליהם אז שלא תחשבו שזה בא מאיזה מחשבה שאני רק אוהב את הסגנון החדש כי אני אוהב את כולם מאוד)

למעלה