שאלה...

r1sk666

New member
שאלה...

אמ, יש לי פרופיל 82, ובעיקרון כפי שאני יודע אני נשלח לקרבי רוצה אני או לא.. עכשיו אני בן אדם שאין לי כושר שמתאים לקרבי וזה פשוט לא מתאים לי , ואמרו לי שאפשרות היחידה שלי היא אם אני ילך למודעין, עכשיו ממודעין לא שלחו לי זימונים לשום מקום , אבל בכל זאת הייתי רוצה לנסות להתקבל לשם , ואמרו לי שאני יכול לשלוח פקסים או להתקשר לבקש זימונים שזה יכול לעזור.. אבל אין לי מושג לאן להתקשר , לאן לשלוח משהו או מה להגיד להם בכל הסיפור הזה ,ואם זה בכלל אפשרי , הייתי מאוד שמח אם מישהו היה יכול לעזור לי או לייעץ לי פיתרון אחר.. תודה.. :)

demoloc

New member
בפעם המיליארד

לא צריך לבוא עם כושר מראש כדי להתגייס לגדודים.

r1sk666

New member
אבל ..

זה עוזר , שחוץ מזה שאין לי כושר אני גם לא רוצה להיות קרבי ? אם הייתי רוצה להתגייס לקרבי ולא היה לי כשר, תאמין לי הייתי מוצא את הדרך להכנס לכושר אם זה היה מפריע לי אבל אני לא רוצה להיות קרבי , אני רוצה לעזור אבל בדרכים אחרות

Itamarro

New member
תשמע

1. אתה לא צריך כושר, יכניסו אותך לכושר שם. 2. אז כדאי שתתחיל לרצות קרבי, כי לשם אתה הולך. 3. אתה יכול להתקשר ל03-6092550, אבל אני בספק. 4. אתה נמצאת מתאים לשרת בקרבי, אז תאמין לי אתה תעזור אם תלך לשם.

r1sk666

New member
אז..

בעיקרון מה שאתה אומר לי , שאם אני עם פרופיל קרבי ואין לי שום בעיות אחרות .. אז אין כמעט שום מצב שבעולם שאני לא יהיה קרבי.. ?. .

Itamarro

New member
אם לא קיבלת זימונים קודמים

לעתודה, מודיעין, טייס, אתה לא בן יחיד או ממשפחה שכולה, לא ספורטאי מצטיין או רקדן מצטיין, אין לך כישרון מוזיקלי או רדיופוני יוצא דופן, ואין לך מספיק פרוטקציות בשביל לפוצץ צפרדע, אז כן- ברוך הבא לגדודים.

r1sk666

New member
ואם כן..

קיבלתי מכתב ממודיעין שאני מועמד אבל לא קיבלתי שום זימון למיונים. ואחרי חצי שנה הופיע שנמצאו מועמדים מתאימים יותר. רציתי לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות כדי שכן יזמנו אותי למיונים כלשהם. אשמח לתשובה במהרה.

למעלה