שאלה..

or bike

New member
שאלה..

מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להרשם ןלשחק ברשת??.. ניסיתי כמה פעמים ולא ממש הצלחתי...

אבירן171

New member
יש לך חברה מעודפת לשחק בה?

ווטיל או IVAO? לכל אחת יש הוראות איך להפעיל את הרשת, אפילו אני יודע אחת מהן עשתה מין מצגות בתוך תוכנה מסוימת שמסבירה שלב אחר שלב איך להפעיל.

or bike

New member
לא ממש אכפת לי..

רק שאני יוכל לשחק ברשת עם פקחים והכל...

אבירן171

New member
זה די מסובך

חלק מהחברות דורשות שתעבור מבחן קודם. הדברים הבסיסים שאתה צריך לדעת הם: נסיעה על המסלול כמו שצריך. להמריא בלי בעיות(למרות שנראה לי שיסלחו לך בפעם הראשונה ואפילו בשנייה). לנחות על המסלול בצורה ישרה וטובה(אל תשאל אותי..) ללכת סביב ולהקשיב להוראות הפקח. לדבר בקשר. זה הכל. בעיקרון, אתה מוזמן להיכנס לאחד האתרים שלהם(רמז: כנס בצד ללשונית: "ניתן למצוא מטוסים להורדה באגף הקישורים", שם תלחץ על טיסה ברשת, ותמצא את האתרים שלהם, לחלקם אפילו יש שלוחה בעברית שאתה יכול לקרוא בה ולהוריד את התוכנה או ההוראות להפעלה(שרק לאחד מהם יש, אני חושב)). אם תצטרך עוד הסברים, יש פה הרבה אנשים שישמחו לענות לך, כולל אותי. אבירן

master drums

New member
אתה יותר ממוזמן להירשם לרשתות

VATSIM\IVAO. אין שום מבחן ולא כלום,כל שדרוש הוא שליטה בסיסית במטוס וידיעת נדב"ר,יותר מזה,אתה צריך לדעת חוקים בסיסיים וידע במה שאתה הולך לטוס,לדוגמא לא לטוס עם בואינג כשאתה לא יודע מזה IFR אפילו,אתה לא יודע מזה מכשירים ואיך להפעיל אותם. לכל עזרה אתה מוזמן לשאול, בהצלחה.

אבירן171

New member
אני זוכר שכן ראיתי מבחן

ואפילו היה חומר שאפשר להוריד כדי להתכונן למבחן ולא רק לטייסים, גם לפקחים.

master drums

New member
חבוב אני לא צריך לחפש,אני רשום

בשניהם ואני לא מבין באיזה מבניהם יש מבחנים בגלל זה אני שואל "איפה"?

אבירן171

New member
אני חושב שזה באחד משניהם אבל

יכול מאוד להיות שזה באחד מהאחרים שם, מה שבטוח, זה באחד מאלו שנמצאים שם(הלינקיה..).

למעלה