הנתונים שלי: פרופיל: 97 סעיף משקפיים 3.5 קב"א 56 דפר:80 למה אני יכול להתקבל? זה נחשב גבוה? זה אומר שאני לא אדפק בתפקיד חרא? אילו זימונים אמורים לשלוח לי?
או שאתה באמת תמים או שאתה מחפש צומי.. בכל מקרה כמו זה שמעליי אמר נתוניך טובים מאד! נחשב גבוה מאד מאד 56-56,80-90, 97-97.. כנראה שהרשמת בראיון אישי כי למרות הדפר יש לך 56 ולא 55... עלה והצלח
לבקש ממישהו שיש לו גישה לנתונים מספריים שונים, לא אומר שאתה צריך לדעת את פירוש הנתונים. רק אם תשאל ותלמד תבין מה משמעות המספרים. אז כנראה שהוא לא שאל והתעניין. גם אני לא עשיתי את זה בזמנו.
הבנתי ממי שנתן לי את הנתונים שיש לי נתונים מאוד גבוהים אבל אני מעדיף לשאול הרבה דעות ולא אני לא מחפש צומי ולא לא התעניינתי בתפקידים כולו לפני שבועיים הייתי בצו ראשון וחדש לי הקטע הזה של הצבא , ובקשר לתפקידים , אין מצב שישילחו לי סיירות וטיס למה???
לא כולם! למשל דובדבן אפשר (הרי יוצאים לגיבוש יחטיות ומשם בודדים נבחרים למסלול) מגלן אני לא בטוח כי אמרו לי שעד מס' בינוני-נמוך. לכל גדודי הגדסר למינהם אתה יכול. חוץ מיהלום
מה אני צריך לגשות כדי להגיע לחובלים?? והאם יש אפשרות בכל זאת להגיע ליום סיירות או טייס כלומר אני צריך לשלוח פקסים לנדנד או שיש עוד אפשרויות או שזה אבוד מראש?