שאלה

Lo aNi

New member
שאלה

אתם יודעים איפה עושים תסרוקת שנראית כמו מטאטא כמו שיש לכל הפאנקיסטים המאאגניבים? אני גם רוצה להיות כמוהם.. ועוד שאלה- אתם יודעים מאיפה אפשר לקנות בגדים שנראים ישנים וזרוקים כמו של הפאנקיסטים האלה שמגניבים?

Lo aNi

New member
נ.ב.

בלינק היא להקת הפאנק הכי טובה שיש!!!!!!!! השיר הכי טוב שלהם לדעתי זה OL DE SMOL TINGS הוא כזה אדיר!!!

Alinush182*

New member
חחחחחח......

תלמדי לכתוב יא מאאגניבה..... all the small things וזה אחד השירים שאני לא אוהבת אצל בלינק....... ואם את רוצה להיות מאאגניבה תעריצי את בריטני היא הרי כל כך באופנה כאילו שיוואו כאילו דהההה כאילו נא להירגע, כאילו טוק טוק סנובית כאילוווווו.......חחחח תפסיקו עם הבולשיט הזה!!!

shiepki

New member
בדיוק!

וחוצמזה בלינק הם פאנק-רוק, לא פאנק. ואם all the small things הוא השיר הכי טוב שלהם אז אני בוזנזו מצופה שוקולד

Alinush182*

New member
נכון!

בלינק זה לא רק פאנק רוק במובן מסויים הם גם פאנק פופ..... אהה, אז את לא בונזו מצופה שוקולד? שיט, ואני קיוויתי......
חחחחחחח, עזבי זה היה בצחוק....... ביייייייייייי

punktx

New member
אתם פשוט לא מבינים הא?../images/Emo15.gifמתושלח|

אנשים צוחקים עליכם, הם מצפים שתענו להם תשובות כאלה כדי שיוכלו לצחוק עליכם! והקטע הכי מצחיק הוא, שאתם נותנים להם לעשות את זה כ"כ בקלות! אתם מנסים לייבש אותם וסתם יוצאים דפוקים. למשל זו שרשמה על הפאנקיסטים. זה לא מובן לכם (אלינה, shiepki) שהיא צוחקת עליכם בפרצוף. כן אלינה, כמו שרשמת, אל תאמיני לכל מה שכותבים. ולכל אלה שתמיד היו "מגינים" על בלינק, ועכשיו יורדים עליהם כדי להראות כלים בפני אלה מפורום פאנק ורוק ומטאל הקשוחים. אתם כל כך עלובים, ולא מבינים בדיחות. עדיף לכם להתעלם מההודעות האלו כדי לא לצאת כל כך טיפשים. Sahar & Vered Inc

Lo aNi

New member
מי יוצא טיפש?

אני רצינית לגמרי!!!!!!!!!! אני גם רוצה שיער שנראה כמו מטאטא!!!!!!!! אבל לא סתם מטאטא מטאטא צבעוני!!!!!!!!!! וסער מה הקטע שלך עם |מתושלח| הזה לא נמאס לך

z O e i

New member
../images/Emo13.gif

טוב לדעת שיש עוד מישהו ער בשעה הזאת..... ואולי די להגיד מגניבים?... סתם עצה ידידותית

ofir_einhorn

New member
וואי איזה מאאגניבים אתם

איזה קול רוצה לדעת איפה יש את הסקייטבורד כמו לטוני האוק? כך תוכל להיות הכי מאאגניב. איזה פוזיונר יאללה. גם את זואי נורא מאאגניבה, שאת ערה בשעות האלה. וואי איזה קולית חיית לילה.וגם נורא מכירה את בלינק החתיכים,המתוקים והמאאגניבים האלה, הכי מגניב: מארק הגיטריסט אחריו טראביס הבאסיסט והכי פחות טום המתופף וואי איזה קולים אתם. נ.ב רן אין כאן קללה אחת אזזז אל תמחוק

punk

New member
וואיי איזה מאגניב אתה

אתה יורד עלינו! וואי

למעלה