שאלה

• פותח הנושא pnam
  • פורסם בתאריך

pnam

New member
שאלה

קבילתי במנילה את האפשרות של הדרכת סימולטורים וסימנתי בעדיפות ראשונה.. קיבלתי מיונים לדוברות ומידע שזה היה גם אחד מהתפקידים שאני רוצה והוא היה באותו תאריך של המיונים להדרכת סימולטורים, ובגלל זה לא הצקתי לצבא שישלחו לי מיונים להדרכת סימולטורים.. כנראה שלא עברתי את דוברות ומידע, ועכשיו אני ממש מעוניינת בהדרכת סימולטורים. שלחתי שני פקסים לצבא שאני רוצה לקבל מיונים, שאני בפיזיקה 5 יחידות ואני מדריכה בצופים. הם שלחו לי שנמצא שאני אכן מתאימה אבל הם שולחים מיונים ע"פי צורכי הצבא, ולכן אם הם יצטרכו הם ישתדלו לזמן אותי למיון. יש לי כבר תאריך גיוס ביולי.. המיונים הבאים הם במרץ כמו השבנתי.. מה הסיכוי שהם ישלחו לי באמת מיונים? יש סיבה להמשיך ולהתעקש שיזמנו אותי או שבגלל שהם כבר הגיבו אז לעזוב?

purple rose

New member
אל תתיחסי בכלל לתאריך גיוס הזה

הוא זמני... הוא ישתנה אם תתקבלי לתפקיד מסוים וגם אם לא (99).כמו שהצבא אמר-הוא ישלח לך מיונים אם הוא יצטרך. יכול להיות שה יקרה באמת במרץ ואם תתקבלי ידחולך את הגיוס.גם יכול להיות שירצו לזמן אותך למיונים ביולי-אוגוסט ואז גם ידחולך את הגיוס ויתנו לך הזדמנותץבכל מקרה-להציק כבר לא יעזור!

Itamarro

New member
100% שהיא תקבל תאריך גיוס חדש

גם אם היא בסוף תתגייס באותו היום, ישלחו לה צו חדש.

Kick SsS

New member
להמשיך להתעקש ולנדנד

זה ברור. למרות שכמו כל מכתב כזה, הנוסח מעורפל ומכסה את התחת שלהם כמו שצריך..הוא נשמע לי די סימפטי- כי לפחות אמרו לך שנמצאת מתאימה. בכל מקרה זה לא יגרע מכלום- אז למה לא להמשיך להתעקש?

למעלה