קודם כל תגיעו למקום היציאה
פאב, מסעדה, בית קפה.. זה לא משנה.. וכשיגיע עת התשלום אתם יכולים להטיל מטבע או שאתם יכולים להשתמש בשיטת האבן נייר ומספריים.. או מספרים זוגיים מול אי זוגיים.. ועוד כל מיני.. סתם סתם..
ועכשיו ברצינות, אני חושבת שלאחרונה טחנו את הנושא הזה בפורום קצת יותר מדיי.. (
) ואם תבחר באופציית החיפוש תוכל למצוא ולקרוא את השרשורים המדוברים ואת מגוון הדיעות בנושא.. שאגב, את חלקן אני פשוט לא מצליחה להבין ולקבל.. אני רק אסכם בקצרה את דעתי.. לא מסכימה עם ספר החוקים הזה שאין לי שמץ של מושג מי המציא אותו.. כל הקריטריונים הללו, שיקבעו האם להמשיך איתו או לא להמשיך איתו את הקשר.. אם הוא יבוא לאסוף אותה או שהיא תגיע עצמאית, אם הוא ישלם עליה או שהיא תשלם על עצמה, אם הוא יחזיר אותה הביתה, יזמין לה מונית או יקח אותה אל תחנת האוטובוס/רכבת, אם הוא יתקשר אחרי שעה או אחרי יומיים, אם הוא יקטוף לה פרח מהגינה או יקנה לה צמיד זהב ויהלומים 14 קראט.. בעעעעעעעעע ! אני הכי אוהבת את הבחורות שבוכות שהוא לא התעקש מספיק לשלם, אותן אלו שמתווכחות, לא כי הן באמת לא מסכימות איתו, אלא רק בכדי שהוא יתעקש יותר וישלם בסוף, אחרי שהן הוציאו לו את המיץ, אבל אם הוא מוותר (ונכשל במבחן האש), אוי אוי אוי.. אבוי לו ! קרה אסון ! הוא לא התעקש מספיק לשלם עליה, איך ייתכן הדבר ?! ולכן היא תחשוב האם להמשיך לדייט הבא.. וכן, לא חסר כאלו לצערי.. לא משנה כמה טוב היה להן איתו. לא מבינה מי קבע/ה שזה אך ורק תפקידו של הגבר לשלם על האישה, איפה השיתוף פה ?! לא מבינה מה כל כך נורא אם האישה תשלם על עצמה או על
שניהם (אופצייה שלא ציינת בהודעתך, אין לי מושג למה..) זה לא יוריד מכבודה ובטח ובטח לא מכבודו (או מגבריותו כמו שמישהי לא מזמן ציינה כאן
) לא מבינה למה יש גברים הרואים בזה בושה או חוסר כבוד כלפיהם. לא מקבלת חשיבה/התנהגות כזו של נשים (בעיקר) ! (ממש סיכמתי בקצרה
)