שאלה ...!

אני לא ממש יודע אבל

אני משער שהם צריכים אחדים מכל דבר.... בכל זאת מתפרסמים מאמרים ביוונית וקורים דברים ביוון שישראל צריכה לדעת מהם... ומאחר ומעטים הם דוברי היוונית כנראה שתגיעי לאנשהוא עם זה בחיל. אני יודע שקרוב שלי ידע איטלקית וקיבל תפקידים מעולים בגלל זה.....

יוסי99

New member
או שלא

למרות שאני דובר איטלקית, ורשמתי להם את זה במסגרת מיונים שונים ומשונים במודיעין, מעולם אפילו לא פנו אליי בנושא. ואני לא מניח שיש להם עודף של אנשים...

או שיש עודף....

זה לא כאילו הם צריכים מאות מכל שפה הם צריכים נגיד 50 איש גג.... וכנראה שיש יותר מזה... לא יודע, סתם השערה......

יוסי99

New member
50 איש זה הגזמה פרועה

אני יכול להגיד לך בוודאות שבמחלקה שיושבת על החומר של האירנים הסד"כ קטן בהרבה, קל וחומר בשפות כמו איטלקית ויוונית (למרות שיוונית מאד שימושית, בגלל שקפריסין ויוון ידועות כמרכז הטרור העולמי או משהו כזה..)

ומאיפה ההנחה הפרועה מאוד

שרק במחלקה זו דרושים דוברי שפות זרות??? לצה"ל אין נציגויות בחו"ל? למודיעין אין אנשי קשר בחו"ל? לכל חיל אין צורך לפחות באדם אחד שידע שפה מדוברת בשבילו? יש עוד המוני תפקידים שצריכים בשבילם דוברי שפות במודיעין ומחוצה.....

ofirgaon

New member
צודק

כשביררתי במודיעין לאיזה תפקידים אני יכול ללכת (בעזרת איזה קצין בכיר שם שאמא שלי מכירה) אז כשאמרתי לו שישלי אזרחות גרמנית הוא התלהב ושאל אם אני יודע גרמנית אז כשאמרתי לו שלא הוא נורא התאכזב והוא אמר שצריך כאלה שיודעים שפות...

למעלה