שאלה...

צומיש

New member
שאלה...

לכל הפרודים פרודות ולכל אלה שכבר עברו... איך גורמים ללבד להיות כל כך טוב.. אני מרגישה שהלבד=בדד ולא אוהבת להיות לבד/בדד אבל יודעת או לפחות חושבת.. שעכשיו לא טוב לי הביחד.. איך אני גורמת לעצמי לא לפחד מזה
ולהבין את הטוב והקסם שכולם טוענים שיש בזה
ואל תגידו ידידים או חברות כי הם לא שם.. זו רק אני.. וגם קצת המבחנים והעבודה.
תודה לכל אלו שמגיבים.. פשוט אני לא מוצאת מנוחה ואושר בכלום..

nate2000

New member
זה הזמן לחדש קשרים עם חברות שלך

שבטח בגלל החבר החדש הזזת את היחסים שלכם קצת הצידה. תבכי להן, תצאי איתן. תחפשי חוג מעניין (כמו ריקודים סלוניים), תלכי לחדר כושר או תתחילי לעשות הליכות או ריצה- לפעילות ספורטיבית יש השפעה מאוד טובה ומרגיעה במיוחד כשהמצב רוח לא מי יודע מה. תעשי הכל כדי להעסיק את הראש לפחות בימים הראשונים, הזמן בסוף יעשה את שלו ואת תתגברי.

צומיש

New member
הביג פרובלם..

שאני לא בהתחלה אני פרודה מהאקס שלי עוד מעט 4 חודשים מהפעם הראשונה וחזרנו אחרי חודשים לשבועים.. לחזור לחברות הם קיימות רק תקועות עם החברים שלהם... כושר אני דיי פדלאה בקטע הזה...

nate2000

New member
נו אז זאת הזדמנות מצויינת

להתחיל. אולי אפילו תתנדבי איפשהו. זאת הזדמנות טובה להכיר אנשים חדשים.

חבל מאוד../images/Emo4.gif

שהחברות תקועות עם החברים שלהן ולא יודעות לתפקד כחברות כשאת באמת זקוקה להן.. יש זמן לכל דבר ואסור לבטל חברים בגלל בני זוג!

עליזה 63

New member
אפרופו הליכה את צודקת באמת

הליכה במצב רוח קרבי ממש מרגיעה ואז חוזר החיוך על הפנים יפתי מומלץ.וליד הים או בחולות של הים הגלים עושים את זה חבל"ז.

אם את לא שלמה

אז את לא במקום הנכון. אם את לא מרגישה טוב ב"ביחד" אז לא משנה כמה יסבירו לך את הקסם והיופי, כל עוד לא תרגישי את זה זה לא ישנה. כנ"ל לגבי הלבד. להיות לבד זה לא כיף, זה חוסר, כל אחד מעדיף לאהוב ולהיות נאהב, כי ככה אנחנו, בני האנוש. אבל צריך לדעת להיות שלם עם עצמך גם בלי האהבה לצידך. משהו שאני מנסה ליישם גם בעצמי בימים אלו, כשצילו של האקס עוד מרחף באוויר...

הכוונה שלי

שאת אומרת שאת לא מרגישה שלמה בביחד, ולא יודעת איך להרגיש שלמה בלבד. אז אמרתי לך שאם את לא מרגישה שלמה, לא משנה באיזה מצב את, את לא במקום הנכון. אם את לבד ולא מרגישה שלמה, זה אומר שאת זקוקה לזוגיות. אם את עם מישהו ולא מרגישה שלמה, את לא במקום הנכון ולא עם האדם הנכון. ושצריך ללמוד קודם כל להיות שלמים עם עצמנו ורק אז בזוגיות, כלומר- שיהיה לך טוב גם עם עצמך, ולא להסתמך על זוגיות בשביל להיות מאושרת. אני מודה שאני בעצמי עוד לא הגעתי למקום הזה...

עליזה 63

New member
תקועה על הירח

הקטע הזה להרגיש טוב עם עצמך גם שאני לבד זה מצריך המון כנות עם עצמך והמון פשפוש עצמי וממש לנבור בעצמך. זה לא תהליך מהיום להיום אבל אני יכולה להגיד לך בפב מלא שבמקום שהיום אני עומדת הצלחתי לעשות את זה והיתה לי תקופה של המון זמן שהיתי מאושרת מהלבד שלי. אגב גם להיות לבד זו החלטה אבל זה נהדר לגדילה העצמית של כל אישה . בהצלחה. ואום תרצי אני פה בשבילך.

כמה רעיונות:

1. ספורט. אפילו אם את פדלאה. זה מעלה את האדנרנלין והאנדרופינים בדם, מה שגורם לשיפור מצב רוח מיידי! זה גם מגדיל את הסיכוי שלך לפגוש אנשים חדשים. 2. תחביבים. תחזרי לתחביבים ישנים, תמצאי חדשים: אומנות, בישול, ריקוד, קריאה. 3. תתכנני לעצמך לאחרי המבחנים משהו שתמיד רצית לעשות ואף פעם לא היה לך זמן: קורס צניחה, צלילה, איפור, קרב מגע....

קודם כל תפסיקי להיות פסימית../images/Emo13.gif

את יכולה לעשות הרבה דברים נחמדים לבד: לקרוא, לצאת לקולנוע, לטייל, להכיר אנשים בצ'אטים, לבשל, להרשם לחוג כמו ריקודים... ויש עוד המו-ו-ו-ן!!! תלמדי להכיר את עצמך ולדעת מה טוב לך. אחרי הכל זה ממש לא נורא להיות לבד. בהתחשב בהסטוריה שלך שאמרת שאת הופכת להיות תלותית בכל קשר שהיה לך, דחוף!!!!! את צריכה ללמוד את זה. אבל אם ממש, אבל ממש לא טוב לך עם זה, תתחילי להכיר ולצאת לדייטים. אם את צריכה עוד רעיונות, פשוט תשאלי אותי
עדי

צומיש

New member
המ...

את חזקה.. אבל אני כנראה שלא וצריכה דברים שידרבנו אותי.. להכיר אנשים זה לא המטרה המטרה להנות או ללמוד להיות לבד... אבל נראה שיהיה לי זמן אחרי הבחינות מה אני אעשה אם בכלל

תגובה

צריך להנות מקשר עם אדם אהוב. אם תמשיכי ליצור קשרים עם אנשים, בודאי בסוף תמצאי אדם שיתאים לך ויאהבך. צריך לדעת גם לשמור על חיינו הפרטיים ולא לאבדם בשביל קשר. עשי דברים שאת אוהבת, ושמענינים אותך, ואז תרגישי יותר טוב.

atpaddict

New member
הכל ענין של שכנוע עצמי.

אם תנסי לשכנע את עצמך שאת בסדר גמור לבד, אם תחיה לפי הכלל הזה ותאלצי עצמך להיות עסוקה/שמחה, אם תסלקי בכוח מחשבות שאומרות לך אחרת - לבסוף תצליחי וזה יהיה נפלא. הבעיה היא שאז יבוא מישהו ויסחף אותך, אבל תחצי את הגשר הזה וכשתגיעי אליו.

למעלה