שאלה.

אדם חדש

New member
שאלה.

מה הסיכוי לדעתכם שפארקמן יקירח (בגלל כל הכימותרפיה אחרי המפגשים המרובים עם טד), יהפוך לנכה ויפתח בית ספר לעזור לכל שאר האנשים עם כוחות על?

חחחחח (../images/Emo58.gif עד 113 ובכללי).

פארקמן דווקא? הוא אמנם באמת היה היחיד מבין הגיבורים הראשיים שנפגש עם טד עד עכשיו, אבל ממה שראינו עד כה, הוא לא כזה מבריק בכל מה שקשור לכוח שלו ולשליטה בכוחות (או כשחושבים על זה, בעצם הוא לא כזה מבריק בכלל, נקודה. ואני אומר את זה בלי שום קשר ללקות הקריאה שלו, חלילה. אלא סתם כי הוא chump, כמו שאודרי אמרה). לדעתי, אם כבר יהיה מישהו שיקריח, זה יהיה פיטר, שעתיד להיפגש עם טד במסגרת הצעדים שהוא עושה בלא יודעין בדרך להגשמת החלום הנבואי שלו. ההפקה כבר רמזה [נו, זו סתם שמועה וזה לא כזה ספוילר חשוב] שפיטר אולי יעבור תספורת מתישהו בקרוב... מסתבר שמיילו ונטימיליה לא מסתדר עם השיער הארוך, אז אולי יהיה שינוי בקטע הזה. ופיטר הוא המועמד המושלם להיות "הפרופסור" של כל האחרים - הוא הולך לקבל עכשיו בעצמו מקלוד את האימון בדרכי השליטה בכוחות, ויוכל להעביר את הידע הלאה בתורו. (כל האמור לעיל נאמר בבדיחות הדעת כמובן.)

אדם חדש

New member
המ... דווקא הכיוון שחשבתי עליו הוא

פארקמן כי זה דומה לפארקמן... קריאת מחשבות... סייקיק... אקסייויאר...

חחחח, אההה, נכון

תצטרך לסלוח לי, אני לא עד כדי כך בקיא באקס-מן, ושכחתי אפילו את פיסת המידע המאוד בסיסית הזו שזה הכוח של אקסייויאר. פארקמן אכן נשמע כאופציה יותר הגיונית ככה. (-:

למעלה