שאלה

B a z a

New member
שאלה

האים אנשי פורום זה, ובמיוחד היותר מבוגרים, שחצו את גיל 35, שומעים גם מוזיקה מודרנית, ואם כן אז איזו?

epitaph

New member
כן...

אומנם לא עברתי את ה-35 אבל אני עדיין אענה. מוזיקה מודרנית, בעיקר רוק כבד, מטאל ודברים קצת יותר אקספרמנטליים, יש גם יופי של דברים היום אם מחפשים, בדיוק כמו שהיה בכל תקופה. (אולי המינונים שונים, אבל זה עניין של טעם)

מורנא007

New member
ניאו ../images/Emo105.gif בעיקר

לשלוח אותך לשמוע פלאור קינגס? או IQ? כנראה שכבר שמעת אותם. נסה את ההרכב Alas הארגנטינאי, שאומנם החל להקליט עוד בסוף שנות ה- 70, אבל לא כל כך דיברנו עליו אז שיהיה... איכשהו הם נשמעים לי אחת החוליות המקשרות בין הרכבי RIO להרכבי פרוג. ניכרים ביצירתם מאטה, צ'ימיצ'ורי ותבלינים ארגנטינאים אחרים (-:
והשפעות משכנתם הצפונית ברזיל.

B a z a

New member
לא רציתי המלצות

סתם עניין אותי לדעת האים החתיירים כאן שומעים מוזיקה חדשה יותר. אבל תודה על ההמלצה. אני רוצה לסתום חורים בהשכלה בתחום הפרוג-מטאל בזמן הקרוב.

Barmelai

New member
חתייארים? אז למה לא אמרת קודם?

חשבתי שהתכוונת רק לצעירים יותר כשכתבת המבוגרים. כמה דיסקים שקניתי בשנים האחרונות - רשימה מהראש (וטוב שמשם): NEUTRAL MILK HOTEL מה זה? מי יודע... דבר שטרם נשמע בעבר, האושר בהתגלמותו. MERCURY REV - BOCES פסיכדליה חדשה, קשה, מטורללת, מדהימה לגמרי GRAVENHURST - FIRES IN DISTANT BUILDINGS רוק חזק וטוב מאוד AIR - לא רע האחרון שלהם, לא משתווה לראשון ולפס הקול של 5 ילדות יפות MEW - AND THE GLASS HANDED KITES חזק וכבד RADIHEAD - כל מה שהם הוציאו וגם את אלבום הסולו של תום יורק TINDERSTICKS להקה מדוכדכת עם כינור וקול חודר לצלעות. המון שירי עצבות יפים. גבריאל בלחסן - בשדות. פואטיקה בחרא בין יאוש לשיגעון. אלבום חושפני כנה ואמיץ. ומרגש. אלג'יר - מנועים קדימה. אין צורך להציג JET SAM - I REMOTE. אי פי של שלישיה הכוללת את ידיד הפורום יאיר יונה על הבאס. רוק מגוון על הסקאלה שבין פסיכדליה לקאנטרי עם א-ביסלה פרוג. רווח כפול - פיתולים. רוק אמנותי, אינטיליגנטי, פרוג שמח ושירי משוררים. אלבום צוותאי. מומלץ לחובבי סוסיתא THE FLYING BABY - גבע אלון ולהקתו - רוק לביצים, ההבטחה הגדולה ביותר שמתגוררת בארץ. יש לי את שני אלבומיהם והסולו היפה של גבע - אלבום השנה שיצא בארץ מבחינתי. עמית ארז - BLACK LIGHT. אי פי של יוצר רגיש ועדין, גם הוא הבטחה גדולה לעתיד. מי שקרא את הכתבה עליו ב 7 לילות בשבוע שעבר לא למד עליו כלום אבל יודע בדיוק למה התכוון גארסי מספר שרשורים למטה כששלח את כתבי העיתון לאפגניסטן לסידרת חינוך באפגניסטן, יפיל אותם השם לזרועות הטאליבן. ודי.

fenriz

New member
או הו יש כמה

הנה לדוגמא הקראמפס: בשירם הניאו מודרני - פרימיטיב. גם השיר הזה של קאונט V נחשב כזה, וזה של הזומביס בכלל מאוד מודרני, גם הוא כמו השאר נוצר במאה העשרים.

Jflyaway

New member
אגב פנריז... ה CRAMPS פעילים

וגם מצליחים מעל לשלושים שנה ברציפות (!!) ובמשך כל הזמן הזה נהנים לא רק ב CULT FOLLOWING יציב יפה, כזה שכולל בתוכו 3 דורות של FANS ! בנוסף, הם נהנו כל הזמן מאהדה יציבה של המבקרים מקיר לקיר כמעט בלי יוצאים מהכלל... אז מה אתה אומר? אגדות רוק או לא?

LEATHER REBEL

New member
כן

מהאלבומים הישראלים שיצאו ב 5 השנים האחרונות, אני אוהב את איזבו. האלבום הראשון של גאנז, אף הוא טוב. הראשון של אוואנסנס גם הוא חזק. הבעיה העיקרית עם החומר ה-מכונה- "מודרני" הוא ש-רובו- מצליח לשעמם אותי. אין כל עוררין על כך שבלהקות שהחלו להקליט רק לאחרונה, המוסיקאים הם טובים. אבל מה, חסר שם משהו.

למעלה