שאלה !

טלפלג

New member
שאלה !

למה הסמל הוא ילד משתין ?

Funky Giraffe

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Funky Giraffe

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Funky Giraffe

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Da Fish Snake

New member
משעמם לך הא? ../images/Emo13.gif

טוב אני לא מאשים אותך... אתה גר בכפ"ס...

Funky Giraffe

New member
אני מבלה את הזמן שלי בלנגן ב:

בארבי LIVE לייבו דראם סנטר מגמה (בית ספר) התנחלות במגמה של חברים (בית ספר צמוד) מועדון מוסיקה (קניון) קונסרבטוריון קרן המוסיקה (תזמורות נשיפה) וזה רק במקומות של נגינה... באמת משעמם, הא?

Funky Giraffe

New member
וברצינות:

כל מי שעדיין לא הזדמן לו להקשיב לריל ביג פיש, שיוריד לעצמו וואחד כאפה... מדובר פה בסווינג של שנות האלפיים רבותיי, הלא הוא הסקא Pאנק... מדהים מה אפשר לעשות עם דיסטורשן, שירה וסאונד אמריקאים להפליא, מקצבים של רגאיי בדאבל טיים וכלי נשיפה...

Funky Giraffe

New member
קונספירציה אחת אומרת ששתן באנגלית

זה PISS ויעני הם רצו לעשות PEACE נסתר כזה השנייה אומרת שהם פינטזו בלילות על תמונה משותפת שלהם יורדים מהוואן בדרך להופעה ועושים השתנה קבוצתית אז יעני זה הסמל וזהו בתשקורת אוהבים להגיד שזה בגלל שהם וואנבי חצופים וכביכול 'משתינים' על כולם אבל הם סתם הומואים אל תתייחס וחוץ מזה הדג הגדול באמת היה שייך ל REEL BIG FISH אגב ידעתם שלפני המכונה הסמל של הדג היה אוטו חיפושית עם לוח זיהוי של 'HIP HOP' ושלט 'הדג נחש' אבל עוד לפני זה זה היה דג טונה ענקי ונחש כזה?

למעלה