שאלה...

Nightwish-boy

New member
שאלה...

טוב, דבר ראשון אני סטרייט לחלוטין. הבעייה שלי היא מעין הומופוביה לא רצונית (למרות שאני אדם מאוד פתוח בנושא הזה ואין לי כל בעייה עם אנשים בעלי נטייה מינית שונה משלי). אני נרתע ואף נגעל ממגע, אפילו מקרי, עם הומואים, ואפילו דיבור קשה לי. זה מצב לא רצוני, וזה נוגד את כל השקפת העולם שלי, ואני רוצה לדעת, איך ניתן לפתור את המצב הזה? שלכם
דור

שלומיהו

New member
לא תוכל

כשאין לך משיכה מינית למישהו אזי אתה מפעיל את החוש הטריטוריאלי שלך (לא רצוני) ההומו כפי שאתה מפרשו לא יבין שפת הגוף הרגילה הבלתי מודעת שאיתה אתה מכריז על הטירטויה שלך אתה בעצם נכנס למן פחד מפני שההגנה על הטריטוריה מוכרחה להעשות בדרכים שהוא לא יבין(כך על פי פירושך על כל פנים) וההגנה האינסטנקטיבית קרי אלימות אינה אפשרית אינה מוצדקת או אינה כדאית

אולי אתה פשוט צריך להתרגל

אם אתה פתוח ואין לך בעיה עם הנטייה המינית, אולי אתה פשוט צריך להתרגל לרעיון. אני לא יודעת כמה אתה קרוב להומואים מסויימים, אבל אולי אם תתקרב לאחד ותתרגל לשוחח איתו זה יעבור. כל עוד זה לא עניין של השקפה ואתה לא יוצא נגד אנשים כאלה ומפלה אותם, זה לא נשמע כל כך חמור.

Nightwish-boy

New member
טוב...

אני מאוד פתוח וליברלי, הרתיעה הזאת לא רצונית. אני מדבר עם הומואים (ואחד מהם בכיתה שלי) בלי בעיות, ואני חושב שהם הרבה יותר "גברים" מכל אלה שיורדים עליהם (ואני לא בכללם). אני מקווה שזה יעבור לי בשלב מסוים, כי זה פשוט מפריע לי לפעמים. תודה בכל מקרה. שלך
דור

השאלה היא ממה אתה מפחד?

האם אתה מפחד שאותו הומו ידלק עליך? האם אתה מפחד ממגע עימו שמא הוא יהנה מזה? האם אתה מפחד לדבר איתו כי אתה פוחד ממגע נפשי ופיזי עם הומואים? תקשיב בדרך כלל הרתיעה הזאת נוצרת בגלל שמפחדים שהוא ידלק עלי! או יפנטז עליך אחר כך או חס וחלילה יהנה ממגע איתך.. אבל כמו שאתה בתור סטרייט לא נהנה ממגע עם כול נקבה כך גם הומו לא נהנה ממגע עם כול זכר .

Nightwish-boy

New member
אני חושב שזה יותר קשור

לפחד שלי שאני בעצם הומו... יעני, אני נמשך לבנות והכל, אבל לפעמים יש לי פנטזיות על בנים ואחרי שניה זה דוחה אותי... כי אני סטרייט באופן מוחלט. בתור בנאדם פתוח, אם הייתי הומו כבר מזמן הייתי מכיר ומודה בזה, אבל אני פשוט... לא. יכול להיות שהרתיעה הזאת נובעת מזה? או באמת מפחד שהוא יחשוב שאני מעוניין או משהו? אוף, אני מתבלבל. נראה לי אני פשוט אחליט שאני לא נמשך לא לבנים ולא לבנות, אלא רק לפילים, וזה יפתור את הבעייה
שלך
דור

merman

New member
הרבה פעמים נרתעים מתכונה שאנחנו לא

מקבלים בעצמנו. אולי אתה פחות פתוח ממה שאתה חושב (ואני לא אומר את זה בתור ירידה או ביקורת.). גם אני הגדרתי את עצמי כבן אדם מאוד פתוח ומקבל, אבל את ההומואיות שלי ושל אחרים היה קשה לי לקבל. תחשוב למה הפנטזיות על הבנים דוחות אותך? יכול להיות שחלק בך פשוט לא מוכן לקבל חלק הומואי (שיכול להיות שהוא מאוד קטן ושאתה 99% סטרייט)? בכל מקרה, נראה לי שכל מערכת יחסים שאפשר לקבל ממנה הנאה ואהבה היא לא דוחה, אלא מקסימה - ואולי הרעיון הזה יעזור לך לא להדחות מהפנטזיות שלך. --מרמן

Nightwish-boy

New member
אני יודע ומקבל את זה...

הפנטזיות לדעתי מגיעות ממקום אחר לגמרי- זה כדי להראות לי שיש אופציה אחרת, ולבדוק אם אני רוצה בה. ואני כמובן הגעתי למסקנה שלא, זה ממש לא מושך אותי. הגיוני? בכל מקרה, הבעייה היא לא שם, אלא בהידחות שלי, שנובעת בין השאר מאותן פנטזיות. אני יודע שכל קשר שהוא יכול להיות נפלא ומקסים, אבל זה לא עוזר לי הרבה. יכול להיות באמת שאני לא מוכן לקבל את העובדה שאולי אני הומו (וזאת למרות שאני נמשך לבנות בלבד) ומשתעשע בשאלה מה היה קורה אם המצב שלי היה שונה ואם הייתי נמשך לבנים. תודה על העזרה בכל מקרה. שלך
דור

זה טבעי לגמרי

כולם משתעשעים עם פנטזיות שונות ואם אתה לא נמשך לבנים בכלל ולא נהנה מהפנטזיות, אז למה שיהיה לך אפילו שמץ של חשד שאולי אתה הומו? ברור שזה הגיוני שאתה לא נמשך לפנטזיות על בנים... אתה סטרייט! העניין בסך הכל הוא פשוט: אצל בנים קשה יותר לקבל מגע פיזי בין בנים, אני לא יודעת- פשוט כי הם ככה. אצל בנות יותר קל לקבל מגע כי בנות יותר קרובות ונוגעות אחת בשניה באופן טבעי. בנים הם יותר מרוחקים. בקיצור, אתה לא צריך להילחץ אם מגע עם בחור, במיוחד אם הוא הומו, מרתיעים אותך קצת. כל עוד אתה לא הומופוב בדרך המחשבה ואתה לא ממש נגעל עד עצם נשמתך מלהיות קרוב להומו, זה לא נורא גם אם אתה מרגיש לא הכי בנוח. פשוט תתרגל!

למעלה