שאלה

sha na na revol

New member
שאלה

אני בדרך כלל לא כותב כאן (מסיבות שלי אני קצת ארוניסט בקטע הזה), אבל למי שנמצא בקשר קבוע עם דמות אחת... אם יש כאלה כאן : אתם יכולים לספר על מקרים שנאלצתם לבחור בין שתי אפשרויות? כלומר, הוא ניסה לשכנע אתכם לנהוג בצורה מסוימת (והוא נורא עדין, הוא לא מציק או מפריע) ואתם חשבתם משהו אחר ופשוט התעלמתם ונהגתם לפי צו מצפונכם?... המדיום אמרה לי שהוא רוח שבאה ללמד אותי משהו וצריך לרצות אותו, אני חושב שאני נותן את הכבוד המלא, אבל פשוט שכנעתי את עצמי שאני לא הולך לחיות לפי אמונה מסוימת אז אני אעשה מה שנראה לי... ואני בקלות פשוט חיכיתי שיוותר והוא ידע מתי לוותר לי הוא הזהיר אותי ממשהו והוא צדק, אבל אני התמודדתי בעצמי. הרוח אגב הוא הsoulmate שלי מגלגול קודם. ועד כמה שאני מחבב אותו העמדתי אנשים אחרים לפניו. :] אולי פשוט רציתי להתנסות בקטע של לתת לאנשים עדיפות כי אני חושב שישלי בעיה עם לאהוב\לתת, הוא לעומת זאת רצה שאני אהיה on guard ולדעת לפנות מקום לטובת כולם. נו טוב, מטעויות לומדים, אין מה לבכות על חלב של אתמול.

צריך לקחת בחשבון שיש מחיר לכל דבר

ובעיקר במקרה שעליו אתה מספר, השאלה היא אם הוא קיבל ממך שבועה או הבטחה לעיניין ועד כמה הדרישות שלו מוגזמות בעינייך, כי כשאני פרשתי מהעיניין לאחר שהבטחתי ונשבעתי לדברים שלא הצלחתי לעמוד בהם היו המון אסונות שליוו את העזיבה שלי ושילמתי את המחיר בידיעה שזו הבחירה שלי ומתי שהוא זה יפסק, (אצלי זה לקח איזה שנתיים- שלוש), בגלל התחייבויות רבות לרבי מעלה. תלוי בכמה כוח יש לו ולפי זה משך ההטרדה שלו או שפשוט תאמר לו שאתה מאוד מצטער אבל אתה לא יכול או לא מעוניין לעמוד בהבטחה או בדרישה שלו, וזה יתחיל את התהליך

sha na na revol

New member
העניין הוא, ../images/Emo142.gif

שגם הצד שלי יודע שהבקשה שלו היתה... הוגנת, שלא לומר אפילו משרתת אותי טוב מאוד. אני אתן לך דוגמה לאחרונה, הוא הפסיק אותי לקרוא 'זבל' באינטרנט, כלומר דברים שאני יודע שיש להם השפעה שלילית עלי (קהילות 'דרמה' וכאלה) אילו לא בקשות של העברת מסרים או לתת משהו למישהו או אני לא יודע מה. למעשה, באומדן של פלוס מינוס השהייה של כמה ימים, כשבחרתי את הבחירות שלי הוא עזב אותי. העניין הוא שמבמצב שהייתי צריך לבחור בינו לבין משהו אחר, לא הבנתי למה הוא ביקש ממני לעזוב... ולי היה מעט נסיון אז אמרתי שכשתהיה לי סיבה משלי אני אעשה את זה. אם הייתי מקדיש יותר זמן ללהבין הייתי יודע שזה בגלל שאני פעלתי נגד עצמי, היה לי פחות חופש... הוא רצה שיהיה לי את החופש הזה, וממני זה דרש יותר כי אני טיפוס שרוצה שיהיה לי קשה... הוא רוח טובה, גם מבחינת שהוא מראה רגשות וזה. תמיד חשבתי שכשיהיה לי אותו אני אוהב רק אותו, אבל נראה שאני מציב בפני עצמי קשיים נוספים. את מה שיכולתי לתת לו לעזור לי בסופו של דבר אני למדתי לבד, המחיר האישי פחות משנה לי כמו העניין שאני ניסיתי. לא יודע, אצלי קושי זה גמול, לקבל אחרים כמו שהם זה גמול, כשתכ'לס אני יכול להפנות יותר אנרגיה לכוחות וליכולות שלי, כלומר, אני הבנתי את המטרה והוא איכשהו השיג אותה רק שזה לקח יותר זמן. ~ניקי.

sha na na revol

New member
שבועה-

לא עד כמה שידוע לי - והמדיום אמרה לי שאני הזמנתי אותו אלי, לא יודע עד כמה זה נכון.

השאלה היא אם זימנת אותו מילולית

או שבמחשבה שלך ביקשת הוכחה שתראה כי אכן כך וכך יכול לקרות? כי זה גם סוג של זימון, כשאתה רוצה לבדוק אמיתות של דברים וכו'...

sha na na revol

New member
אז זה הקטע

שאני לא כל כך מסכים (או לא יודע) שזה יכול להיות נכון... אני אסביר בדיוק איך זה קרה מהזיכרון שלי: בהתחלה חשבתי שהאנרגיות שייכות למשהו\מישהו אחר, אני אפילו קראתי לו בשם שונה.... אחרי זה הוא חזר אלי בצורה של פרפר, זה נמשך יומיים והייתה לי אינטואיציה בלילה לרדת לבדוק אם הוא שם (חלק מהעניין היה גם שראיתי הבזקים, אבל זה פשוט פלאשים של אור לבן... לקח המון זמן עד שההבזקים הפסיקו.) עכשיו את תשמעי את הקטץ' ותצחקי, אבל את צריכה להבין שעשיתי את זה כי אין לי מושג וחצי בתקשורים: הדבר היחיד שעשיתי בין לבין זה להתפלל, זו הייתה פנייה במילים שלי... הקשר לא ברור לי, אם אני התפללתי לאלוהים והוא הביא לי רוח. זה כזה לא נשמע לי.

Dark faith

New member
תקן אותי אם אני טועה,

באיזשהו שלב הפכת לתלוי בו? ואולי האי הליכה אחריו נבעה מהרצון לחופש מצידך?

למעלה