שאלה.

שאלה.

האם אתם רואים את המוזיקה של סינרגיה כמוזיקה מגוונת? כי לי(ולהרבה אנשים שאני מכיר זה נשמע ככה,אפילו שחלקם אוהבים לשמוע סינרגיה) פשוט הכל נשמע אותו הדבר.. אותם אקורדים,אותם רעיונות.. אותם מילים... :\ לכן רציתי לדעת אפילו אם אנשים שאוהבים את הלהקה הכה חד גוונית הזאת מודעים לזה ושמים לב לתופעה המטרידה? חידוש יצירתיות והתפתחות מוזילקית הן לא מילים גסות!

שלומיתת

New member
...

אני לא חושבת שהיא חד גונית. ואתה יכול למצוא סגונונות שונים בשירים שלהם.. כמובן שיש להם קו אחד- הצורה של סינרגיה,אבל כן יש הבדל ותחומים שונים.. אני מאמינה שאנשים שאומרים את זה הם כאלה ששומעים שירים של זמרים/להקות שנותנים לאומנים שונים לכתוב להם את השירים..ובגלל זה אח"כ כשהם שומעים להקה שכותבת לעצמה את כל השירים זה נשמע לה חד גוני. בכולופן, יש התפתחות ממש גדולה מהדיסק הראשון לשני.. אני מאמינה שהם עוד יתפתחו בעתיד,אבל הם אחלה.:) חוצמזה סתם ד"א,הם אמרו מראש שהם לא מחפשים מילים מפוצצות ומתוחכמות ולחנים מטורפים,הם רק מחפשים לעשות מוזיקה,להנות ממנה, ולגרום לאחרים להנות.

סינטטית

New member
לדעתי

המוזיקה כן מגוונת. תראה, זה גם תלוי מאוד איזה שירים אתה שומע. נגיד, יש שירים שהם על אותו לבל, אבל גם יש שירים שהם שונים לגמרי אחד מהשני. כמו ששלומית אמרה ברור שיש קו אחיד ששומעים שזה סינרגיה, אבל זה לא משהו רע לדעתי. זה לא שכל השירים אותו דבר... יש שירים שיש דמיון ביניהם, בסגנון נגיד... כמו "לחבק אותך" ו"תראי זה אני", שניהם שקטים, רומנטיים... אבל עדיין אני מוצאת את השוני בין שניהם. ובכל מקרה אי אפשר להשוות את "תראי זה אני" ל"אשם" נגיד. אבל אפשר להשוות את "עוזב" ו"מרגיש אחר"... בקיצור יש כמה שירים שיש להם שירים "מקבילים", אולי מבחינת הסגנון, הנושא, אבל עדיין זה לא אומר שהם דומים.

timon12

New member
אממ אני חושב שיש להם סגנון אחד.

ובתוכו המון סוגים... כאילו הם דיי שומרים על אותו הסגנון שלהם, ועושים אותו בעוד סגנון. כמו נושא, שיהיה לו תתי נושאים שעדיין קשורים לנושא הראשי. חחח כל הכבוד למי שהבין למה התכוונתי.

Friends4Ever1

New member
לפי דעתי היא כן מגוונת.

כאילו, על גרין דיי (שאותם אני ממש אוהבת) אפשר להגיד שיש אותו סגנון, יש שירים שנשמעים פשוט אותו דבר..אבל אני עדיין אוהבת את זה. פה, יש שירים גומים אולי, אבל הם בכל זאת שונים, יש סגנונות שונים, למשל יותר קצב, או יותר עדין וכאלה.. אני הבנתי פשוט שהסגנון שלהם דומה בעיקר בזה שאצלם, בניגוד לכל מיני להקות אחרות, שם השיר בדר"כ או אף תמיד, מופיע בתוך מילות השיר, וגם שאצלם זה שני בתים ורק אז פזמון ולא אחרי כל בית פזמון...זה לפחות מה ששמתי לב, ברוב השירים.

לולה2007

New member
אמ........

לפי דעתי כן יש להם קטע כזה של חזרה על דברים וזה לא סותר את זה שאני אוהבת אותם ואת המוזיקה שהם עושים וגם לי הרבה מאוד אנשים אומרים את זה...... אז כן יש להם אותו סגנון ברוב השירים וחלקם נשמעים אותו דבר אבל זו המהות של סינרגיה כמו שכבר אמרו פה העיקר אצלם זה לעשות מוזיקה נטו!!! ולא לחפש עומק בטקסטים ולחנים... והעיקר שהרבה אנשים יוכלו להיחשף למוזיקה הזו ולהנות ממנה.... ובשורה תחתונה אנשים אוהבים את המוזיקה הזו שהיא פשוטה ונקייה.... \

mayan d11

New member
אתם אומרים את זה כאילו... ../images/Emo140.gif

אתם אומרים את זה כאילו אין להם עומק במילים קחו להקות כמו שייגעצ וכאלה הם שרים על שטויות! אינפקציה וכאלה אבל סנרגיה לא!

סינטטית

New member
חח נכון, חוצמזהש...

לא זכור לי שהם אמרו דבר כזה שהם לא רוצים לכתוב מילים עם עומק וכו'... דווקא הליריקס שלהם טובים, לדעתי כמובן. בעיקר בדיסק השני... וכן, שייגעצ שרים על שטויות (למרות שיש להם כמה מיוחדים) אבל אני עדיין אוהבת אותם.

שלומיתת

New member
אז מהD:

קחו למשל ת'דורבנים! הם שרים על תחפושת לפורים,על אלפקות וכל מיני.. ועדיין הם כאלה מגניביםD: ונותנים אחלה הופעה!

סינטטית

New member
חחח כן הם נחמדים! ../images/Emo13.gif

אני אוהבת את השיר שלהם של המופע של סטיב שהיה... פיייייה איזה נוסטלגיה

שלומיתת

New member
חח זה השיר הכי מוכר שלהם

שנאתי ת'תכנית הזאתO: אבל בלי קשר הם כאלה חמודייייייםO:

סינטטית

New member
חחחחחחחחחחחחח תכלס

(ועכשיו אפחד לא יבין מה הקשרX: איך את מערבבת את זה!! )

שמעי יש כאלה שאוהבים את המוזיקה

החד גוונית הזאת, פשוט קשה לי להבין אנשים כאלה. וכשאני רואה כזאת הסחפות אחרי להקה שהיא באמת, נחמדה חמודה עוברת טוב באוזן. אבל באמת להאזין להקשיב ולהנות ממוזיקה איכותית, אני פשוט לא יכול ולא מוצא את הדרך לשם. למשל להקות שאני רואה כלהקות שממש יוצרות, משנות סגנונות מנסות להכניס משהו אחר בשירים שלהם, איזה מין אופי לכל שיר שיהיה עצמאי זאת כנסיית השכל (לכל מכירי הלהיטים אני ממליץ להתעמק קצת יותר לפני שאתם קופצים) או למשל להקה שלא מהארץ רדיוהד, פשוט כל אלבום אצלהם משקף משהו אחר כל שיר צלילים אחרים אפקטים אחרים, ולא כמו שאני שומע אצל סינרגיה ולהקות רוק זול אחרות סתם גיטרות קצת דיסטרושן ומילים כ"כ בנאליות שאפילו לא דורשות ממך אפילו קצת חשיבה, קצת התעמקות, או הסתכלות פנימית אמיתית לתוך החיים שלך,דברים שאתה יכול להבין במליון ואחת מובנים. לא בא לבקר כאן על המוזיקה,רק להעלות לכאן את הנושא ולנסות ולהבין מה כל כך אהוב בסינרגיה.

שלומיתת

New member
נכון

הם לא גאוני הדור במילים שלהם,ואין איזה חידוש מפוצץ.. המוזיקה שלהם פשוט ממכרת וכיפית ומעבירה ת'זמן הם עצמם חמודים בטירוף ונותנים אחלה הופעה וזה הכל:)

המוזיקה שלהם לאחר זמן מה מאוסה

הכל פשוט נשמע אותו הדבר. איך אומרים, אותה הגברת בשינוי אדרת. לא מבין איך אפשר באמת להנות,אבל כאילו באמת , ממוזיקה שכזו.

למעלה